Vårplanering!

Publicerat: 2013-04-24 Kl: 19:09:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har ja varit irriterad,.. Hatar att vara irriterad, men det var helt enkelt ingen bra dag! Det ena på de andra, och hemma likaså, men nu känner jag mig gladare igen! Vi har ätit mat, .. kanske de som behövdes! Man blir alltid gladare efter mat! Hemmagjorda köttbullar, sås och makaroner! Mums! Sen eftersom Li HATAR att bada/duscha... så provade ja denna gång att tappa upp badet innan och sen satt både jag och pappa och latjade med henne. Dessutom utan att tvätta håret! Hon simmade både på rygg och på magen själv och doppade håret, kände att de lixom fick räcka och vara en kul grej, istället för att behöva jävlas med schampo också.. Hon är lycklig, inga tårar! 

 
Sitter och funderar på hur vi ska pyssla ute i blomlådorna och vad vi ska ha för mysigt ute på balkongen! Det är så roligt att plantera, skulle gärna prova på egna tomater och dyligt, men de kräver ju så jävla mkt vatten och kärlek... De vet jag inte om ja har tid med.. men kanske kan vara värt de! När ska man sätta sånt i jorden? Vi får se vad vi hittar på! I helgen tänkte jag iaf göra i ordning därute och pyssla lite :) Har ju en stege som skall in i sovrummet också,.. en tv upp på väggen.. ja lite småpyssel! En dörrskylt som ligger på planering också,.. har inte riktigt orkat med att komma upp i tempo efter allt plugg,.. känner att de får ta den tid det tar! Nu ska liten sova, dags för mamma och pappamys! 

Svart på vitt!

Publicerat: 2013-04-20 Kl: 09:31:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


 
 
Äääääntligen! Inga buggar, ja klarade mig på riktigt! 

Begravning

Publicerat: 2013-04-19 Kl: 23:56:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag var det begravning för Antons mormor, Li´s gammelmormor Hilda. Det var såå fint med kistan och blommorna. Hilda var en riktigt krutgumma som hade lätt för skratt, var varm och kärleksfull men hade även lite jävlarannamma i sig! Li har fått sitt namn efter Hilda och när vi berättade för Hilda att om vi skulle få en tjej så skulle hon heta Hilda, så brast hon ut: "Om ni döper henne till Hilda så skjuter jag er!" Hon tyckte inte alls om sitt namn, men jag tycker det är hur fint som helst! När Li föddes så var hennes namn redan bestämt, och vad passade inte bättre än Hilda Li!  Namnet hoppas jag att hon kommer bära med stolthet och göra namnet rättvisa. Hon är på god väg redan nu, den lilla damen vet precis vad hon vill och om andra inte förstår så gör hon sig förstådd!
 

Begravningen var i Värmdö kyrka, vilket är en superfin kyrka! Vädret var tyvärr inte det bästa, men vad gör det när det var så mycket värme och kärlek!
 
Li var på dagis under begravningen och vi hämtade henne efter och åkte direkt till farmor i Nacka där vi skulle ha middag med Antons långväga släktingar. Det var en trevlig middag med god mat och Li lekte med Pelle, som är ett halvår yngre än henne och Antons kusins barn. De var lite blyga för varandra i början, men med tiden så började de busa riktigt bra! Li höll igång fram till sena småtimmar då vi bestämde oss för att åka hem. Så jag & Li åkte hem till Gaston och Oliwer och pappa var kvar en stund till. Vid 22 somnade våran lilla ärta, och förhoppningsvis kommer hon åtminstonde sova till 8 i morgon! Men.... kanske bara är önsketänkande!

Li & Hilda sommaren -11


Vila i frid Hilda! 
 

Grand finale!

Publicerat: 2013-04-16 Kl: 17:58:27 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Så kom dagen då jag äntligen fick tillbaka mitt liv! Jag klarade tentan för att kunna få min legitimation inom djursjukvården, så inom snar framtid när åren, kurserna är tillgododoräknade så kan jag stolt titulera mig för Legitimerad djursjukskötare! 

Ä
nda sen denna information kom ut att det skulle bli såhär för oss så har det såklart legat och grott i magen att snart är de dags för denna 4 timmar lång tenta! I fredags skrev vi! Det kändes bra när ja hade skrivit klart, men såklart kom alla funderingar om de verkligen var rätt,,... Vet flera frågor jag hade fel på innan och sånna frågor då ja läst fel, räknat fel och helt enkelt av slarv kryssat i fel svar! Men mina rätta svar kunde med god marginal täcka mina felsvar och ett positivt resultat fick jag! Är så sjukt nöjd, glad så ja dör! Jag grinade lite, de gjorde jag! Överlycklig är bara förnamnet! Nu ska ja lämna tillbaka böcker, lägga undan allt material och aaaaldrig mer öppna denna pärm! Det som var det absolut bästa är att mina kollegor som också skrev klarade sig! Så lyckan är total!
 
Så snart får jag en sån här skylt! 
 
 
 

Slut tenta!

Publicerat: 2013-04-10 Kl: 20:06:51 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag är inte kontaktbar,.. jag är lite som ett tomt skal här hemma! Blir lite sur och irriterad, arg mest hela tiden. Tror det är för ja är lite nervös och mår lite dåligt över denna tenta.. Som för övrigt snart är över! Ska bli såå skönt! På fredag klockan 9:00 så sitter ja där i salen i Uppsala och skriver min tenta. Jag vet att ja inte ska måla upp de som något suuuperstort och världsnyhet, men för mig är de verkligen så! Jag har varit nervös över detta sen det bestämdes! En sten som alltid funnits där lixom.. jag hoppas/önskar att den kommer försvinna. Svaret på tentan kommer efter några dagar så det är inget jag får reda på direkt när jag skrivit. Bara de är ju sjukt jobbigt! .. Men! Efter fredag så finns de lixom inget mer att oroa sig för, då är de redan klart! Vare sig det har gått bra eller dåligt. Om jag inte klarar de så skriver ja om det till hösten, vill gärna säga att "det är inte mer med de" men det skulle vara så sjukt jobbigt om jag misslyckades... MEN det är inte HELA världen om jag skulle göra det.... Jo,.. lite kanske då..
 
Har pluggat det har ja gjort, kanske inte så mycket som jag hade önskar, men så mycket som jag har orkat/haft tid för! Det blir korvstoppning om man plugga för mycket och då lär man sig inget ändå. Men har ikväll på mig att läsa lite och sen i morgon jobbar ja kväll så då blir det en förmiddag att plugga. Sen är de kvällsjobb och sen på fredan morgon sitter ja i tentasalen och skriver mitt livs största prov! ... 
 
Önska mig lycka till och håll alla tummar, tassar, tår! 
 
 

RSS 2.0