Deg dag!

Publicerat: 2011-03-25 Kl: 16:47:20 | I kategori: Allmänt


Idag har vi inte gjort mkt om man bortser från de vardagliga sysslorna, som städning,plockning, diska osv.
Var ut en sväng till affären med vagnen och köpte lite frukost så vi slipper äta knäckebröd utan pålägg. Så det fick bli lite frukost så får vi åka och storhandla i morgon! Har äntligen för första gången slagit slak i att vi ska ha ett matschema. Fan så skönt, så handlar vi alltihopa till veckans mat förutom de som behöver handlas samma dag såklart. Men så kanske man kan spara någon krona nu när man för övrigt är lite fattigare än vanligt, men det är de värt! ;) Så om någon har någon billig/god maträtt så hojta till, vill ha nya förslag!

För övrigt är vi ensamma idag, pappa jobbar kväll idag, det är verkligen dessa dagar jag hatar mest, då han jobbar från 12.30-24.00 .... De suger, blir så länge utan varandra. Vilket I-lands problem!
Så ikväll blir det tjejkväll förutom Oliwer & texas då, men eftersom de inte har sina ägg kvar längre så får de vara med på våran "tjejjkväll" Hoppas för övrigt att hon har gått upp lite nu tills vi ska till bm, kan inte riktigt släppa att hon går upp så dåligt, blir jobbigt i längden att gå och tänka på hela tiden. Ligger och gnager i mig...

Nu kommer iaf pappa hem snart för lite mat i magen! Sen åker han iväg igen, men har lagat en god sallad!


Jag sover!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0