Jagar efter en doktor!

Publicerat: 2011-08-25 Kl: 10:57:03 | I kategori: Födelsemärket


Idag ska vi på återbesök till en hudspecialist... Ringde idag för att kolla hur jag skulle göra om jag skulle bada henne nu på morgonen eller om jag skulle vänta. För det är ju lite jobb att bada å smeta på salva å plåster om man sen ska ta bort det 3 timmar senare. Lite pill med tiden på smärtstillande, alvedon också. Kunde vänta med det tills vi var på sjukhuset, kalas.. då petar jag i henne en alvedon strax innan vi åker så den är i max effekt när vi är där. Hoppas det hjälper lite. Hon berättade att svabb provet kommit och att det var stafylokcocker... Får man gråta nu?

Orkar verkligen inte längre.. Känner att allt jag gör spelar ingen roll,.. kan inte lindra smärtan för henne hur jag än gör. Har pratat med en kollega som så gulligt varit aktiv i detta och försökt hjälpa oss. Tack du vet vem du är!
Har nu på morgonen jagat en läkare på Kalmar sjukhus för rådgivning och information. Är på jakt efter ett utlåtande om ett läkemedel som läkarna här i Stockholm nte använder sig av. Som verkar fungera så hon slipper smärta, och att det växer. För det är när de växer som det spricker och blir infekterat. Det fortsätter växa tills hon är 1 år. Så då kan man ju bara med lite enkel mattematik räkna ut att det är lika lång tid som vi har hållit på nu.... Kalmar sjukhus skulle ringa upp mig vid 1 tiden, så hoppas jag kan få hjälp därifrån.

Uppdaterar mer efter läkarbesöket idag.




Kommentarer
Postat av: Frida

Usch vad jag lider med er. Håller tummarna stenhårt att dom ger henne nånting så det blir bättre. Kram

2011-08-25 @ 12:49:06
URL: http://meejsan.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Tack Frida!

2011-08-25 @ 18:18:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0