Verkstadsbesök & bankbesök!

Publicerat: 2011-11-29 Kl: 20:22:00 | I kategori: Allmänt


Har gjort massa nytta idag! :) I morse halv 8 var jag på verkstan för att kolla upp de bakre länkarmarna på bilen. Hade fått ett brev från Hyundai att vi skulle kolla upp dem ifall de börjat rosta. Men de var grönt! Li charmade alla killarna på verkstaden som kom fram å pratade med henne, mitt lilla charmtroll!





Sen hem och myste lite i soffa, vilade lite och sen lunch! Sen iväg till banken för att lägga om lägenhetslånet. Mindre roligt då vi haft en ränta på 2,02% i 2 år. Vi fick så pass lågt när vi tecknade avtal med banken när vi köpte. Men nu blev det lite värre kan ja lova.. Men det visste vi innan. Men ändå, mindre roligt då det är pengar man aldrig ser men känner av. Sen var vi och lämnade tillbaka pappas Deplama jacka på Carlings, ska byta storlek. Men då de inte har jackan hemma utan jag har själv beställt den så måste den åka tillbaka till lagret å sen komma tillbaka i rätt storlek.

Hem och laga lite mat till tutan! Det blev kycklingcurry, med potatis, morötter, palsternacka och gröna ärtor. Gjorde även en sås på kokvattnet till så det blev lite gott! Hon åt iaf så det är ju bra :) Full rulle hela dagen, en trött mamma!

Tutan håller för övrigt på att få tänder igen så det är lite gnälligt och tjurigt. Det är inte framtänderna i överkäken utan huggtänderna! .. Hoppas de andra tänker komma också, annars lär hon ju se lite rolig ut med två tänder i underkäken och sen två huggisar i överkäken. Hon hade lite svårt att sova och igår inatt vaknade hon faktiskt vid 3 och grät. Men hon fick komma till oss i sängen så somnade hon rätt fort om igen. Fick dock lov att väcka henne vid 06:40 så vi skulle hinna käka frukost och åka till verkstan. Man märker att hon inte sover lika djupt som hon brukar. Hoppas hon får sova inatt! Man märker själv hur dåligt man sover när hon ska ligga bredvid. Kan inte riktigt koppla av och ligger på helspänn själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0