Sommar & Sol!

Publicerat: 2012-05-27 Kl: 21:14:04 | I kategori: Allmänt


Oj vad vi har haft fint väder här i Stockholm! Helt otroligt, har inte hunnit suttit vid datorn knappt och när man varit ute hela dagarna så är man så himla trött när man kommer in! har haft en superhelg med finbesök både från Dalarna och Göteborg! :)

På fredagen mötte jag upp Emelie & Jejje ifrån Borlänge, så vi tog en lunch inne i stan och kollade runt i affärer. Som vanligt så hittade jag inget, men det är lixom inget nytt så ja är rätt van! Men de båda andra hade händerna fulla av kassar om man säger så! :D Sedan hem och käka middag med mina finaste och sedan gjorde vi oss i ordning, trots värkande fötter tog vi oss in till Snaps uteservering och tog några glas vin. Vi var rätt trötta allihopa, men det var trevlig ändå, inget riktigt partajj, men mysigt å bara vara också. En mysig frukost och mys i soffan innan de lämnade oss tidigt på lördag förmiddag. Mysigt å träffas, man ses ju inte så ofta, så alltid lika roligt å få besök!

Efter att Emelie & Jejje åkt till Dalarna kom fina underbara Erika! Vi har inte setts på nästan 1 år, så det var så himla mysigt att träffa henne! Som vi har längtat, allihopa här hemma! Å Anton var glad å se henne, så himla mysigt! Min fina underbara barndomsvän! Vi har känt varandra så länge jag kan minnas, och det känns som att vi sågs igår när vi väl ses, en underbar känsla! Vi bara var hemma och myste med grillat, Eurovision och gotte! Man kan inte sluta prata om alla minnen och all kärlek, så det var faktiskt med sorg i hjärtat som vi lämnade av henne på stationen i morse! Önskar vi bodde närmare varandra och att våra barn skulle växa upp tillsammans. Som vi har gjort, massa kärlek!



Efter vi lämnat av Skrika så tog vi en tur genom stan. Det var ju trots allt mors dag så vi käkade på Jensens och medans vi väntade fick Li en målarbok och kritor!






Sån himla god mat för billig peng! Jösses!




Li käkar smajlisar!

Sedan knatade vi vidare mot OneOff där Hasse jobbar, Li hittade massa ballonger!



Efter en tripp på stan med heela familjen, utom Oliwer såklart så åkte vi ut till Li´s faster Catharina :)

Eftersom det var strålande väder så passade väl ett dopp alldeles underbart?







Har haft en jättebra mors dag! Hemma har jag superfina vita blommor ifrån Li på mors dag och ett gulligt kort! Så dagen har varit toppen! Vi har fått färg på oss och ätit gott! Kan inte bli bättre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0