Lilla snigel!

Publicerat: 2012-06-19 Kl: 20:50:34 | I kategori: Allmänt


Li ska den 6/8 börja på dagis! Hon har hamnat på avdelningen snigeln!
Då är de inskolning som gäller från 9-15 ska vi vara på plats i minst 3 dagar, sen får vi se hur det går efter de dagarna. Vissa barn/föräldrar behöver mer tid och då får de såklart mer tid. Annars får vi snällt vinka av vårat barn den 4de dagen. Dock ska vi vara tillgängliga och kunna vara på plats snabbt de första 2 veckorna. Andra veckan var det bra om de fick gå korta dagar som 9-15 även här vara tillgängliga. De första 3 dagarna kommer vi få vara delaktiga vid måltider, utevistelse och vilan. Under hela dagen så att säga.
Fått hem lite information och lite papper att skriva på som ska med till dagis. Lite saker som de ska ha med sig. Bland annat en kudde och täcke som de ska ha på vilan och namnmärkta kläder, regnkläder, div. saker som är nödvändiga. Har även fyllt i en sån här SOS- blankett,.. usch hoppas den inte behöver användas vid mer än sjukdom och då till mig eller Anton! Man får så himla mkt tankar och jag har drömt jättemycket om dagis.
Dock tror jag att det verkligen är dags för dagis och för att hon ska kunna utvecklas ännu mer! Få in en normal rutin på det hela och komma igång på riktigt med vardagen. Vår lilla tjejj börjar bli stor!
På deras avdelning kommer det även börja en flicka som har nedsatt hörselfunktion, döv. Vilket gör att barnen kommer få lära sig teckenspråk! Hur bra är inte det för framtiden? Nya ljuddämpade möbler kommer de få på dagis och möjligheten att lära sig teckenspråk, vilken grej! Detta betyder även att vi föräldrar kommer få lära oss lite teckenspråk, himla spännnade ska de bli!
Li ska bli en snigel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0