Gröna lund!

Publicerat: 2012-08-20 Kl: 18:58:48 | I kategori: Allmänt


Igår var vi på Gröna Lund! Massa vänner från Borlänge var där på en liten tripp, så självklart ville vi mötas upp och träffas! Vi åkte in med bilen och fick parkera as långt ifrån Grönan då det var körförbud mellan 12-17 på djurgården... Så ställde oss tillslut på parkeringen vid Junibacken och tog en promenad längs vattnet till Grönan. Var lite nervös för vädret för de mulnade på rätt rejält innan vi åkte, men det klarande upp och blev strålande väder! 
 
Tänkte att Li skulle bli lycklig över att få åka lite karuseller, men ja ghade helt fel.. Det var inte alls hennes grejj utan hon ville hellre stå och titta och kolla på alla ballonger och karusellerna. Vi kunde hålla oss i lite över 1 timme innan hon panikade över att hon inte fick en ballong.. Hon bokstavligt höll sig fast i pelaren med ballonger och gapade som en gris när ja försökte leda bort henne. Självklart fick hon en ballong! Det bara är så, självklart ska man få en ballong om man är på tivoli! Det är ju hela grejjen! Men tänkte vi kunde vänta lite,.. 
 
Vi köade till den fina karusellen med hästarna, men så fort jag hade betalat och skulle sätta henne på en häst så gallskrek hon, tårtarna sprutade så vi fick snällt kliva av,.. karusellen hade inte ens börjat kan jag tillägga. Fick biljetten tillbaka och provade ett litet tåg istället. Gick bra första rundan, andra rundan så tappade hon tålamodet och tyckte de var lite läskigt! Men vi åkte klart, och jag var så stolt över henne, att hon åkt sin första karusell! 
 
Li åkte sin första karusell! 
 
Hälsade på gulliga gubbar gjorde vi också! 
 
 
Li var väldigt faschinerad över dessa stora mjukdjur!
 
Trötta killar, Max & Neo
 
Fina Kicki!
 
Lunch! 
 
Helen är också hungrig!
 
Busar med Li
 
Stolt kille!
 
En kalas söndag var det med andra ord! Li hade dessutom sovit natten hos farmor, och det hade gått hur bra som helst! Farmor tyckte hon hade skött sig exemplariskt, så det var så skönt att höra! :)
Tvivlade aldrig heller för den delen. 
 
Vi tog vägen vid vattnet till bilen, så himla fint! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0