Semester veckan i Skellefteå

Publicerat: 2012-07-27 Kl: 21:13:37 | I kategori: Allmänt


Nu är vi äntligen hemma igen efter en vecka i Skellefteå! Vi haft en kanonvecka där vi har träffat Antons bror och familj. Supergulliga hela bunten och det var så himla roligt att äntligen få träffa dem så man har ett ansikte på personerna. 
 
Vi bodde som sagt några dagar i Byske där Li´s farfar har stuga. På fredagen när vi kom upp gjorde vi inte så mkt utan det blev mest hem till stugan, packa upp lite och sedan var det marknad i Byske som vi knatade lite på. Li hittade självklart en ballong, men det var inte så mkt mer roligt än så. Det gamla vanliga, t-shirts och kryddor, det som gör en marknad! Sen på lördagen så åkte vi upp till Piteå på en jättestor loppis som jag fyndade en ljusstake och en hylla som ja skrev tidigare. Lunchade med min kusin Dan och hans familj och följde sedan med dem hem till deras hus för massa bus!
 
Li & Casper åkte rutschkana på Frasses 
 
Glad tjej!
 
Li & hennes sysslingar? Theodor & Casper
 
Woohooo!
 
Hoppa studsmatta var grymt roligt!
 
Li hittade en jättestor boll!
 
Klippte gräset lite
 
Blåste lite bubblor!
 
Efter massa bus och lek åkte vi tillbaka till Byske och morgonen därpå åkte vi ut till Romelsön där Antons bror har stuga. Li blev adopterad av sina kusiner på en gång och de lekte med henne heeela dagen lång!
 
Viggo, Li och Alex kollar på Bilar 2
 
Farbror Patrik och Katarina 
 
Bus på stranden, Alex & Li
 
Doppa tårna
 
Vackert!
 
Leker i sanden
 
 
 
Kärlek!
 
Underbart! Här stannade vi i 3 dagar och bara myste!
 
På tisdagen träffade vi Antons kusin Klas, Jenny & Maja som också bor där uppe! Vi blev bjudna på middag och ungarna busade lite!
 
Kusiner
 
Veckan går mot sitt slut och vi åkte tillbaka till Byske med 3 filmer och bara kopplade av och myste hemma i stugan. Onsdagen spenderades inne på stan i Skellefteå och lunchade och tittade runt lite. Filmmys på kvällen och på torsdag packade vi, städade och åkte tillbaka in till Skellefteå. Vi lunchade på stan och åkte sedan till Leos lekland. 
Leo
 
Gungar lite på keninen
 
Älskar bilden!
 
 
 
Eftersom flyget skulle gå på fredag förmiddag så sov vi över hos Patrik & Katarina i deras hus inne i stan. Åt middag och myste lite till innan det var dags för avfärd i morse! Katarina är frisör, så vi passade på att klippa lugg på Li innan vi åkte. Blev suuupersöt och efter lite skrik i början blev det rakt iaf! 
 
Finaste tjejjen i världen!
 
Nu sitter jag här, har städat och packat upp alla grejjer, även hunnit med att tvätta alltihopa! Såå skönt! Bäddat rent i sängen, tagit en lång dusch med lill trollet innan hon somnade så nu är det soffläge med kvällsmat som gäller! Borta bra men hemma bäst! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0