Semester i Göteborg!

Publicerat: 2011-07-23 Kl: 08:00:00 | I kategori: Allmänt


Vi kom iväg strax efter 7 för att ta oss ner till Göteborg till Erika & Miguel.



Lilltutan sov en bra bit tills vi stannade i Linköping för att ge Li lite mat och rasta Gaston.
Själv hade jag gjort goda salami/brie mackor till oss.





Strax efter 1 var vi framme hos Erika och Miguel, så skönt att komma iväg en sväng! Tog en promenad det första vi gjorde med hundarna så Gaston fick bli ordentligt rastad efter den långa resan. Var en jättefin runda runt en sjö som tog ca 40 minuter.





Blev lugnt på eftermiddagen, Erika hade lagat mat och det blev en del tv spelande på kvällen. Marioparty som vi spelade förra gången vi var ner! Jätteroligt, dock vann jag inte.. men men..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onsdag

På morgonen stack vi till Ullared så fort vi hade vaknat och gjort oss i ordning!


Blev ganska snabbt en frukostmacka på ullared, dock blev jag förvånad över att en stor köttbullemacka och en skagenmacka kostade endast 25! spänn, i Stockholm skulle man lätt fått betala det dubbla om in mer. Men så var vi ju på Ullared också! Träffade dock inte på några muppar alls... lite besviken men kanske lika bra de ;)





Li fick även åka BabyBjörnen


Äntligen betalat och klart samtidigt någon tuselapp fattigare! :)

Gaston fick vara med Erika och Stella under dagen och han hade skött sig och fått fina komplimanger om vilken fin hund han var när de var ute på promenader. Min fina hund!


Stella & Gaston myser!

Blev baksmällan 2 på film och massa godis under kvällen! Bara massa mys! Det gillar vi och det kan man kalla semester, även fast man har en liten unge som är väldigt gnällig. Hon somnade vid 7 tiden och vaknade igen vid 01:00,.. har hon aldrig gjort sen hon var 4 veckor gammal,... Men det är väl som folk säger att det är en omställning för henne också... Mamma var rätt trött sen eftersom det inte blev mkt sömn den kvällen...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Torsdag


Åkte vi in till Nordstan och shoppade lite! Anton hittade 3 t-shirtar på T12 som vi hade ett gammalt tillgodokvitto på så det var toppen! Ibland behöver man lite nya kläder, känner dock för min del att jag behöver gå ner de extra kilona jag lagt på min innan de bli roligt att handla.. å semestern i Göteborg gjorde ju knappast så vågen kunde visa lite mindre, men vad gör de! Får ta tag i det efter semestern istället! :)

Efter en massa shopping rullade vi in på Jensens och käkade! Jösses vilket ställe! Mums säger jag och billigare än donken och andra skitställen! Här fick man en köttbit, poatis och sås för 59:-, de hade precis höjt med en 10:- Men vad gör det när man får så bra servis och god mat, för att inte tala om efterrätten!




Li var så hungrig så hon åt papper!







Jätte, jättegod mat och efter de åkte vi hem till hundarna och på kvällen blev det marioparty med hela familjen!

Har varit en supertrevlig semester, förutom att Li varit lite gnällig, vilken hon annars inte brukar vara.. Man är rätt bortskämd när hon annars är så glad. Hon sov lika dålig som natten innan och på morgonen var hela familjen supertrötta efter de dåliga timmarna med sömn så vi packade våra väskor och åkte mot mossen på fredagsmorgonen. Lilltutan sov hela vägen från Göteborg till Södertälje där hon vaknade till och sen satt snällt hela vägen hem till Värmdö. Äntligen hade vi fått tillbaka våran snälla bebis! Synd bara att vi behövde åka 50 mil.

Kommentarer
Postat av: Jessie

Vad härligt ni verkar ha haft det!

Så söt Li är!



Jensens är riktigt nice!

2011-07-23 @ 16:34:17
URL: http://sarakechi.blogspot.com
Postat av: Jennifer

Ja det har varit toppen! :)

Tack vad gullig du är!



Ja det var helt sjukt gott!

2011-07-23 @ 17:04:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0