Ulriksdals slottsträdgård!

Publicerat: 2012-04-30 Kl: 18:18:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår åkte vi ut på en liten utflykt! Vi tog bilen till Ulriksdals slottsträdgård. Det var så härligt väder!








Superstora Rododendron!


Kärlek!


Coolt ju! :)


Farligt att gå här inne!

Sen käkade vi lite lunch inne i trädgården, så mysigt café!


Li käkade lite pannkakor! :) Hon ääälskar pannkakor, så himla tur då det nästan är det enda som finns i "barnmat" ...

På kvällen kom Elin, Chris & Olle hit på middag! så mysigt att träffas igen då det var så länge sen! blev grillat, sallad, potatis & marängsviss! :) Barna ruttnade redan vid 7 så de slängde vi ner i ett bad och sen somnade dem efter vällingen. Vi satt uppe till halv 11 å snackade skit! Mys! <3



Pysseldag med WeraLena!

Publicerat: 2012-04-28 Kl: 22:11:52 | I kategori: Scrapbooking | 2 kommentarer


Idag har jag varit på pysseldag heeeela dagen lång! Från klockan 10-22! Så himla roligt och jag har haft så mycket tankar och idéer! Igår kväll kom jag på att jag ville göra en canvastavla, klä den och pryda den med något fint. Tur jag hade några grejjer hemma,.. eller inte! Så i morse innan kursen så åkte jag in på Brisak och köpte en canvastavla för 25! spänn, såå billigt :) Å platt å fin var den!




Super roligt var det då folk kom in med stora resväskor och stora kartonger med pyssel! Jag har nog aldrig sett så mycket pyssel i hela mitt liv. Kul att träffa likasinnade och bli inspirerad! Har sett så mycket fina saker idag! Folk gjorde, kort, målade, klippte, klistrade, askar mm. Det finns ingenting man inte kan göra! Jag har rätt mycket scrapsaker sedan jag och Malin pysslade. Men när man väl ska göra något så har man ju aldrig just det papperet, eller just det bandet. Men handlade för 134:- vilket är sjukt bra!

Jag gjorde en tavla som är inspirerad av det jag tycker är fint och sen den finaste jag vet!







Denna ska sättas upp på väggen så fort jag vet vart jag vill ha den :)


Laddar för pysseldag!

Publicerat: 2012-04-27 Kl: 15:17:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har jag jobbat 8-12, håller på med inventering på jobbet så det är lite mkt just nu! Igår kväll hade vi fullt ös med massa patienter, kul när de händer något! Så igår fick jag jobba så svetten rann! :D

Sitter just nu och har betalat räkningarna, lite roligare då man fick en betydligt bättre lön då jag har gått in och jobbat mer än någonsin det sista året. Ska bli så himla skönt att börja jobba sen på riktigt och Li ska på dagis så man kan få en rutin på det hela, och börja jobba och få en normal vardag.

Håller även på att fixa lite med bilder osv. I morgon ska jag på WeraLenas scrapboOking dag, heeela dagen lång! Ska bli så himla roligt och kunna sitta ner och pyssla lite och skriva klart Li´s födelsebok och klippa å klistra lite fina saker där i. Ska framkalla några bilder så ja har lite att pyssla med tills i morgon. Kommer bli så himla roligt!




Latmask!

Publicerat: 2012-04-23 Kl: 22:05:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har det varit lugnt, en promenad efter jobbet sen hem å fixade ihop lite våffler till middag. Har rensat lite bland alla mina bilder på datorn, och fixat i ordning. Skulle behöva fixa till lite med Li´s planerade fotobok, men man har lixom inte riktigt tiden till det. Nu tänkte ja slänga mig på soffan! Ett avsnitt Grey´s lockar!


Sockerblommor

Publicerat: 2012-04-22 Kl: 21:49:53 | I kategori: Tårtbakning | 0 kommentarer


Har fortsatt spinna vidare på att dekorera med blommor. Fick lite mersmak när jag och Victoria pysslade hemma hos henne. Dessa är gjorda igår kväll som jag sedan lät torka över natten. Gjorda i gumpaste.




Målad och klar!


Detta är en egen variant av en orkidé, vet inte om det finns någon som ser ut såhär på bladen.


Färdigmålad!

Är verkligen nöjd över dessa då de är mina testpiloter! Ju fler man gör desto finare och bättre sägs det ju bli, så ska bli spännande att se vad vi kan hitta på nästa gång! Måste bara köpa på mig lite fler färger. Finns ju en uppsjö av dessa olika orkidé varianter. Tänk att få dekorera en bröllopstårta med orkidéer? Supersnyggt ju!

Denna döper jag till Jennacea Orcidaceae ;)


Smoby!

Publicerat: 2012-04-22 Kl: 15:15:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Måste bara tipsa om en leksak som Li älskar fast hon inte har en själv.. ! Varenda gång när vi är hos min syster så kryper hon direkt in i Ians rum och letar reda på dessa små Smoby figurer!




Någonting är det som hon gillar med dem, hon har dock bara sett dessa små figurer, men tydligen finns det en bil till och när jag googlade på Smoby så kom det upp lite fler leksaker.


En tågbana där man måste passa in figurerna i rätt vagn för att de ska fungera.


Detta lilla aktivitetshus som "lovar" underhållning av barnet i "några minuter" med hjälp av nycklar och dyligt som ska passa för att få upp dörrar osv. Tror hon skulle gilla denna leksak!
Dessutom vet jag ju redan att hon älskar den!


Storfrämmande från Skellefteå

Publicerat: 2012-04-21 Kl: 18:22:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag kom Antons kusin Klas och hans dotter Maja hit för första gången. De bor i Skellefteå så det var första gången som Li fick träffa sin tremänning (syssling) Maja. Supersöt liten tjej som är 9 månader. Vi käkade lite lunch och sedan fick barnen leka lite.


Maja


Li blev lite blyg för Klas


Anton & Maja


Sysslingarna





Nu är det dags för lite pyssel här hemma! Tänkte fortsätta ge mig på att skapa lite blommor i pasta så de hinner torka tills i morgon. Då ska det målas! :) Trevlig lördag mina fina vänner!




Inspiraton!

Publicerat: 2012-04-21 Kl: 14:37:32 | I kategori: Tårtbakning | 3 kommentarer


Idag vid 10 åkte jag till Victoria som delar mitt intresse för tårtbakning/cupcake/modellering! Vi hade bestämt att vi skulle pyssla lite tillsammans, så det var så himla trevligt att träffa en likasinnad!






I skapandet av en ros!


Slutfix!


Tadaaa! En ros i sugarpaste!

Kanske vågar jag mig på bröllopstårtorna i augusti nu! :) Ska bli sjukt spännande!

Gjorde även en orkide, men den är fortfarande på tork, så den får ni se i morgon! Ska även målas, så det ska bli spännande. Funderar på att göra en lilja nu också när jag har inspirationen på topp! :D Vad tycker ni??


Vilket minne!

Publicerat: 2012-04-20 Kl: 17:21:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Sitter och letar lite musik på datorn och klickade upp Lejonkungen, en värld full av liv. Detta är så himla roligt. Jag älskar lejonkungen och alla dess låtar och speciellt "En värld full av liv" När Li hade sin namngivning så spelade vi den låten som hennes sång eftersom hon hört den så många gånger i magen också. Det märktes genast att hon kände igen låten och viftade på benen och sken upp!

Nu har jag inte spelat den sen några dagar efter namngivningen, vilket är i augusti förra året. Spelade precis upp den och Li sken upp som en liten sol och började dansa och gapa! Tänk, de kommer verkligen ihåg! De har ju faktiskt ett långtidsminne också de små krabaterna ;) Så roligt att se! Min fina lilla lejonprinsessa!




Dålig uppdatering..

Publicerat: 2012-04-19 Kl: 09:23:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Förlåt för dålig uppdatering. Har varit väldigt mkt annat som har tagit tid, så har knappt varit inne på datorn. Istället har tiden gått till att kolla på Grey´s Anatomy! haha, jag vet.. men det är så himla spännande! Har fått låna säsongerna 1-6 av Emmelie, så har betat av 1+2 är inne på season 3 :D

Natten mot tisdag så blev Li lite dålig, suuuUpersnorig! Hon vaknade vid 22 och var jätteledsen, men somnade tillslut mot mitt bröst. Dock vågade jag inte lägga tillbaka henne i sin säng i sitt rum, utan hon hade så pass svårt att andas att jag var lite orolig! Så fort hon stängde munnen så vaknade hon i all hast och grät. Även med alvedon, snormedicin så var hon så himla tät i näsan. Vilket resulterade i att vi alla sov dåligt den natten. Sen var vi bara hemma på tisdagen, tog det lugnt, kollade på Grey´s ;) Så onsdagsnatten flyttade jag tillbaka sängen till vårt sovrum. Men inatt har hon återigen sovit i sitt rum i sin säng, för snoret har avtagit! Så det är skönt! :)

Idag börjar jag jobba kl 14:30, så det blir ett kvällspass för mig idag. Skönt, då kan jag umgås med Li och Anton hela dagen, tillsammans för en gångs skull! Nu ut på promenad i de fina vädret!


Farfar på besök!

Publicerat: 2012-04-15 Kl: 20:12:40 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Idag kom Farfar & Ulla-Britt över på en fika!








Älskar denna bilden! Så himla äkta, från båda två!


Ians 2 års kalas!

Publicerat: 2012-04-14 Kl: 21:00:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag var det kalas för min syster son Ian som har fyllt 2 år den 11 april! :)


Ett paket!


Li har högläsning om vad det står på kortet


Li kollar in snöret!


En bilbana!


Kusin Lo käkar lunch!


Mosters gulle Lo!


Vad gör du i lådan kusin?


Jag mår han leva!


Gulle Ian blåste ut ljusen med hjälp av mamma och sen fick vi fika i massor! :)

Vi var där hela dagen och sedan kom pappa och hämtade oss för vi skulle på middag hos faster Jenny & Magnus. Farmor, faster Catharina, Micke och alla kusiner var också där. Samt ett par goda vänner till dem. Jättetrevlig och god middag! Nu har vi nyss kommit hem, tutan sover och nu blir det att titta tv och mysa!


Plötsligt händer det!

Publicerat: 2012-04-14 Kl: 11:01:58 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Även om det var fredagen den 13 igår så tog Li sina första steg helt själv igår! Från att inte ha gått ett enda steg, så tog hon 7 steg på raken! Helt otroligt, hon behövde nog bara släppa taget eftersom hon har stått, hoppat, dansat sedan flera månader och vi har trott att "snart händer det" men hon har sparat sig just till fredagen den 13 april! 1 år, 1 månad & 11 dagar!

http://www.videofy.me/v/472593


Funderingar

Publicerat: 2012-04-12 Kl: 21:07:52 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Det har varit mycket funderingar på allt känns det som,..  Har så mycket i huvudet i kroppen, känner mig så slut. Varför kan jag inte bara släppa allt som man "bör" göra och bara fokusera på det viktiga. Men det är så mycket som snurrar i skallen så det blir bara pannkaka. Dessutom känns allt viktigt. Känner att det är saker i lägenheten som bör göras, små fix överallt. Det är arbetssituationen, mkt frågor och funderingar.. Tänker mycket på legitimationen, hur jag ska få tid till att plugga och tid till allt annat runt omkring. Det är ekonomi. Det är tankar om Li, om framtiden. Vill få tid till att sitta och pyssla, fota, träna, ha en hobby. Men jag prioriterar tiden med Li & Anton så mycket att jag glömmer bort mig själv. När Li somnat för kvällen finns inte så mycket ork kvar att ta fram pyssel, baka, dekorera tårtor. Egen tid helt enkelt. Jag & Anton jobbar över varandra mkt och då är det en självklarhet för mig att vilja umgås med Li & Anton tillsammans när vi kan och har möjlighet. Då skjuter jag mina intressen och allt annat åt sidan. Jag vill ju det, jag vill umgås med min familj! Samtidigt som jag känner mig så frustrerad. Jag är jättenöjd och lycklig över mitt liv, missförstå mig inte.

Men är det här allt? Ska det vara såhär fram tills man dör? Jobba, slita, pengarna räcker knappt till, försöka hitta tid till allt och alla. Så alla får en del av tiden de behöver för att må bra. Fan så frustrerande. Måste försöka hitta motivation för att hitta på något! Har sån ångest för att jag borde göra Li´s första album med alla hennes foton. Men bara tanken på att börja röjja i alla foton får mig trött. Likaså att baka och dekorera tårtor, det är superroligt, en hobby som jag älskar. Men bara tanken på att ta fram tårtgrejjerna får mig att kräkas... Jag börjar träna och känner i hela kroppen att jag mår bra efterråt, men ändå så går det inte mer än några dagar så skiter jag i det också. Där är jag nog lat,.. men svårt att hitta motivationen när allt annat behöver tid också. Förlåt för tråkigt inlägg, men ibland måste man får bajsprata lite också.



Lekstund!

Publicerat: 2012-04-10 Kl: 21:41:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Eftersom kyrkettan har påsklov denna vecka så passade jag på att bjuda hem mina fina värmdöbebismammor. Tyvärr var det många som inte kunde komma, men det blev iaf tre barn som fick leka ruset av sig!


I väntan på sina kompisar!


Olle var först på plats!


Gullungar!


Olle kikar in läget


Strax efter kikade Felix in!


Olle kan gå med gåvagn!


Fullt ös!


Börjar bli lite hungriga...


Väldigt hungriga allihopa...


hmmm


3 troll som är sugna på lite käk!


Lite curry pasta!


Felix käkar pasta han också!


Likaså Li!


Lunch!

Sen busade de och lekte ytterligare några timmar. Efter mellis började ungarna gnugga sig i ögonen och visade tydligt att de gärna kunde sova en sväng!



Tack alla fina för en kanontrevlig dag!




På bar gärning

Publicerat: 2012-04-09 Kl: 22:26:34 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Har följt "på bar gärning" varje måndag kl 21:00 på 7an och kan säga att varenda gång har det väckt stora tankar och funderingar. Olika senarion spelas upp på offentliga ställen och spelas in. Allt för att kolla hur allmänheten reagerar. Själv sitter jag i soffan och känner hur pulsen och irritationen växer. Idag fick vi se ett senario där en ung liten flicka är i en lekpark och gungar. Hennes föräldrar finns inte på plats och fram kommer en ung man och börjar prata med henne. Vill bjuda henne på glass och bokstavligt talat nästan släpar iväg flickan utan att någon bryr sig! Inte en enda människa i hela parken bryr sig! Flera kollar och kastar blickar, men inte en enda går fram! Efter en timme byter de ut den unga mannen mot en äldre medelåldersman som kommer fram och pratat med flickan som gungar. Folk tittar, ingen gör något. Efter en stund kommer en mamma med sin dotter fram och frågar om hon känner mannen. Flickan svarar då att det gör hon inte. Varpå mamman frågar vart hennes mamma är och berättar att hon absolut inte ska prata med främlingar. Innan hon lämnar parken lämnar hon över informationen till folk som är kvar på platsen att bevaka den lilla flickan för att inget ska hända henne.

Jag blir så jävla förbannad så jag kokar! Är vi så jävla fega i Sverige att vi inte vågar stå upp för vad som är rätt och fel? Vad är det som har gjort att vi inte längre bryr oss om våra medmänniskor? Vad hände med civilkurage? Jag blir helt mållös och rädd för framtiden. Är vi så självupptagna att man inte längre bryr sig om andra? Eller tänker vi kanske att någon annan ska ingripa vid en situation? Om den personen inte ingriper, ska jag ingripa då? Är vi rädda för att själva bli skadade eller är vi konflikträdda? ... Vilket som så hoppas jag att detta program ska väcka känslor och funderingar så att vi faktiskt inte glömmer bort våra medmänniskor.

Känslan av att stå upp för en annan människa, att hjälpa en annan människa vid behov kan göra hela min dag. Det behöver inte vara några stordåd, kan vara simpla saker som att hålla upp dörren för rörelsehindrade, hjälpa en gammal dam/man på bussen, hjälpa ett barn över vägen, hjälpa någon som är vilse. Vad som helst! Känslan man får i kroppen är alldeles underbar. När jag då ser detta program så tappar jag all tro på mänskligheten. Hur kan vi vara så blinda? I slutet på varje senario så frågar de svenska folket vad de skulle göra i en sån situation. Kan säga att handlingarna inte stämmer med procenten av vad folket säger att de skulle göra i en likadan situation. Det har vi ju fått bevisat. Kan tänka mig att det är jävligt lätt att sitta hemma i soffan och säga att man skulle hjälpa en uteliggare/narkoman som kollapsat på gatan. Men det är vad vi gör i verkligheten som räknas. Det behöver inte betyda att man måste slänga sig på gatan och ge HLR, utan det kan vara att faktiskt ringa på hjälp. Bara man gör något. Det är det som räknas!

Hoppas att fler medmänniskor tittar på de kommande programmen så att vi tillsammans kan hjälpas åt!


Måndagar kl: 21:00 i tv7


Hundöarna

Publicerat: 2012-04-09 Kl: 19:10:55 | I kategori: Djuren | 0 kommentarer


Idag packade vi bilen för att åka mot hundöarna som ligger vid Drottningholm! Ett paradis för alla hundar, vilken underbar känsla att se alla lösa hundar i en stor flock. Alla kommer överens, men det blir en del gnabb, men då reder de ut de själva, utan en massa koppel och djurägare. Mäktigt! En hund tar täten, resten följer efter i en lång rad! Om inte detta är ett paradis för hunden, vart är det då?













Gaston var nog lite mör efter springturen igår kväll! Men jösses vad han kutade!
Nu ligger han och sover som han gjort heeela dagen.. När han väl reser sig är han stel som en pinne! ;)


GLAD PÅSK!

Publicerat: 2012-04-07 Kl: 13:30:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer



Badrumsstädning!

Publicerat: 2012-04-07 Kl: 10:33:07 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Imorse vaknade vi som vanligt vid 6:15 ... myste lite i sängen tills hon blev strax efter 7, men den är det fullt ös! Frukost,. sen blev det ständing, som alla andra dagar. Jag kan inte fatta hur mkt skit det finns!? Hundhår, katthår, grus, stenar, pinnar, gräs,.. Ja så dammsugning och torkning av golv står alltid på dagens schema.. Om man har dammtorkar och skurat hela dagen, så ser det ALLTID lika skitigt ut dagen efter.... Kul nästan jämt! :)

Men idag körde jag badrummet, fick nå ryck och slet ut hela badkaret och skulle skura under och kaklet.. Jösses så mkt skit.. fy fan så äckligt, massa massa avlagringar av fett å schampo rester... Uuuha! Har ni kollat under erat badkar?! Fan det är rena skattjakten! Nu luktar det rengöringsmedel och gott!


Oj vilken dag!

Publicerat: 2012-04-06 Kl: 22:08:57 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har det inte varit 100% glatt här hemma! Började redan när tutan slog upp ögonen klockan 6:15 i morse. Redan då var hon lite smågrinig och efter frukosten fick hon hoppa tillbaka i sängen eftersom hon var så himla gring... Sen vid 10-10:30 så vaknade hon igen och vi tog oss en sväng till affären för att handla mat. Som precis hela Sverige gjorde! .. Där panikade hon, gapade skrek och snabbt in på ICA maxi och tacka gud för de tre pannkakorna med sylt för 25:- som vi snabbt tröck i henne, för då var hon billig! Folket som tittade surt på oss kunde jag kasta en syltburk i huvudet på, har de aldrig haft griniga ungar eller? Efter att vi brottats med hela Sveriges befolkning så slocknade hon i bilen igen och sov hela vägen hem. Sen tog vi en paus i soffan. Hon satt i mitt knä och vi myste, sen helt plötsligt slänger hon sig fram och åker rätt in i bordskanten med ögonbrynet så det blir en kanonbula! Skrik och panik, fram med en kall handduk, men det var ju inte populärt... Så nu är vi påskfina såhär inför långfredagen!


Syns inte sådär superbra, men vi kanske lyckades dämpa den största svullnaden, vi får se i morgon.

Sedan kom Micke & Angelica på middag, mysigt att kunna fixa middag ihop! Årets första grillning för vår del, mums! Det blev kycklingfilé som Angelica fixat en supergod marinad till! Lite potatisar och majs.



Ungarna lekte på golvet med Li´s drake, gud så roligt de hade!







De är så fina ihop! :) Hoppas de kommer vara vänner när de blir större och springa mellan husen här på mossen!


Sång och bus på Kyrkettan!

Publicerat: 2012-04-03 Kl: 20:43:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag på min lediga dag bestämde vi oss för att gå ner till kyrkettan! Li älskar att gå dit och busa, sjunga och leka! Idag träffade vi på Felix och Mary från vår föräldragrupp! Sedan kom även, Angelica, Rosi och Liam dit!


Busungar!

Vid 10 är det alltid sångstund, och det är så himla roligt att titta på Li för så fort hon hör en ton så börjar hon dansa och gunga. Idag satt vi bredvid sångfröken och Li var mäkta faschinerad av henne och hennes påhitt.


En kyckling!


Sedan fick Li agera visningskanin! Trodde verkligen hon skulle börja knorra och protestera, men hon satt nöjt där och följde med i prästens lilla kråka! :)

Undra vad det kommer bli av våran lilla smurfa? Hon ääälskar musik redan nu! När det kommer musik på reklamen blir hon helt stilla och lyssnar och tittar. Än så länge verkar det inte riktigt spela någon roll vad för slags musik.. så det duger lika bra med Håkan som med pappas dödsmetall.. Men det blir det nog ändring på! :)


Li & Liam

Publicerat: 2012-04-02 Kl: 21:32:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Efter att Angelica tvingat mig till en promenad efter jobbet så blev det en liten playdate för ungarna. Guud vad roligt att se och lyssna på dem, de har verkligen en konversation med varandra! Gullungar!


















Man blir så himla glad när man ser ungarna när de leker och pratar med varandra. Li bjuder gärna bort sina leksaker, men om man råkar ge bort en själv, så vill hon gärna leka med just den leksaken ;)


Hundpsykolog Maria Hodges

Publicerat: 2012-04-01 Kl: 09:45:48 | I kategori: Djuren | 0 kommentarer


Igår var vi ju hos Maria Hodges, kvinnan som "kan tala med djur"
Egentligen allt det hon sa stämde och passade in på Gaston. Saker hon omöjligtvis kunde känna till. Men det kändes ändå som att det var några viktiga pusselbitar som fattades för att det skulle bli komplett. Hon/Gaston nämnde ingenting om varken Li, Oliwer eller Texas. Vilket jag tycker hon/han borde ha gjort. Eller så var det inte något han tyckte var ett problem och därför nämndes inget om det. Vi var där i nästan 3 timmar och hela tiden skrev hon ner information hon fick. Frågade lite om vissa saker då hon inte riktigt förstod vad Gaston menade. Men jag nämnde ingenting och på saker hon frågade om så svarade jag alltid att det kunde vara flera olika personer. Vilket det kunde vara. Så jag gav ingen information alls.

Gaston 3 år
En mycket aktiv och trevlig kille men med hormonell oblans. Något lågt kalcium och zinkintag, mineral låg. Tarmkatarr. Något öm i slutet av ryggmuskeln. Blir något upphetsad/orolig vid beröring
- Vet inte vad komma skall. Något ojämt musklad.

- Är mkt orolig/stressad av mig
- Är ofta rädd, vet inte varför? (Kan du hjälpa?)
- Har lite svårt med viss kontakt - Utsöndrar konstiga energier
- Går gärna ut i förebyggande syfte! Hux flux
- Har ont i magen (Tarmkatarr)
- Är med matte på dagen - Kan vara jobbigt med energierna från stället
- Dom byter foder ofta- men vad hjälper det, har ont i magen
- Blir fort osäker, helst när det utsöndrar konstiga energier
- Matte kan bli frustererad på mig ibland å jag fattar inte något. Vad menar hon?
- Ibland känner jag mig jättetorr i halsen
- Tycker mycket om husse alltid så ödmjuk, mer tålmodig
- Dom pratar mycket jobb hemma
- Dom blir så irriterade på mig
- Jag försöker vara alla till lags men det funkar inte så bra!
- Ibland blir jag så orolig och rädd
- Tycker inte om att va kopplad, känner mig träng/instängd
- Tycker om killen jag varit hos nu, saknar honom ibland. Tycker mer om killar, ibland lugnare
- Jag är duktig på att leta saker!
- Jag kan leta jättebra!
- Varför skriker dom åt mig så mycket?
- Har ingen att se upp till direkt - Känner mig ensam - låg
- Har mycket dåligt självförtroendee/självkänsla
- Blir ofta osäker i vissa situationer
- Då morrar jag till, helst om jag inte riktigt vet vad dom vill - blir rädd
- Tycker om att leka med andra hundar
- Ska jag inte få stanna?
- Dom pratar om att lämna bort mig!
- Kvinnan där vi är - är det synd om!
- Hon är orolig över något/någon? En man?
- Matte pratar mycket i telefonen - vad pratar hon om egentligen?
* Visar mig en blond kvinna, sitter gärna vi köksbordet - papper eller korsord där
- Pratar ganska så mycket och är glad i rösten!
- Hon är nästan lite rädd för mig
- Brukar få något gott av henne jämt!
- Blir ofta rädd och osäker när det är mörkt
- Jag är duktig på att "vakta"
- Vill vara ute mer i skogen - där trivs jag bra -bäst!
- Husse har alltid så mycket i huvudet - jämt
- Försöker nå honom mentalt ofta - men svår att nå
- Det var en tjej hem en dag som va väldigt orolig/upprörd över något - jobb - blond
- Brukar träffa en svart större hund den är det lite synd om - matte lite konstig - konstiga energier
- Gjorde illa bakhasen förut, vart öm - fastnade i en klyka
- Blev överrumplad av ett djur ute i skogen, var jätte spännande
- Katten ute brukar kolla på mig - lite egen av sig, svart, brukar se den ute
- Blir fort orolig nu - så fort jag gör något blir det nästan fel
- Ibland när matte pratar med någon å det tar lång tid - kan jag bli lite otålig
- Då säger jag till!
- Kan vara rätt "spänd" i käken
- Vissa ljud är jag också rädd för!
- Vet direkt när det är tv dax- alltid samma tid
- Kvinnan har ont i kroppen "Nacke, armar, axlar" ryggen - Mkt tyngd och funderingar på allt
- Kan inte göra saker om matte & husse blir arga på mig - jag fattar ingenting, blir bara stresad (Kan du hjälpa?)
- Har inte lärt mig gå i koppel ordentligt heller
- Förstår inte vitsen med koppel?
- Har varit lite öm i ländryggen till och från
- Kan lätt bli stel/spänd - av oro och stress
- Matte har jätte temprament - kort stubin
- Husse är ganska så trött & sliten, behöver nog vila
- Ibland kommer det en kille jag gillar, pratar alltid så gott till mig, ganska så lång och mörk- pratglad!
- Han luktar också gott
- Spännande att vara här uppe, spännande dofter - ska vi stanna länge? Trivs bra
- Dom har bytt bli - åker bättre nu
- Kan dom klia mer i bakpartiet - Är jätteskönt!
- Iskallt vatten gör ont att dricka
- Trivs bra i min flock - vill inte vara någon annan stans heller
- En man med skägg pratar rätt grovt i rösten "Lite äldre" - han mår nog inte så bra - synd om honom - sjuk!

- Svårt med instängda ställen, dåligt med uppbackning från början
- Ibland ser jag konstiga saker - fast jag vet inte om de är där
- Matte kan massera mig - det tycker jag om
- Matte är alltid igång, mycket aktiv. - Jämt rädd om mig
- Tycker inte om att någon är bakom mig

Vi tror att vi vet vilka Gaston har beskrivit för henne,

- Tycker om killen jag varit hos nu, saknar honom ibland. Tycker mer om killar, ibland lugnare
Helt klart Daniel

- Kvinnan där vi är - är det synd om!
- Hon är orolig över något/någon? En man?
* Visar mig en blond kvinna, sitter gärna vi köksbordet - papper eller korsord där
- Pratar ganska så mycket och är glad i rösten!
- Hon är nästan lite rädd för mig
- Brukar få något gott av henne jämt!
- Kvinnan har ont i kroppen "Nacke, armar, axlar" ryggen - Mkt tyngd och funderingar på allt
Här tror vi att han pratar om farmor Eva

- Det var en tjej hem en dag som va väldigt orolig/upprörd över något - jobb - blond
Inte helt säker, de enda personerna som vi vet som är blonda och har pratat jobb hemma hos oss är Elin, Jenny eller Rita

- Brukar träffa en svart större hund den är det lite synd om - matte lite konstig - konstiga energier
Ingen aning, han leker inte med någon större svart hund, bara mindre hundar.

- Gjorde illa bakhasen förut, vart öm - fastnade i en klyka
Vi hittade ett sår med en skorpa på bakhasen för ca 3-6 månader sen och visste inte vad han hade gjort. Kanske kan det stämma

- Katten ute brukar kolla på mig - lite egen av sig, svart, brukar se den ute
Zorro, en av katterna på gården ligger alltid ute

- Har varit lite öm i ländryggen till och från
Stämmer ju helt 100!

- En man med skägg pratar rätt grovt i rösten "Lite äldre" - han mår nog inte så bra - synd om honom - sjuk!
Kan vara Antons pappa

- Ibland kommer det en kille jag gillar, pratar alltid så gott till mig, ganska så lång och mörk- pratglad!
- Han luktar också gott
Helt klart Eric

- Dom har bytt bli - åker bättre nu
Vi bytte för ca 1 år sedan, så det stämmer ju!

Anledningen att Gaston "är som han är" enligt Maria är för att han är en hormonhund. Han har alltså en hormonell obalans i kroppen. Dessa hormon nivåer går alltså upp och ner, vissa dagar har han mycket av det manliga hormonet i kroppen som tar övertaget. Andra dagar mer av det kvinnliga hormonet, vilket gör honom lite rädd, gnällig och osäker. Detta gör att hunden blir stressad, orolig och kan inte koppla av. Vi har fått med oss lite information och ska köpa lite kosttillskott och prova hemma under en 2 veckors kur. Ska bli spännande! Vem vet, kanske fungerar det, kanske inte. Vi ska höras av efter 2 veckor för att kolla hur det går. Så jag är nöjd med besöket, helt klart. Men känner som sagt att det var några viktiga pusselbitar som fattades för att jag skulle tycka det var 100% Hade varit så perfekt om hon/han hade nämnt något om vilka vi anser är de viktigaste i hans uppväxt.




RSS 2.0