Ändring av planering!

Publicerat: 2011-02-21 Kl: 09:40:44 | I kategori: Graviditet


Nyss hemkomna från BM och väl där fick vi reda på att Pyret har ändrat ställning från att ligga med huvudet neråt till att helt enkelt sitta på stjärten... Undrar varför h*n väljer att göra så nu när han legat med huvudet neråt i över 2 månader,.. mkt märkligt! Men bebis är väl som mamma vääldigt livlig och har väl råkat slagit över med en kullerbytta! Man får försöka se det positiva i det hela!

Nu ska vi in till förlossningen för ett vändningsförsök, man gör bara ett vändningsförsök nu för tiden, så lyckas vi inte idag så blir det ett planerat kejsarsnitt i början på nästa vecka. Eller om Pyret helt enkelt blir för stressad eller inte gillat att vi hållt på å bökat så blir det ett snitt redan idag! Tankarna är hundra! Fasen,.. tänk om vi bli föräldrar idag, eller nästa vecka eller helt enkelt så går allt enligt tidigare planer och bebis kommer när den själv vill.

Vet inte riktigt vad vi känner just nu,.. man blir lite ställd när man får ett besked att man kanske ska bli snittad, när allt gått så bra hela tiden, Anton är orolig men det här kommer gå bra!
Mer uppdatering i eftermiddag, vi ska vara där hela eftermiddagen så det skulle ta sin lilla tid...


Såhär ligger Pyret nu, håll alla tummar och tassar för att vi kan vända tillbaka bebis med huvudet ner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0