Första jobbdagen på väldigt läänge!

Publicerat: 2011-05-16 Kl: 17:31:44 | I kategori: Allmänt


Idag klockan 8 var arbetskläderna på och det var dags att köra igång! Kändes faktiskt helt underbart! Var jätteroligt att komma tillbaka till jobbet och träffa arbetskamraterna och kunderna! Blodproverna fungerade dem med, det är nog som att cykla. När man väl lärt sig så sitter det där! Jobbade från 8-12 så mötte Anton och Li oss så gick vi hem  innan anton fick lov att åka iväg igen då han började jobba. Tuttarna var dock sprängfyllda så det var nog lagomt de där med 4 timmar.. Annars kan det ha blivit lite väl jobbigt!

Li har haft fullt upp med pappa! Hade väl varit lite gnällig och svårt att sova men det är ju första gången jag är ifrån henne så pass länge, så det är klart det blir en omställning för oss alla tre. Duktiga pappa!

Jag och Li la oss för att kolla på New Moon,.. jag somnade! haha! Tufft att arbeta! Gaston var också med på jobbet och pussade på Prima som är hans tjej! Dock har han lärt sig att öppna grinden, så man får hålla lite koll så det inte kommer ett gäng med hundar springandes i korridoren!


Kommentarer
Postat av: Monica Wadström Crone

Hurra va Du e bra! Kul att man får göra så nu.

Hur många dagar i veckan ska du arb?

2011-05-16 @ 19:44:08
URL: http://www.nicawad-monica.blogspot.com
Postat av: Jennifer

ja! Toppenbra!

Kommer jobba halvdag på måndagar :)

8-12

2011-05-17 @ 15:10:33
URL: http://vilddjurens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0