Dagens tips: Juliet & Små Grodorna!

Publicerat: 2011-11-11 Kl: 20:46:25 | I kategori: Dagens tips!


Dagens tips: Juliet & Små Grodorna!

I
dag åkte vi in till stan en sväng, Anton fick en klipptid hos Nanni och bredvid hennes butik ligger både Juliet och Små Grodorna Favorit butiker båda två! Underbara färgglada kläder, kika in och titta! Li har sedan innan 2 av deras par strumpbyxor. Nu fick hon ett par till!


Kände att det var lite mkt rosa över hennes alla kläder... Går ju dock inte att undvika om man inte vill ha blåa kläder känns det som, men dessa var perfekta! Majoriteten var grönt och så lite små rosa hjärtan!


Detta är en body jag vill ha! Finns även som tröjja, men den kostar 225:- och jag känner att det är lite dyrt för en body,... men någon gång! Finns massa olika färger! Kolla in Juliet.se!

Sen ligger smågrodorna precis bredvid och den butiken har Villervalla & Mee Too kläder som är superfina! Hittade flera Villervalla kläder som jag skulle vilja köpa till henne! Men det får bli en annan gång. Men blev helt kär i en mörklila, turkosrandig tröjja! Sen ett par mörklila leggings till.. Får se vad tomten kommer med i julklapp! Dock blev det en supersöt lindberg mössa som självklart fick följa med hem!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0