Mysdag med syster!

Publicerat: 2011-05-19 Kl: 20:45:09 | I kategori: Allmänt


I morse när vi slog upp ögonen så var vädret såå tråkigt! :( Hade regnat och var mulet som attan! Men det hindrade inte oss ifrån att gå ner till hamnen och möta min syster och systerson Ian! Vi käkade lunch på Bistro. Rätt mysigt lunchställe, dock väldigt mkt folk så ljudnivån blev skyhög på så liten yta, men god mat var det!

Kära syster!

Även Anton kom ner på sina inlines med Gaston i släp och fick i sig lite mat. Hade gått jättebra och Gaston hade sprungit jättefint bredvid. När vi sen kom ut strålade solen och det fanns inte ett elakt moln på himmelen! Toppen!
Vi promenerade ner mot vattnet och fick i oss en glass samtidigt som Li vaknade och skulle ha maat! Hon har varit rätt grinig idag,.. Väl hemma så satte vi oss här utanför och lekte lite i sandlådan så Ian fick gräva lite och vi bakade sandkakor, eller en sandborg var det :) Sen var det dags för Li att äta igen,..

Mellanmål tog vi inne för ute var det nästan storm! Li fick mat och sen låg hon nöjd i babygymmet en bra stund. Hon fick även sällskap av kusin Ian! :)



Vackra barn! <3

Kommentarer
Postat av: Monica Wadström Crone

vissa dgr är så tråkiga det är bara så.

Vad roligt att Gaston är så duktig att springa med Anton. Ni måste komma ut, jag är ledig som det ser ut nu 2:a v i juli.

Jättekramar till ER alla !!

2011-05-21 @ 14:57:00
URL: http://www.nicawad-monica.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0