Långpromenad!

Publicerat: 2013-01-06 Kl: 18:11:06 | I kategori: Allmänt


Både igår och idag har vi tagit en långpromenad på morgonen efter frukost! Både idag och igår gick vi i 2 timmar! Anton var inte sådär skit sugen i morse, men när vi väl kom ut var det inga sura miner! Så skönt att komma hem vid 12 tiden och man känner sig både pigg och fräch efter ett litet pw pass! Idag körde jag barnvagnen hela tiden, bara det är ju lite extra vikt! Så det blev en dusch efter vi kom hem, jag var svettig! 
 
Efter lite tvätt så slog vi oss ner i soffan! Började kolla på dirty dancing 2 som gick på tvn och det tog inte många minuter innan båda mina hjärtan snarkade högt...
 
ZzzzzzzZzz 
 
I morgon är de dags för jobb igen! Gud, tycker inte man gör annat än jobbar, lagar mat, städar och sover.. så rullar det på sådär! ... Men ska bli skönt att få ungen på dagis så hon får utlopp! Hon lär sig så himla mkt och det är lika roligt varje gång man hör något nytt ord eller förstår hennes brutalt långa meningar... Dags att låta fröknarna på dagis få lyssna på hennes berättelser åtminstonde halva dagen! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0