Tungt arbete idag,..

Publicerat: 2011-01-31 Kl: 20:19:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag är jag helt slutkörd,..
Jag som känt mig så pigg och fit hela tiden! Men idag blev det lite jobbigt. Blev rätt stressigt på jobbet och istället för att ta det lugnt så stressar man upp sig, värre än vanligt! Känns som man inte alls har samma ork och är lika stresstålig, och Pyret där inne är snabb på att tala om när h*n tycker det räcker.
Hade jätteont i magen idag, och de värsta sammandragningar jag känt! Trodde fan ja skulle kräkas en sväng.
Vart lite rädd att bebis skulle titta ut genom skinnet, får faktiskt ta och lugna ner mig, men inte alltid så lätt att säga till då man ser att det är fullt upp. Men ska försöka sätta mig ner en sväng på eftermiddagen, bara ta det lugnt och andas lite. Måste nog göra det för det är inte så bra å köra slut på sig så som jag gör, det straffar sig på nätterna och kvällarna. Då kommer jag verkligen inte klara av att jobba så länge som jag har planerat.




Vecka 35!

Publicerat: 2011-01-30 Kl: 16:40:07 | I kategori: Graviditet | 1 kommentarer


Idag går vi in i vecka 35!
41 dagar kvar till beräknad födsel,.. jisses!
Helt otroligt fort tycker jag att det går, peppar peppar, kanske inte ska säga för mkt men tycker ändå det rullar på rätt bra, och känner mig bättre i kroppen med foglossningar och känner mig riktigt fit faktiskt! haha!
Konstigt, men känner mig pigg och glad, rörligare än vad jag var förut på promenader, orkade till och med köra en repa i skogen idag! Dock är det jobbigt att böja sig ner och plocka upp något, och knyta skorna börjar bli lite småjobbigt. Tur man har en kärlek som hjälper mig!

Information:

Många kvinnor kan känna sig lättirriterade nu. Bebis trycker överallt, det är svårt att sitta, stå och sova. Viktigt hur man står och ligger, en bra hållning är att sträva efter.
Barnet: Bebis väger runt 2,5 kg och är ca 45 cm långt. Barnets hud har ett tjock lager fosterfett, vernix, som skydd mot fostervattnet. En normal navelsträng är ca 50 cm lång och tjock som en tumme. Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

Info: Mamma praktika


Dålig bild, men såhär ser vi ut idag!




Skogspromenad

Publicerat: 2011-01-30 Kl: 11:27:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


I morse vaknade jag vid halv 9! Jisses, jag som brukar sova betydligt längre, men jag tror jag låg på pyret,
för det var som att ligga på en sten! Så upp å kissa, å kissa... fan gör inget annat!

Vinkade hejdå till kärleken som skulle iväg och fortsätta spela in skivan. Å så var det bara jag och mina pojkar kvar, Oliwer har börja gått ut igen, dock små promenader, så ligger han mest på filten ute på altanmöblerna.
Min underbara lilla katt! Anton säger jag är värsta hönsmamman åt honom,. men vad ska man göra. Oliwer har alltid, och då menar jag alltid kommit när man ropar in honom, visst ibland kan man få skrika 2 gånger ifall han är långt borta, men kommer han inte så blir jag skit orolig, och tror att det värsta har hänt. Att han ligger död någonstans, så han får inte vara ute när det är mörkt.... haha, jag vet!
Jag hittade honom instängd i grannens förråd en gång och hittade honom eftersom han svarade mig när jag ropade på honom, följde hans skrikande så jag hade tur att jag har en katt som svarar mig!

Nu är han dock ute, det är ju faktiskt ljust ute ;)


De andra pojkarna fick sig en skogspromenad med fullt ös!
Än så länge verkar Tex lilla tå härda ut, han har varit halt 2 gånger sen vi började aktivera honom lite mer.
Så känner att det går åt rätt håll iaf. Å när man ligger på 45kg.. *host så är de dags att skruva upp tempot och jag har även ställt honom på bantningsfoder. Funkar toppen, redan gått ner 1 kg! Så det är bra!

Nu tänkte ja hoppa in i duschen, och sen ut och kolla lite, behöver nya gardiner till köket, vill inte sätta upp sommargarninerna nu som sagt. Så tänkte iaf kika ifall de finns något som tilltalar mig.

En dag på stan!

Publicerat: 2011-01-29 Kl: 17:09:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Förmiddagen spenderades inne i stan med Angelica, trevligt!
Är på jakt efter en mobil som ja ska ha över spjälsängen, och jag vill verkligen ha en speciell,.. men kan inte hitta den någonstans.. Får googla, och se om ja kan hitta någon i min smak som jag vill ha :)

Once upon A Time heter märket som gör dessa mobiler jag vill ha

Ser typ ut såhär i olika varianter, men verkar inte finna dessa förutom på nätet,.. måste googla lite å kolla om de går å köpa i någon affär här.

Hittade dock en jättesöt liten babygiraff på den nyöppnade butiken på gamla brogatan, barnbutiken.

Rycker man den i svansen så spelar den :) Supersöt!
Tänkte den kunde få bo i vagnen eller i sängen, Gaston tyckte dock att den var till honom! haha
Kommer inte bli lätt att kunna sära på bebis leksaker och Gastons leksaker.. de får helt enkelt dela syskonligt!

Ikväll blir det en bio med Angelica, en tjejfilm!

massa godis och popcorn! wieooO
Först ska vi käka någon middag, får se vad vi hittar på.

Anton är och spelar in deras nya skiva så han kommer nog hem ikväll, hoppas de går bra för dem.
Om ni vill lyssna på dem eller kika in vad de är för punk rockers, länkar jag dem The Civillains

Bristningar och inredningsfunderingar...

Publicerat: 2011-01-26 Kl: 22:11:03 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Igår när jag duschade upptäckte jag en liten hög med bristningar på magen,.. Det var sjukt deppigt! Fan jag trodde jag skulle slippa de, men kan ju vara för att magen varit så spänd de senaste dagarna, växt för fort..

Efter att jag deppat ett tag över dessa bristningar så slog det mig efter att ha läst lite på familjelivs forum att det finns miljoner värre saker än lite bristningar. Där finns folk som faktiskt har förlorat sina barn och här sitter jag och lipar över några bristningar, nej jag fick så sjukt dåligt samvete! Att bebis kommer ut friskt och mår bra är allt vi kan begära, sen om jag spricker fullt ut eller får bristningar överallt, det skiter jag i!
Folk säger att även det är ett vackert minne, och så är det. Sålänge allt går som det ska måste man va glad!

För övrigt ränner det massa tankar i huvudet på mig att vi måste få "klart" alltihopa innan Pyret kommer, blir stressad och lite smått irriterad när jag anser att vi har saker som vi måste ta itu med.
Är väl säkert för att jag vill "boa" in mig innan bebis kommer. Jag vet att det finns massa tid även när bebis kommit, men det är ändå en liten ångest som ligger över mig att det är saker kvar att fixa.

Vi skulle verkligen behöva en sänggavel, och sängbord där vi kan ha lampor.
Vill ha nytt tv bord, behöver en byrå till pyrets kläder eftersom våran är proppfull.
Röjja upp i rummet där vi har allt skit, så vagn och andra prylar får plats utan att trängas med allt skit.
Sätta upp en grind mellan hallen och vardagsrummet så man slipper kompostgaller när hundarna är själva.
Ska sättas upp belysning under skåpen i köket så man ser något
Skulle behöva måla dörrlisterna i lägenheten, elementet i pyrets rum, fönsterkarmarna.
Gardiner till köket,. Få upp lite tavlor,. Införskaffa det nödvändigaste som är kvar tills bebis kommer...
Blommorna har dött i vardagrummet,.. måla om hyllan i badrummet. Å mer därtill säkert!
Å allt kostar pengar! .... Konstigt va? :)



Vi får se hur vi löser det hela! :)


Peace & Love!

Publicerat: 2011-01-25 Kl: 22:49:19 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


WooOhiooOO!
Idag fick jag reda på att Håkan Hellström är bokad till Peace & Love i Borlänge, vilket är helt fantastiskt eftersom jag trodde att han inte skulle spela mer på P&L! Nu är jag supertaggad!

Först måste såklart bebis komma ut och förhoppningsvis är allt okej med pyret så vi får hålla alla tummar och tassar att vi kan gå på denna sommarfestival.
Det var även på denna festival sommaren 2009 som jag och Anton träffades. Så om vi köper biljetter även detta år så blir det 3dje sommaren i rad för oss, vilket vi verkligen får hoppas!

Han var allt jag inte ville ha,.. en kille som lyssnar på rock och skrikmusik, gammal, hårig, skäggig, MEN tydligen fanns där något för jag blev intresserad från första stund! Upp över öronen förälskad blev jag!
Festivalen blandades med glädje, kära vänner och en förälskelse som övergick till kärlek nästan på en gång.
Jag visste innerst inne att jag hade träffat min man, min följeslagare i livet, helt underbar känsla!

Undan gick det! Men lika bra är väl det när allt känns så himla rätt! Man vet innerst inne när man har träffat rätt, så är det bara, känns i hela kroppen! Att vi nu väntar ett litet liv som vi knåpat ihop är bara helt underbart!
Kärlek!!



Så denna festival betyder lite mer än bara ett underbart tillfälle att umgås,
vara med nära och kära och lyssna på fantastisk musik för oss!


Spjälsäng, kläder & v. 34!

Publicerat: 2011-01-23 Kl: 21:37:15 | I kategori: Graviditet | 2 kommentarer


Eftersom vi köpte en säng på blocket som var FÖR liten för den nya madrassen behövde vi såklart köpa en ny säng eftersom det inte existerar några madrasser med de gamla gulliver måttet,.. *suck
Vi ville ha en enkel vit, gulliver från ikea och så blev de! :) Var en familj här ute på värmdö som sålde den så det var nära och bra! Och denna gång är det den "riktiga" varianten! Funderar på om man ska ta den gamla gulliver sängen hem till dalarna å bara köpa en lättare skumgummimadrass som man kan "klippa" till de mått som behövs. Slipper man skicka ut den på blocket och ha en massa jobbiga folk som ringer eller inte ringer alls... haha


En sväng till Forum blev det också då Anton skulle byta en tshirt innan bytesrätten utgått. Kikade in på H&M och tänkte att det kanske är dags att köpa något till lilla pyret för att ha i bb väskan när vi åker in. Vi handlade något litet kit som var för nyfödda, samt en supergullig liten björnaktig dress som vi tänkte bebis kunde åka hem i. Känns spännande att ha handlat de första små sakerna, känns nästan lite konstigt att vi stod där och handlade bebiskläder,.. vafan.. Men lite småmysigt också! Snart är det dags!



Passar både till tjej & kille, tiden får visa vad det blir!

För övrigt går vi in i vecka 34 idag! Helt otroligt! bara 6 veckor kvar!

Lite information:
Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster.
Bebis väger ca 2250gram och är ungefär 44 cm lång. Alla inre organ är färdiga och redo inför födseln, men lungorna behöver mer tid för att säkert klara omställningen från vatten till luft. Ansiktet är slätt och de flesta rynkor borta. Det blir allt svårare för bebis att röra sig men man kan ändå känna "puffarna"

Kräksjuk...

Publicerat: 2011-01-22 Kl: 12:40:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår vaknade jag och hade lite ont i magen, bebis låg konstigt men tänkte inte så mkt på det.
Knatade iväg till jobbet och hann precis komma innanför dörren, slå av larmet då det var att ta till snabbaste vägen till toan,.. kräk överallt!... fasen också! Ringde Mari, för hon brukar alltid komma tidigare,.. Kände mig bättre för stunden och trodde det kanske bara var en engångshändelse. Tjena... Nej du, var bara och packa på sig kläderna å traska hem igen, sen var det fullt ös från morgon till kväll,.. Man kan säga att den blå hinken gjorde sitt jobb! Kramp i magen och jag trodde fan inte jag skulle överleva! Ringde barnmorskan då jag fick höra att det ev kunde vara förverkar! Men mest troligt var magsjuka,.. vilket det var.. Så jävla deppigt!

Efter jobbet skulle min mormor och mamma komma på besök från Borlänge, de fick sätta sig på tåget hem igen, så det var ännu mer deppigt än att bara vara dålig. Men jag förstår att de inte ville riskera att bli nersmittade.. usch!

Ikväll skulle även 2 av mina bästa vänner, Helen & Bella komma över för en massa tjejsnack.. men de backade ur våra middagsplaner, kan inte annat än förstå dem! haha... vem vill åka på kräksjuka lixom..
Så denna helg som skulle vara fullspäckad med trevligt besök slutar i soffan ensam! Älskling jobbar,.. Fan så tråkigt!

Personligen tror jag att man måste vara 100 gånger mer känslig för sjukdommar och bakterier när man är gravid. Förr var jag aldrig sjuk! Nu har jag varit sjuk 1 vecka där strax innan jul å så kräksjuka på detta! Vafan... Borde ju vara tvärt om att man borde bli "starkare" när man väntar barn. Men icke!


Barnmorskebesök, förlossningsförberedelser och funderingar

Publicerat: 2011-01-20 Kl: 22:36:32 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


I måndags var vi hos barnmorskan på rutinbesök. Allt såg helt normalt ut och jag följer min kurva, dock hade jag hoppat upp lite från "svenssonkurvan" så det var lite ledsamt, haha!
Men som sagt, kan vara för att bebis låg på ett speciellt sätt som gjorde att måtten blev annorlunda, eller så växer vi på oss nu! :)

Hjärtslagen låg på 128! slag,.. Vafan de har ju alltid legat på 155 slag, varje gång!
Men "Pyret" sov, så det kan alltså gå ner så pass mkt, helt otroligt! Tappa så många slag per minut för man sover, helt otroligt! Lät jättefint och man blir nästan lite tårögd när man hör de snabba tickande ljuden, det är vår bebis!

I tisdags var vi på förlossningsförberedelsekursen nr 2, den handlade mest om ammning och vi gick igenom lite när bebisen är född, vad man ska tänka på och ha med sig till bb. Eftersom vi var en så pass liten grupp så fanns det mkt tid för frågor och snack mellan oss blivande föräldrar, vilket var toppen! En film fick vi också se.

Detta besök varade strax under 3 timmar igen! Helt otroligt vad frågor man har! En tant ifrån BVC kom också och pratade om vad man gör hos dem sen när bebis är född. Tur de kallar när bebis ska på kontroller å vaccinationer, massor att hålla reda på själv annars... Frågorna man får när bebis kommer ut är nog flera om man säger så..

För övrigt så mår jag toppen i kroppen! Har inte känt av foglossningarna på samma sätt som jag gjort några veckor innan, var lite orolig att det skulle bli värre, men det känns som det har "stannat upp" lite. Hoppas det håller i sig, för då kommer det här gå toppen! Inte lång tid kvar nu, längtar tills bebis kommer och man får ta det lugnt! Har varit rätt mkt på jobbet känner jag, inte haft tid att sitta ner som man kanske behöver, rätt tungt att bära runt på 13 kg övervikt... Lite över en månad kvar på jobbet, sen är det dags att sitta hemma och vila upp sig inför förlossning! Sen börjar nog det riktiga arbetet kan jag tänka mig...

Nu dags för sängen! Sov gott alla!

Fotografering!

Publicerat: 2011-01-17 Kl: 17:40:35 | I kategori: Foto | 5 kommentarer


Igår var vi hemma hos Carina Lindroth och fotograferade oss!
Cia är den som har fotat bilderna i min header.
Kika gärna in på hennes hemsida där det finns massor av vackra porträtt och foton!
Tack för att du ställer upp och bollar dina ideér med oss! Du är grym!

Det blev många fina bilder och här får ni några smakprover.




Kärlek! Finns inga ord!


En favorit!

Fick dessa vackra bilder på mailen, väntar spänt på posten så fort resten kommer!
Blev inte mer spännande än så ;) Men för oss är det guld värt!


Jennys 40 års kalas! Vilken grej!

Publicerat: 2011-01-16 Kl: 19:47:09 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Igår var vi på Antons systers 40 års kalas, jag måste redan nu säga att det var länge sen jag hade så roligt!
Helt otroligt mycket trevligt folk, god mat, trevlig underhållning.. Ja vidare till underhållningen!

Till en början var det en tjej som satt vid ett piano och sjöng och spelade hur fint som helst! Vilken jäkla röst människan hade, hon lät precis som Janis Joplin, otrolig pipa hade hon!
Vi åt paella, jättegott! Men under serveringen så var det en av servitören som under kvällen drack folks slattar, hängde över axeln när han skulle servera dricka, fyllde på glasen hela tiden och tillslut blev det lite för mkt!
Han började sluddra, hällde ut vatten över borden och tog i princip allas glas på raden i ett svep, så maten å alltihopa blev dränkt i vatten. Jag skämdes så jag höll på å dö.... Sen när Jenny håller sitt tacktal under middagen då hela salen var knäpptyst, ramlar han med brickan! Folk började skratta och jag visste inte om jag skulle sjunka genom jorden och tyckte att någon borde faktiskt skicka hem honom! Dricka sig full på arbetstid! hua!
Mkt mkt mer som hände men droppen kom då han klingade i glaset och hade minsann något att berätta:

"Hej jag heter Ricardo och jag vill bara säga det att jag har blivit beordrad att be om ursäkt till er allihopa för jag har förstört eran middag och det är första gången jag jobbar ikväll så jag är lite nervös,.."
F
olk ropade och sa att han inte alls behövde be om ursäkt utan att det var ok, då springer han och hämtar en gitarr och ber om lov att få sjunga en liten sång för allt besvär han åkommit. Herregud så pinsamt!! Han sjöng "Jag hade en gång en båt.." Sen började han berätta om sin barndom, att han var singel och frågade hur många som var singlar, eller ville vara det om inte partnern satt brevid, någonstans i det hela kände jag bara
- Varför gör ingen något! Efter en tid då folk har skrattat så de praktiskt taget satt i halsen kläcker han ur sig att han faktiskt får betalt för att roa oss...

Jag trodde jag skulle svimma! Här har jag suttit och tyckt synd om slarven hela kvällen så jag började nästan gråta, samtidigt som det var så otroligt skönt att det hela faktiskt var ett skådespeleri! En jäkligt bra sådant!

Festen var över förväntan och Jenny var en mkt tjusig 40 taggare som bjöd på sig själv och det kommer nog bli svårt för folk att slå hennes dunderkalas!
Tack för att vi fick komma och hoppas du hade en kväll du sent kommer glömma!


Jenny


Middagen


Ricardo! Det var ungefär här jag höll på å dö...


Sen var det underhållning på hög nivå!


Present öppning


Sen var det livband i form av Hellinor


Jenny hade dessa på sig i ca 2 sekuner, sen var det nog!


Födelsedagsbarnet, Lotta & Chatarina bjöd på lite ABBA låtar!


Sent på kvällskvisten blev det även lite syskonkärlek! :)


Jenny- kan snart titulera sig faster till pyret! <3

Tack för en helt otrolig kväll!


Utvecklingsbilder

Publicerat: 2011-01-14 Kl: 19:08:02 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarer


Okej, här kommer det magbilder för er som frågat!


Här var vi i v 19


V. 27


V. 31

Total viktuppgång 12kg, än så länge! :D
Men det är ju fortfarande snart 7 veckor kvar,..
Mkt kan hända på 7 veckor!

Hjärtslagen har legat på 155 de senaste 2 gångerna vi varit hos bm.
Enligt myten är det en tjej, men jag vet inte om jag tror på de!?
Vi får helt enkelt vänta och se!


Försäkringskassans föräldrainformation!

Publicerat: 2011-01-13 Kl: 20:49:12 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer


Ja, precis som det låter så har jag och Anton idag varit på Försäkringskassans informationsmöte om hur man fyller i alla dessa jävla blanketter,.. jisses säger jag bara! Detta är en hel djungen av grejjer man förväntas kunna för att lättast möjligast fylla i alla dessa föräldrapenningar, tillfälliga föräldrapenningar, sjukpenninggrundande, olika nivåer, hur många dagar, vilken tid? När ska man ta vad?... Var ett jättebra infomöte, men alltså.. Hur ska detta sluta?



Eftersom mötet var i Väsby passade jag på att träffa på en gammal arbetskollega & vän, Malin!
Vi käkade på sniders, och babblade om allt! :) Saknar dig! Fasen så länge sen vi sågs! <3

Sprang även in på mitt gamla jobb och hälsade på de kvarlevande personer som jag kände igen, var trevligt!
Somnade i bilden påväg hem,.. trött efter alla intryck tror jag!

Nu CSI Miami!


Förlossningsförberedelser!

Publicerat: 2011-01-12 Kl: 20:24:51 | I kategori: Graviditet | 3 kommentarer


Igår vad jag och Anton på en kurs som handlade om förlossningförberedelser.
Kursen i sig var spännande och det som var xtra mysigt var att det bara var 3 par, så det fanns mkt tid för att ställa frågor och prata med de andra om hur de känner sig samt till barnmorskan som fanns på plats såklart.

Det var 2 mammor från en gruppträff för förstföderskor som jag gick i november som var där, så det var kul å se hur de hade vuxit och såg ut idag! Vi har vårt bf före alla andra, så ska bli spännande att se hur det blir i slutänden.

Vi pratade om förlossning, smärtlindring, olika ställningar, olika faser, när man ska åka in, vad man ska ha med sig i bb väska, vad man kan göra för att må bättre helt enkelt. Alltid bra att gå på kurser tycker jag.



Var dock en av tjejerna som hade med sig en "doa" som jag tror allihopa önskade kunde hålla tyst.. Hon babblade på och avbröt barnmorskan och verkade vilja svara på alla våra andras frågor... Anton var nära att skicka ut henne ett par gånger, men jag fick lugna honom! haha!

Slutligen tittade vi på en film om förlossning,. Ja, går alla förlossningar till sådär så är väl det ett stort +
Ingen som skrek, grät eller ville ge upp och gapade efter ett snitt. Vad vet jag, men det var väldigt harmoniskt. Alla andra födelser man har sett på tv osv. skriker ju folk hej vilt, tacka för det när man ska trycka ut en person.
Vi får se hur våran förlossning slutar, spännande! Tror inte man kan förbereda sig på hur en förlossning kommer vara, självklart kan man gå på profylaxkurser osv. för att försöka komma ihåg i stundens hetta hur man skulle andas... Förhoppningsvis så glömmer man inte det iaf,..

Nästa vecka är det del 2 på förlossningsförberedelser. Då ska vi prata mer om när bebis är född! Det kommer däremot bli mer spännande, för hur som helst så ska ju ungen ut vare sig man vill det eller inte!




Egenfixad Babybox!

Publicerat: 2011-01-10 Kl: 20:58:24 | I kategori: Graviditet | 3 kommentarer


När jag & Anton var uppe i Dalarna strax efter jul fick vi en sån otroligt fin "egenfixad" babybox av min barndomsvän Kristin & familj! Helt otroligt att jag har så fina vänner!
Blev helt paff för det var inte lite grejjer hon hade shoppat loss!
"Det här är bra grejjer, det kommer man behöva" Åh kärlek!

babybox
Detta var Kickis egengjorda BabyBox! <3

För övrigt så verkar det även finnas lite andra babyboxar man kan få hämta ut gratis om man vill,
pampers erbjuder en Babybox som man kan beställa och sen hämta ut på antingen Babyproffsen, Barnens hus, babyland. Vad den innehåller är lite olika, blöjor, böcker, body, blöjhink osv. Vissa förlossningar delar även ut boxar när man ska åka hem.

Perfekt å få lite smakprover så man får reda på vad man gillar!

I morgon ska jag & Anton gå på första delen av förlossningsförberedelser, ska bli spännande!
Mer om det i morgon när jag vet vad som diskuterades.

Vilket i lands problem!

Publicerat: 2011-01-10 Kl: 17:14:30 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Dagens jobb slutade klockan 4 idag, skönt!
Jag hade en sån fruktansvärd natt i natt..
Kunde inte somna, vad jag än gjorde så gick det bara inte..
Slängde mig i sängen första gången vid 11 tiden, låg och vred och vände mig, kollade fb, spelade snake..
Fan,..

Sen vid 12 fick jag halsbränna å ont i halsen,.. gick upp å tog en rostad macka med Oboý, hehe gjorde säkert inte saken bättre men var sugen på de! :)Sen la jag mig igen,.. upp igen vid 1 då la ja mig på soffan å kollade när Anton spelade COD ... Där måste jag ha somnat iaf, för vid 2 väckte han mig och sa att vi skulle hoppa in i sängen, sen upp igen vid 6 för jag öppnade!

MEN mitt problem för dagen är vad jag ska se på ikväll!
Idag börjar "Det okända" sända nytt material och min storfavorit Terry Evans är dagens medium.
Samtidigt går ju CSI, vafan..



Men måste såklart följa Terry ikväll eftersom han är min absoluta favorit!

Har ni själva varit med om något övernaturligt, eller tycker ni att det bara är ett skämt?
Jag tror absolut på något efter döden och hoppas verkligen inte att detta är allt.

Svårt för vissa att tro på något de aldrig har upplevt?

Vårat vagnköp!

Publicerat: 2011-01-09 Kl: 19:05:54 | I kategori: Graviditet | 3 kommentarer


Jag var ganska bestämd att jag ville ha en helt sprillans ny vagn, fanns inte att tänka på att den skulle vara begagnad. Mitt första barn och såklart vill jag ha en ny vagn!

Var och kollade på massvis med vagnar på barnens hus, babyproffsen, osv.
Fastnade för en Emmaljunga Citycross, eftersom jag ville ha en bra och stabil vagn med 4 lika stora hjul.
Med 2 stora hundar behöver jag en vagn som klarar påfrestningar.

Vi kollade upp priser osv. vagen skulle gå på mellan 8-9 tusen för allt.
Det får kosta vad det vill tänkte jag, vagn behöver vi ju vare sig vi vill eller inte.

MEN ju mer jag kollade runt och frågade så verkade det ändå som att de flesta köpt sin vagn begagnad.
Kanske inte är så farlig med en begagnad vagn ändå tänkte ja?
När jag fått mina nya tankar så surfade jag in på blocket och av ren slump fann jag en Emmaljunga Citycross duovagn, både sitt och liggdel för 4.900:- inplastad!

Ringde upp säljaren som hade fått miljoner samtal och det förstod jag, en ny vagn för 4.900, klart den är såld. Men fräck som jag var erbjöd jag henne 6000 och att ja hämtade den på en gång!
-Taget!

Såhär ser vagnen ut! Jättefin och en svart modell!
Supernöjd än så länge, har hört med fler som haft/har denna vagn och de är nöjda.
Hoppas vi också blir det när vi ska ut med pyret!

Idag går vi för övrigt in i vecka 32 idag, nu är det endast 8 veckor kvar till bf! Helt otroligt!
Tycker veckorna har gått fruktansvärt fort och jag hoppas de som är kvar går lika fort.
Jag mår toppen! Har dock lite foglossningar, men man får inte klaga när man haft en sån bra graviditet i övrigt.

Du är i vecka 32.
Du har gått 31 fulla veckor och 0 fulla dagar (v31+0)
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 12 mar 2011
Du har 62 dagar kvar till beräknad förlossning.

62 dagar,.. hur förbereder man sig för en sån här sak egentligen? Det är nog omöjligt!
Men det ska bli spännande!

Finbesök & hunddrag!

Publicerat: 2011-01-09 Kl: 16:44:39 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


Idag kom min kära syster och Ian på besök!
Jättetrevligt eftersom vi inte har träffats så mycket på sista tiden, var välbehövligt!

Vi startade dagen med en långpromenad ner till Gustavsbergs hamn där vi vandrade runt bland butikerna. Fiket vi skulle besöka hade såklart stängt idag, så det var lite synd.
Vi hamnade dock på Grillen nere i centrum där vi vräkte i oss en hamburgare och så fortsatte promenaden.

Så synd att det regnade igår och att det var plussgrader, för nu fanns det nästan inge snö alls på vägarna då våran plan var att Gaston skulle få dra Ian i pulkan! :)

Men på tillbakavägen fick vi till en dragning av pulkan och Ian skrattade hela vägen!



Batteriet i kameran dog såklart efter första bilden,.. så så kul var det! Men fick iaf en bild!
Gaston var jätteduktig så det är absolut inte sista gången!

Efter en tretimmars promenad är jag helt slut och hundarna sover gott!
Skönt att ha trötta hundar, det är nog det bästa som finns!

Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2011-01-04 Kl: 13:45:27 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer



RSS 2.0