Värmdö bebis träff!

Publicerat: 2012-01-09 Kl: 17:09:20 | I kategori: Allmänt


Idag på förmiddagen har jag jobbat! Gick hur bra som helst, har ringt runt och fått nya produktpriser på våra varor. Kan säga att vi har varit billiga och det blev en höjning. Sen snabbt hem för att käka lunch och sen skulle vi vidare till vår bebisträff! För övrigt är det så sjukt typiskt att enda dagen då man faktiskt hade något planerat så blir man bjuden på lunch, sen ville min arbetskollega Sofia och Kerstin komma och leka. Varför är det alltid så? Alla vill leka samma dag, annars sitter man ju själv nästan jämt! Men lunchdaten kunde byta plats så vi ska till Mia och Elvis i morgon och leka! :) Sofia och Kerstin får komma över nästa måndag istället.

Idag var vi hembjudna till Klara och Lowe! Blev rätt många idag och det är så roligt när man får se ungarna växa upp! Vissa går redan med gåvagnen, andra längs med möblerna, vissa kryper andra kryper inte alls. Men det är som det ska vara, allt tar sin egna tid för varje liten!


Meja & Morris delar på gåvagnen


Mary & Emma


Marie & Felix


Tilde & Marie


Malena & Morris


Klara & Lowe


Meja


Bus!


Fikapaus


Lowe & Li leker


Gruppfoto!


Tyvärr hann Meja åka hem innan vi fick till detta!





















Inte det lättaste att få så många ungar att sitta still, men med lite charmig sång från föräldrar så satt de som ljus och lyssnade fint på vår ljuva stämma! ;) Tack Klara & Lower för en kanonträff! Nästa gång får jag bjuda till date och bjuda på en tårta som tidigare utlovat! :)

Kommentarer
Postat av: sofia

lilla li <3 med sina kompisar vad sött :)

2012-01-09 @ 17:27:56
URL: http://soffilina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0