Bakterier...

Publicerat: 2011-08-25 Kl: 18:27:16 | I kategori: Födelsemärket


Då är vi tillbaka efter ytterligare ett besök på Sachsska barnsjukhuset.. Fick svar på odlingen att det växte Stafylokocker & Pseudomonas.. stafylokockern var ju väntad med Pseudomonasen var ju mindre roligt... Tänker bara på alla hundar vi får in som har så svårt att bli av med denna elaka bakterien. Man vill bara kräkas! Träffade iaf en hudspecialist idag och jag tog verkligen upp allt jag kände och frågade när de ansåg vara steget då man väljer en annan behandling istället. Hon var helt klart inte främmande mot att sätta in propranolol behandling. Men hon tyckte att vi skulle behandla bakterierna först, såklart vi ska! Det blev en ny penicillin behandling som vi ska pilla med i 7 dagar, dock fick vi en annan variant då vi slipper ge henne det 3 gånger om dagen, så nu blir det bara 1 gång. Det tackar vi för! Försökte även få tag i denna läkare men han var på semester i 2 veckor till, men hon skulle lämna en lapp om att jag sökt honom. Så får vi se vad han säger när han ringer :)

För behandlingen mot pseudomonasen så fick hon göra ett ättik/syra "bad" på behandlingsrummet. Vilket vi ska tillbaka på måndag för att göra igen.... Blir en väldigt massa åkande fram och tillbaka men vad gör man inte för de små! Det enda jag vill är att mitt lilla hjärta ska må bra och inte ha ont, det är det enda jag vill just nu!


Såhär såg det ut när vi plockade bort det nya bandaget..... Ser ju sådär spännande ut! Fan så trött jag blir


Men efter ett litet ättikabad såg det ju lite finare ut... Om man nu kan tycka detta ser fint ut. Tyckte fortfarande att det såg bättre ut med sorbact kompresserna. Var inte alls så geggigt! Efter att ha talat med min chef så är det sorbact behandling som vi behandlar djuren med, så vad är skillnaden? Så frågan är om jag ska lita på mig själv ännu en gång och göra det jag själv tror är bäst. Hittills har det ju visat sig vara helt rätt... Å har ju använt sorbact i 3 månaders tid och det har aldrig sett såhär illa ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0