Kaatach

Publicerat: 2012-09-30 Kl: 21:12:00 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


I lördags åkte jag, mamma, Li, syster, Lo & Ian till Kaatach! Ligger i Tyresö, en liten bit bort, men såhär i efterhand kan jag säga att det var värt varenda liten krona! Gud så roligt Li hade och jag också! Massa saker att göra, och Li var helt till sig. Kusinerna Ian och Lo hade lika roligt, överallt och ingenstans! Hit måste vi åka igen!
 
Li får instruktioner av mormor hur man kör bil
 
Finaste syster Jessica och fasters Ian! 
 
Lo fick en fin utstyrsel!
 
Ian klättrade 
 
Mormor hittade passande kläder till Li
 
Kocken Li
 
Fick lite assistans av sous chef Lo
Måste ut och handla lite varor!
 
Jösses, Li äääälskar verkligen allt som ha med kök att göra, även att handla! Hoppas hon blir vuxen snart så kan hon ta över det ;) Som hon körde runt med denna lilla kundvagn! Vet någon förresten var man kan köpa en sån? 
 
Efter lite lunch som bestod av pannkaka, grädde och sylt så tog vi en tur utomhus! Det finns alltså en del som är inomhus och en som är utomhus, inhägnat och tjusigt! Ett tåg som åker runt, en labyrint, båtar, rutchkanor, klätterkojor, gungor mm!
 
En karusell!
 
Hur kul får man ha? :)
 
 
 
En gunga!
 
 
Självklart ville mamma också prova! Mormor med! ;)
 
 
Fanns även en utedel som var som en liten stad! På somrarna öppnar de upp så bilarna inomhus kan köra ut! Häftigt!
 
 
Fanns ett hus med en verkstad
 
Ett stall
 
Ett café!
 
Li intog snabbt position bakom disken och bjöd kusin Ian på
 
En tårtbit!
 
Fanns flera små stugor med olika teman, superkul! 
 
Efter en stund ute i friska luften körde vi en timme till inne i leklandet! 
Massor med rutchkanor fanns det! Li åkte säkert 50 gånger,... nonstop! ...
 
TjohoooO!
 
Hit kommer vi definitivt åka fler gånger! Vilket nöjesklipp! Dyrt var det inte heller! 50:- för Li och vuxna gick in gratis! Billigare än Andy´s lekland, och tusen gånger roligare! WooOp WooOoOP! 
 
Lätt värt när barnet är utslaget timmar efter .... 

Äntligen!

Publicerat: 2012-09-28 Kl: 22:21:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag kom mamma/mormor på besök ifrån Borlääänge! Vi har inte setts sen i somras! Så nu är det massa kärlek på samma gång! Idag har vi ätit tacos och busat massor. Li har även lyckats trilla ner från soffan och öandat på huvudet, samt satt i halsen. En lyckad dag med andra ord, skämt å sido, men vad är oddsen. En mysig kväll med mormor som slutar i storgråt, panik och sen en ofrivillig dusch på det hela. Duscha bort dagislukten, de har ju som sagt en speciell lukt. Man är så van att Li luktar Li, men sen hon började på dagis har hon fått en helt annan lukt. Nu sover lilltutan efter en hård kväll så får vi se vad vi hittar på i morgon! 
 
Pappa jobbar så ska strax hämta honom från jobbet, hunden ska få gå ut och kissa och mormor ligger på soffan! Hoppas Li väljer att gå till mormor i morgon bitti istället för att komma in till oss, man kan väl alltid hoppas på en sovmorgon! ;) Så skönt med helg! Har varit en jobbig vecka denna veckan, vet inte varför men det har tagit lite på mina krafter och det ska bli skönt att vila upp sig! Skulle behöva en semester känner jag! Bara få koppla av och ligga i soffan hela dagen! Kanske ska ta ut lite semester så ja får vila upp mig lite!


Idag kom den!

Publicerat: 2012-09-26 Kl: 20:20:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Idag kom overallen på posten, jösses så fort det gick! :) Jag tyckte dock den var lite stooOr! Men storleken under är lixom 80, och det känns för litet... Fasiken, kanske skulle gått och provat en didriksson overall för att se hur strl var. Kanske hinner med det i morgon ? Men å andra sidan kanske hon kan ha den 2 säsonger, om man har tur?
 
Men de ska väl se ut som små gubbar i overaller?
 
För övrigt har jag varit på jakt efter en jävla apa också,.. Lena på dagis gav mig ett tips på julkapp till Li, vilket var en liten apa, Herr Nilson närmare bestämt som hon har fastnat för! Det är en unge på dagis som har en som hon går och lånar hela tiden. Hon äälskar den apan tydligen, så hon ska få en egen! :) Bra tips av fröken! Har dock varit på jakt efter den överallt. Var in på Lekit här och där hade dom den, fast i en mini version, finns ingenstans på nätet heller förutom på en nätbutik. Så har googlat mig blå efter denna jävla apa, men nu har jag hittat den OCH beställt hem den.
 
Nykomling i familjen, inom snar framtid! 
 
 
 

Overalltider!

Publicerat: 2012-09-24 Kl: 20:51:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Efter mkt letande har jag nu hittat en overall som Li ska få ha i vinter! En superfin Didrikson som jag hittade på Lekmer De har verkligen allt där, så det är så roligt att beställa därifrån, men denna gång blev det inte som förra julen då mormor/gammelmormor och vi beställde Li´s julklappar därifrån. Utan nu blev det en overall, och en liten liten till sak, men det var ju rabatt så jag kunde inte hålla mig. 
 
 
Denna blev det! Fin va? Jag hoppas den är lika fin i verkligheten och att storleken passar, jag tog en strl. 90, för 80 känns så himla litet och och sen ringde jag och pratade med dem då de sa att de var rätt stora i storleken. 92, skulle hon drunkna i tror ja.. Det är fri retur så det är bara att byta om de skulle bli knas. Förhoppningsvis kommer hon kunna ha den hela vintern, annars är de ju lite bortkastat tycker jag! Men på dessa nya modeller har de även ett "xtended size" som gör att man kan förlänga overallen med ca 1 strl genom att enkelt sprätta upp en söm på insidan så får man en bit till! 
 
Låter ju för bra för att vara sant, men vad gör man om den börjar bli lite liten i januari/februari lixom, inte kul å köpa en ny då! 
 

Vi får se i slutet av veckan då den borde ha kommit, så får vi se hur den sitter! Spännande! :)
 
 
 

Scrapträff på bergmossen!

Publicerat: 2012-09-22 Kl: 20:57:51 | I kategori: Scrapbooking | 0 kommentarer


Idag har vi haft scrapträff här på bergmossen! Jag hyrde lokalen och vi blev ett litet gäng som satt tillsammans å scrappade! Vi var 7 stycken som körde ett race, många scrappade julkort och kort. Själv blev det några Lo´s
 
Vi körde igång vid 10 tiden, så vi har pratat och scrappat heela förmiddagen, eftermiddagen och lite in på kvällstimmarna. Men nu är vi klara och nöjda för denna gång. 
 
Mathilde, Mariana, Sollan, Marie, Anna-Lena, Cornelia & Jag var gänget som scrappade
 
 
 
 
 Egentligen inte min stil att scrappa på, men det blev en sån himla häftig LO! 
 
Lilla cupcaken!
 
 
En sommar layout som jag blev supernöjd med!
 
 

Fixar eftermiddag!

Publicerat: 2012-09-19 Kl: 20:06:12 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag stannade vi kvar på dagis efter 15:00 för en fixar eftermiddag. Där det skulle sopas, städas, snickras, å fixa till lite saker som behövdes. Jag & Li tog varsin sop och sopade bort sand ifrån gården. Hon älskar ju som sagt att sopa så för henne var allt en lek, inte för mig dock! Det blev fint! En förälder gjorde även en fin ABC orm som slingrade sig över gården. Li fortsatte att måla!
 
 
Efter målning, sopning och lite fix så var det korvgrillning! 
 
En lortig unge som gillar grillkorv! 
 
Nu sover tutan och snart är det även läggdags för mamma! Är supertrött, men måste som sagt kolla på Efterlyst ikväll! Sen i morgon tar vi helg! Ska bli så skönt! 

Feberfri 1 dygn

Publicerat: 2012-09-16 Kl: 09:29:52 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har Li varit feberfri ett dygn, så skönt. Äntligen är hon tillbaka i sitt vanliga. Hon var dock lite ledsen igår när hon skulle sova i sin säng igen. Hon har fått sova med oss i tre nätter då jag har märkt att hon har behövt den närheten och kärleken. Har gått jättebra och hon har typ bott i min famn. Mysigt, men jobbigt då hon har blivit så ledsen när man endast har rest sig för att hämta något. Igår var allt som vanligt, hon var självständig och röjde runt här hemma som vanligt. Kände även då att det är dags att sova i sin egen säng igen. Så när vi hade ätit välling i soffan och jag bar in henne i sin säng så var hon ur fortare än jag hunnit ut ur rummet. Jag lyfte upp henne och stoppade tillbaka henne, pussade henne godnatt igen och gick ut. Hon kom ut igen och så höll det på i ca 5 minuter, ca 9 gånger som ja bar in henne. Satt kvar en stund utan att plocka upp henne från sängen utan strök henne över håret som ja brukar göra och pussade henne god natt. Denna gång stannade hon kvar. Jag fick känslan av att hon enbart ville testa gränsen och se om hon fick vara uppe å somna i knät eller i vår säng inatt igen. Inte att hon som tidigare nätter behövde tröst och närhet. Hon somnade och i morse kom hon vid 06:30 och hoppade upp i våran säng. Min lilla flicka! Jag tycker det är så viktigt att hon känner sig trygg i sin säng och vet att hon mer än gärna får komma in till oss under natten eller när hon vaknar. Då skulle jag aldrig gå tillbaka med henne, men just att hon faktiskt somnar i sin säng. Jag vet att hon sover 100 gånger bättre där också, så det är inte bara för principsak. Jag älskar när Li sover med oss, men det blir lätt trångt och hon snurrar som en jojo, så det är skönt om hon sover i sin säng i sitt rum. De får så lätt in dåliga vanor och rutiner och jag vill verkligen inte att hon ska bli svår att lägga. Hon har ända sen hon ut kom varit duktig på att sova, och så vill jag det ska fortsätta. 
 
 
 
Tidigare på dagen var min morbror och hans tjej Åsa här och hälsade på. Var jättetrevligt och de hade med sig lite fika. Jag åt dock ingen bulle utan åt lite glass istället. Så har fortfarande inte ätit kakor, bullar & godis ännu! Har inte vågat mig på en "ätardag" heller då jag är rädd att jag skulle börja äta onyttigt igen. Ställde mig på vågen igen i morse, mest rädd för att jag skulle gått upp mina kg igen, men det hade jag inte! Var samma siffra som innan och jag blev faktiskt lättad! Känns alltid bra när man inte gått upp de man tappat. Har ju inte kunnat träna något på över en vecka så det har varit jobbigt mentalt. I morse tog jag dock en längre tur med Gaston, inte så jag blev anfådd men en promenad helt enkelt, och det var så skönt! Halsen börjar bli lite bättre, så bäst att hålla sig lugn ett par dagar till. 
 
Idag åker vi nog in till stan för att möta upp min lillebror och hans tjej som är i storstan för shopping! Li har ju varit frisk nu i ett dygn så nu kan vi kanske lugnt åka in en sväng så hon kommer ut lite. Det är så himla fint väder också! Klarblå himmel, sol och lite kyligt! Precis som jag gillar! 
 
 

Över 40grader

Publicerat: 2012-09-13 Kl: 14:16:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Febern har varit uppe på 40,4 ! Helt otroligt, jag vet ju att små barn kan ha så hög feber, men det är ändå helt sjukt! Det är ju verkligen jätte, jättehögt! Hon låg i princip lelös på soffan och sov, och tittade i taket, sen tankade vi med en till alvedon och ca 55 minuter efter så reste hon på sig och det hade sjunkit igen till 39,6
 
Ringde även till vårdguiden då hon hade en vilopuls på 180! Så blev lite orolig, men tänkte att det är nog normalt med så hög feber att motorn går på högvarv. Fick tips om att handla hem Ipren också, och varva med dem, för då hjälper det lite bättre. Anton åkte och handlade så nu är vi redo med värsta boosten! 
 
Under tiden har hon faktiskt druckit och fått i sig en pytteliten fläskpannkaka bit och hunnit mysa med Gaston. Jag blir så himla glad när jag ser de två tillsammans. Han är så himla tålig och låter henne gärna gosa, pussa, krama och ligga brevid honom för att mysa. Ibland blir klapparna till lite väl hårda "slag" så då får man vara snabb till att säga "klappa fint" och då stryker hon på honom istället. Men har tänkt att vi klappar ju honom genom klappar och inte strykningar, så det är klart hon härmar oss. Tål att tänkas på. När Anton och Gaston klev innanför dörren vid lunch så sken hon upp och sa "heeeej" när hon såg Gaston så det kändes skönt! 
 
 
Mina små troll!

Fortfarande feber...

Publicerat: 2012-09-13 Kl: 10:04:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag vaknade liten med 39,7 i feber och var kokhet! Riktigt läskigt, och hon blir så himla ledsen när jag ska ta tempen och sedan ge alvedon. Man känner sig så himla dum trots att hon slutar gråta efter en stund. Jag kommer själv ihåg att det inte var sådär superroligt med en temp i rumpan när jag var liten, trots allt så är det den termometern som är bäst. Dessa nya som finns för öron, armveck, mun osv. de är ine helt 100% men de ger säkert en bra vägledning. Får kanske skaffa en sån sen när hon blir större. 
 
 
Idag blir det dock jobb vid 16-21 så då får Anton komma hem lite tidigare så jag hinner iväg så jag kan jobba. Sen i morgon jobbar Anton kväll och börjar 13. Jag ska ju på begravning men då ställer fina farmor upp och vaktar sjukling tills ja kommer tillbaka. Tur man har farmor så nära. Önskar att mormor fanns lika nära också! Blir så långt emellan gångerna när man ses. 
 
Nu sover liten igen och det är väl bara bra att hon sover så mkt som möjligt, hon kämpar på och man ser att alvedonen hjälper. Men när hon kommer vakna så har den säkert tappat lite effekt. Vi får se, de klarar ändå otroligt mkt, hade jag haft så hög feber så hade jag varit helt utslagen och död.
 

Första VAB dagen!

Publicerat: 2012-09-12 Kl: 10:18:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ja det ska väl vara första gången för alla. Li som knappt har varit sjuk har ju som ni vet varit förkyld, hostig och snorig i snart 2 veckor, om inte mer! Men det har lixom ändå aldrig brytit ut på henne. Förskolan har tagit febern på henne vid 2 olika tillfällen då de tyckt att hon varit varm, men då inte haft någon feber. Men imorse kom liten vacklande med snutte och kudden gråtandes. Hon var jättevarm och hade en temp på 38,9 så det var ju lite feber. Alvedon och vatten fick hon. Så åkte till jobbet för att öppna då jag har öppning denna vecka. Men eftersom Anton har invigning för nya Ettan idag så blev det jag som fick vara hemma. Kom tillbaka efter 8 så byttes vi av. Smsade förskolan att Li var sjuk så här är vi. Nu sover tutan igen en sväng i soffan,.. Hon är ändå pigg! Hade jag haft 38,9 så hade jag varit död! Jag känner mig sjuk redan då tempen går över 37,6... Det är ju olika, men barn är väl mer tåliga kanske?
 
 
Själv är jag ju också superförkyld och hostig. Så kanske bra att försöka kurera sig, i morgon jobbar jag kväll iaf, så har ju några timmar nu som vi kan ligga i soffan och vila bara. Så får vi lösa fredagen på något vis om Li fortfarande är sjuk. Jag ska på begravning och det vill jag inte missa. Får kanske fråga om Farmor kan ställa upp annars. Det löser sig på ett eller annat vis. Nu kurerar vi oss i soffan och hoppas hon blir frisk! Snoret blir vi nog inte av med hur mkt vi än försöker... 

Förkyld till 1000

Publicerat: 2012-09-09 Kl: 20:30:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag ska aldrig mer säga att jag sällan blir sjuk.. Det slår fan tillbaka fortare än vad man tror! .. Jag sa senast i torsdags efter att ha kollat på ett shema inne på kontoret på jobbet,. "Åh jag är den enda som inte varit sjuk!" ... Sagt och gjort! Kände av halsen redan i torsdags eftermiddag, men på fredagen var de bättre. Sen på lördags eftermiddagen var det värre igen och idag är de värre än någonsin. Ont i öronen, snorig, täppt, hostar och på toppen har ja nu ont i bröstet. Måste vara allt snor som finns, det tar ju lixom aldrig slut. Hur mkt man än snyter sig och sprayar nässpray... Vidrigt är det, och papperet som annars går som smör här hemma är slut innan de når diskbänken! .. Snorkalas har jag och Li haft idag. Men hon är pigg och glad, ingen feber. Förutom allt snor då, och hostan. Men det verkar ju vara dessa tider nu! ... Alla ungar går med 11an.. 
 
Idag var vi bjudna på lunch hos farmor, så det blev god mat och sen spel och lek på gården. Li busade i sandlådan och vi andra kastade boll! Det slutade med att Li hade sand överallt, hela håret och tröjjan. Tröjjan är för övrigt Antons från när han var liten som farmor Eva stickat! Jättefin! 
 
Liten äter russin!
 

Vårat lilla hjärta! 
 
 

Utgång!

Publicerat: 2012-09-07 Kl: 18:33:22 | I kategori: | 0 kommentarer


Ikväll blir det tjej kväll! :) så himla mysigt! Lite middag och en fördrink hos Emmelie! Sen drar vi våra lurviga in mot stan! Först lite barntv med Li såklart!


Äntligen helg!

Publicerat: 2012-09-07 Kl: 08:22:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu är det fredag och igår jobbade jag sista dagen innan helgen! Så skönt! Dock är jag ledig varannan fredag enligt mitt nya schema, så det är toppen! Sen var förskolan stängd idag för planeringsdag, så jag skulle ha behövt varit ledig i vilket fall, men skönt att de hamnade på min lediga dag!
 
Li sover som vanligt fast hon har en ny säng, hon får välling i vardagsrummet framför tvn, sen bär jag in henne i sitt rum och lägger henne. Hon vänder sig och lägger sig och sover direkt. Ännu har hon inte kommit upp själv utan somnat. Duktiga tjej! Den dagen då man får lite protester är de bara att bära in henne varje gång tills hon somnar av uttmattning. Jag är lika envis som hon om inte envisare! 
 
 
Idag ska vi åka till Forum och kolla lite, mamma behöver faktiskt lite nya kläder. Har sagt att jag inte vill handla något innan jag går ner mer i vikt, men samtidigt så måste jag ha något att sätta på mig. Lika tråkigt varje gång, hatar å leta kläder! Värsta jag vet... Men idag behövs det! Ska dessutom ut med mina tjejjer ikväll! Ska bli så himla roligt, vi har fortfarande aldrig varit ute tillsammans! Så de ska bli sjukt roligt! :) 
 
Li ska få leka med farmor medans jag springer i affärerna, brukar annars aldrig finnas tid att titta på något själv, och då tröttnar jag direkt. Så för att verkligen försöka så ska jag göra det! Men lite lunch hemma först och en promenad med Gaston ska göras nu på morgonen! Li sitter och tittar på barnkanalen och dags att byta kläder och gå ut med hunden! Inte så roligt väder, men ett måste! 

18 månaders koll :)

Publicerat: 2012-09-04 Kl: 20:51:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag var vi på BVC för en vaccination och utvecklingsbedömning. Li fick bygga med klossar, rita och hämta saker. Gick super, Anita frågade om hon kunde 8-10 ord, och det kan hon ju absolut! Det räcker ju inte till, hon kan massa ord! Så det var skönt att hon fick en OK stämpel i rumpan ;)
 
Li blev vaccinerad mot röda hund, påssjuka och mässling 
 
Hon sa inte ett ljud! Duktiga tjej, inget gråt och ingenting! Vi avledde henne på en gång för att hämta en boll istället och det gick kanon! Reaktion på vaccinationen kan ska om 1-2 veckor om det blir någon reaktion. Det behöver det ju inte bli, så vi hoppas på att hon klarar sig. 
 
Såhär såg det ut idag:
18 månader
V
ikt: 13140 g
Längd: 82 cm
Huvudomfång: 48
 
Dagen har annars bestått utav jobb och hämtning på dagis. Inte mer än så förutom middag :) Sen myste jag & Li lite i soffan medans pappa är och repar med bandet. Hon har för övrigt sovit jättebra i nya sängen och i morse fick vi till och med väcka henne vid 07:10 ! Än så länge har hon inte trillat ur sängen, så det är skönt! Hör henne dock hosta rätt mycket nu, så hoppas de går över för henne och att hon får sova inatt.
 
 

Små små tassande fötter

Publicerat: 2012-09-03 Kl: 22:11:46 | I kategori: | 0 kommentarer


I morse klockan 07:10 hörde jag en liten duns och sekunder senare små små tassande fötter som gick över golvet in till mamma och pappas säng. Helt underbart var det, stor lycka och min lilla skatt var så lycklig!

Sen var det dags för jobb och dagis! Dock hämtade farmor Li på dagis efter lunch för en dag inne i stan. Där hon tydligen charmat alla på Hötorget, ätit glass och blivit fotograferad av kineser :) Jag passade på att köra ett pass på gymmet när ja slutade tidigt och barnet var med farmor! Lyx att kunna träna vid 14:30-15:40 och komma hem, duscha och sedan är man klar med dagens träning! 30min på crosstrainern där ja brände 368 kalorier! :D sen ett pass styrka med armar och ben! Underbart!

Ikväll blev det en promenad med finaste grannen i skogen, hundarna busade massor! Gaston trött som ett slo och lerig, men lycklig hund! :)


Min vikt resa!

Publicerat: 2012-09-02 Kl: 17:30:00 | I kategori: Viktnedgång | 1 kommentarer


Redan innan jag blev gravid hade jag, enligt mig själv och min målvikt 10 kilos övervikt och efter att Li föddes blev det inte direkt bättre. Jag gick upp 17 kilo under graviditeten, vilket jag tycker är helt ok! Men jag trodde nog att det skulle vara lättare att bli av med dessa kilon igen, iaf ner till startvikten innan jag blev gravid. Men så har det inte varit kan jag säga. Jag tappade 10kg efter förlossningen direkt men sen har de där andra 7 kg hållit sig fast kan jag lova. Jag har heller ärligt talat inte varit sådär supernoga med vad jag har stoppat i mig under tiden jag ammade och var föräldraledig. Visst tog jag promenader osv. men tränade, det gjorde jag inte! Gick till och med upp 3 kilo till efter de, så det har varit lite tungt. 
 
 
Jag har alltså 16 kilo som jag behöver bli av med för att komma till min målvikt! Det låter himla mkt, men det är nog inte så farligt! Jag har ju varit där förut, då jag mådde som bäst! Till och med då tyckte jag mig ha en bilring och lite kärlekshandtag! Men det är mitt mål nu! Att gå ner dessa 16 kilo till nästa sommar. Jag och Angelica har gått ihop och ska hjälpa varandra då vi sitter i samma båt. Vi har gått powerwalk, tränat på gymmet. Men det har blivit lite fusk här på sista tiden med kvällspromenaderna då det har varit sjukdom och jobb som hindrat oss. 
 
Vår viktresa började 2012-08-02. Vi kommer att ha en vägning efter 3 månader, 2012-11-01 om vi då har klarat minst 7kg, kommer vi unna oss något lyxigt, som en ansiktsbehandling eller liknande. Har vi tappat mer än 7kg så blir det en lite större överraskning. Det är verkligen ingen supernedgång, men för oss ett mål att uppnå! Det är fullt möjligt att utföra den viktnedgången, så det ska bara gå.
 
 Det som verkligen gjorde att jag bestämde mig för att gå ner i vikt var efter att jag och Angelica fotade oss i troror och topp. Att få se sig själv var droppen! Det var inte jag som var där på bilden, det var en stor jävla heffaklump som stod där. Usch jag mår så dåligt när jag ser på de bilderna, samtidigt som de ger mig en styrka att klara av detta! Jag vill inte se ut sådär, valkar överallt med stor mage. Kan inte rikigt utsätta mig för att lägga ut bilderna på mig ännu så ni får se, men inom snar framtid kanske ja kan visa er jämförande bilder. Innan vi fotograferade oss så ringde jag till WorldClass och bad om att få göra en vägning. Vågen där visar metabol. ålder, bukfett, benmassa, fett i %  osv. Kan inte mer än säga att jag är som en 40åring i kroppen. Kul att få det på papper lixom, med 41,5% fett i kroppen, fatta! Det är typ halva mig idag som består av fett! Vidrigt. Ett riktigt wakeup call med andra ord!
 
Nu har jag hållit mig från godis och läsk i 4 veckor och kände att jag måste få hoppa upp på vågen för att kolla om det har hänt något åt rätt håll eller om det var dags att verkligen ge upp allt! Under denna månad har jag ätit pizza 2 gånger, så har inte dragit ner på allt onyttigt, men slutat med alla kakor, bullar, läsk och godis. Har inte tagit en enda godisbit! Känner mig sjukt stolt då det varit många prövningar på jobbet där det alltid är någon jävel som bakar! Det bästa med allt är att det faktiskt inte är så jobbigt! Den första veckan var hemsk!
Men nu känner jag mig inte ens sugen längre! :)
 
gen i morse visade iaf en viktminskning på -3,5kg! Det är mer än vad det någonsin har varit under dessa 1,5 åren. Fan vad sporrande det blev och nu är det järnet som gäller så ja får unna mig lite lyx i november! Nu är det bara att fortsätta så kommer jag förhoppningsvis inom snar framtid att nå mina mål. Jag vill kunna visa mig på stranden utan att skämmas och ha de där snygga kläderna som alla andra kan ha.
 
En ny jennifer som står där helt enkelt! Då kanske det känns lättare att visa hur fet man HAR varit,.. Nu skäms jag bara för vad jag har gjort med min kropp. Men vilket jävla uppvaknande att se sig själv! Nu kan jag inte längre blunda, bara att sätta igång att jobba! 
 
 
                                                    20120801                                    20130601

Skogspromenad!

Publicerat: 2012-09-02 Kl: 12:41:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Bestämde mig för att ta en promenad i skogen i morse, då Gaston inte har fått någon superbra promenad sen i veckan så tyckte det var dags! Tänkte bara gå en sväng i skogen och njuta av de blöta friska vädret! Men slutade med att ja hittade svamp, massa svamp! Tur jag tog med en bajspåse så ja kunde plocka i den! 
 
Kantareller, trattisar och någon trumpetsvamp!
 
Gaston körde sina hofferus som jag bara älskar å se! Han blir helt vild och kör järnet överallt, som en liten vessla! Han hittade dock flertalet stora vattenpölar så han var sjukt nöjd över sina fynd!
 
 
Älskar när man hittar sånna här gömmor precis intill vägen, som alla andra missat! :)
 

Lite lingon hittade vi också!
 

Efter 2 timmar i skogen så hade jag hittat lite, fick lov att blunda sista biten hem för att inte hitta mer, fick lixom inte plats i bajspåsen! Gaston var dyblöt och jag uppäten av alla myggor, men de var det värt! Nu väntar en lunch med lite smörstekta kantareller! 
 

Färdigrensade 
 
 

RSS 2.0