Äntligen fulländad!

Publicerat: 2011-05-09 Kl: 09:26:13 | I kategori: Allmänt


Äntligen är familjen samlad och vi kan börja vår resa tillsammans! Vi åkte upp till Borlänge på torsdagen efter att Anton slutat jobba, gud vad man har saknat Gaston! Lilltjejjen sov hela resan dit och när vi kom fram var det dags för maaat! :) På fredagen gick vi även hem till min pappa för att visa upp Li, tyvärr sov hon hela tiden, men det kanske blir fler tillfällen då hon är vaken. Pappa tyckte iaf att hon var en kopia av mig när jag var liten.

På lördag kom Daniel förbi med Gaston, och jäklar vad glad han blev! Han hoppade, och pep å pratade för fullt! Mammas lilla hjärta! Å sen när han fick syn på husse så blev det pusskalas i mängder! Dock såg man att han letade  efter Texas,.. Han sprang till bilen för att kolla om han var där. Efter en stund så kändes det ändå som att han kunde släppa det och fortsätta vara glad för att vi äntligen var samlade. Han pussade på lillasyster som blev alldeles blöt av hans pussar sen tog vi våran familj och åkte hem till storstaden.

Väl hemma så möttes vi av en glad Oliwer och Gaston blev överlycklig och pussade massor på Oliwer som blev helt blöt och inte alls lika glad över detta pussande. Men följde med oss in för att inspektera vad vi hade med oss i alla väskor. Gaston sprang runt lite och kollade, letade kanske efter Texas, vem vet. Men efter ett tag lugnade han ner sig och kunde slappna av. Kommer nog ta några dagar innan han kan slappa av helt och inse att det är såhär det ska vara. Nu har vi varit i skogen i morse och busat lite. Snart dags för promenad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0