Skansen!

Publicerat: 2013-03-26 Kl: 18:55:59 | I kategori: Allmänt


Helgens utflykt blev till Skansen! Det var fint väder så vi packade ner lite fika i vagnen och körde in till Skansen! Vi kikade på massor av djur, och för första gången såg vi björnarna! De lekte och busade tillsammans och var så söta! Kollade in nya "barnens skansen" som var fulla med fåglar, kaniner, fiskar och lite andra små djur. Utanför fanns kossor, getter & får. Tyvärr var de lite kallt, eller kanske bra eftersom vi dessutom fick se lodjuren! Dem har ja heller aldrig sett när ja varit där! Jättefina djur! 
 
"Titta kissse!"
 

Vidare mot vildsvinen där de hade fått kultingar som sprang runt! Sjukt söta, men jösses så stora vildsvinen är! Förstå å köra på något nyligt, som att åka in i en bergvägg! Vidare mot fika och varm obóy! En liten ekorre kom och besökte oss när vi käkade och var nära att krypa upp i Li´s knä för att få en bit av smörgåsen!
 
 
Vidare mot akvariet och kolla på apor, ormar, ödlor, fåglar och fiskar! 
 
Li inne i regnskogen för att kolla på aporna!
 
Lyckan var total när vi i slutet kom till akvarium med fiskar! I ett av dem fanns nämligen en liten fisk som är väldigt populär här hemma! Ja,.. precis! Nemo! 
 
Nemo under anemenonen
 
Undra om de medvetet parkerat Nemo & Doris i samma akvarium? Li var iaf överlycklig!
 
Efter ett par timmar på Skansen så var det dags att åka hem! Li slockade nästan direkt innan ja knäppt fast henne i bilstolen... Hon var trött! Mamma också! En liten hemlängtan kom också under besöket på Skansen! I påsk ses vi igen kära Dalarna!
 
Dalaheeeestar! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0