Veterinärbesök!

Publicerat: 2011-11-30 Kl: 21:34:26 | I kategori: Allmänt | 7 kommentarer


Gaston har ju som sagt alltid varit lite osäker och buffat och morrat på folk. Men nu har det lixom eskalerat något så fruktansvärt och vi har kommit i en period då det är ohållbart. Han morrar, buffar skäller och gör språng mot personer som han tycker ser lite konstiga ut, går konstigt eller går omvägar. Man vet aldrig vad det är han morrar på, men nu gör han det på folk han känt sen han var liten. Känner mig så maktlös då jag inte vet hur jag sa hjälpa honom vidare. Hur jag än gör så blir det ju som ett bekräftande när jag säger åt honom att sluta. Kan inte heller bara ignorera honom och låta han sitta och morra och muttra, dessutom hjälper det inte för jag har provat det också. Det ska inte behöva vara såhär. Tanken slog mig att han kanske ser dåligt, men det är svårt att veta om hundar ser dåligt på långt håll. Men jag hade sån tur att Fredrik & Toffe var på jobbet och hälsade på så att jag kunde få hjälp att kolla igenom honom. Fredrik lyste honom på alla tänkbara sätt och allt såg jättefint ut. Då vet jag iaf att det inte är något problem med ögonen. På så vis.





S
nälla Toffe gjorde en rejäl genomgång av honom. Han var lite stel i nacken och visade lite motvilja att böja på huvudet. Sen hittade han även en "skada" i ryggen. Han reagerade väldigt mkt på en punkt i ryggen och sjönk ihop rätt rejält då han tröck på stället.





Vi kommer köra en NSAID kur på honom för att kolla om det blir bättre. Men Anton berättade att Monica min gamla kollega som hade båda hundarna när vi var på BB masserade honom och redan då reagerade han på samma ställe. Jag har helt glömt bort det men när han berättade det så kändes det bekant. Men vi får prova och se om detta blir bättre. Annars får vi ta en liten bild för att kika hur det ser ut på övergången i ryggen.

Sen har jag även pratat med min kära kollega Heide som utreder problembeteenden hos både hundar och katter. Hon har sagt att hon gärna ställer upp och hjäler oss med det hon kan. Jag vill bara att min lilla bebis ska vara trygg och må bra! Har tänkt ifall det är så att han vaktar vagnen, men har gör likadant mot Anton som går ut själv med honom också. Så det finns ingen logik någonstans... Är det så att han har ont i ryggen och gör på detta vis eller inte,.. Vi får se och hoppas det inte är något allvarligt i ryggen. Vi har ju inte märkt någon ovilja att hoppa osv. Däremot vill han ju inte gå ner i trappor,.. men det har jag aldrig tänkt på att det skulle vara för att det gör ont. Tankarna ränner runt och istället för att sitta här tar jag mig ut på en tur med min lilla bäbis. Försöka att inte tänka så mkt, bara gå och vara vi 2 :)



Träna!

Publicerat: 2011-11-30 Kl: 12:03:59 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag frågade för några dagar sedan Angelica min fina vän om hon ville börja träna med mig på WorldClass. Hon sa att hon skulle fundera på det och jag vill verkligen sätta igång igen, men känner att det är så sjukt tråkigt å gå själv! Så igår berättade hon att hon gärna är med och tränar! Då gick lixom ljuset upp för mig att nu är det på allvar! Ska gå ner dit och hämta ut et nytt schema och passa på att ta en långpromenad med Terror!


Kommentar

Publicerat: 2011-11-29 Kl: 20:32:47 | I kategori: Tårtbakning | 0 kommentarer


Såklart det är roligt att höra fina kommentarer av tårtbeställare-
"underbar tårta och mäkta god:) tack du underbara och jag återkommer me fler beställningar:)"


Verkstadsbesök & bankbesök!

Publicerat: 2011-11-29 Kl: 20:22:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Har gjort massa nytta idag! :) I morse halv 8 var jag på verkstan för att kolla upp de bakre länkarmarna på bilen. Hade fått ett brev från Hyundai att vi skulle kolla upp dem ifall de börjat rosta. Men de var grönt! Li charmade alla killarna på verkstaden som kom fram å pratade med henne, mitt lilla charmtroll!





Sen hem och myste lite i soffa, vilade lite och sen lunch! Sen iväg till banken för att lägga om lägenhetslånet. Mindre roligt då vi haft en ränta på 2,02% i 2 år. Vi fick så pass lågt när vi tecknade avtal med banken när vi köpte. Men nu blev det lite värre kan ja lova.. Men det visste vi innan. Men ändå, mindre roligt då det är pengar man aldrig ser men känner av. Sen var vi och lämnade tillbaka pappas Deplama jacka på Carlings, ska byta storlek. Men då de inte har jackan hemma utan jag har själv beställt den så måste den åka tillbaka till lagret å sen komma tillbaka i rätt storlek.

Hem och laga lite mat till tutan! Det blev kycklingcurry, med potatis, morötter, palsternacka och gröna ärtor. Gjorde även en sås på kokvattnet till så det blev lite gott! Hon åt iaf så det är ju bra :) Full rulle hela dagen, en trött mamma!

Tutan håller för övrigt på att få tänder igen så det är lite gnälligt och tjurigt. Det är inte framtänderna i överkäken utan huggtänderna! .. Hoppas de andra tänker komma också, annars lär hon ju se lite rolig ut med två tänder i underkäken och sen två huggisar i överkäken. Hon hade lite svårt att sova och igår inatt vaknade hon faktiskt vid 3 och grät. Men hon fick komma till oss i sängen så somnade hon rätt fort om igen. Fick dock lov att väcka henne vid 06:40 så vi skulle hinna käka frukost och åka till verkstan. Man märker att hon inte sover lika djupt som hon brukar. Hoppas hon får sova inatt! Man märker själv hur dåligt man sover när hon ska ligga bredvid. Kan inte riktigt koppla av och ligger på helspänn själv.

Någon som skall ut och resa :)

Publicerat: 2011-11-28 Kl: 19:08:00 | I kategori: Tårtbakning | 2 kommentarer


En tårtbeställning som jag har gjort! :) Paret fyller år och ska åka på en resa, vad passar inte bättre då med en tårta med samma tema?! Tack Camilla och Peter för en trevlig fika! Kul och se er! :)






Tårtan innehåller geischa & hallonfluff, som är en klar favorit bland mina tårtätare!

Hoppelihopp!

Publicerat: 2011-11-28 Kl: 15:29:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag kom Li´s faster med lite sushi lunch :) Jag äter dock inte det så jag fick kycklingspett istället, mums! Kärleken fick en trevlig lunch på sin dag innan han ska iväg och jobba ikväll. Tråkig födelsedag :P

Li passade på att hoppa lite i sin gunga som hon fick av tjejerna och killarna på sin namngivelsedag.




Kanske inte så bra bild, men vad gör man inte då alla andra blev skit dåliga! Måste skaffa mig en bättre blixt.. såå tråkigt å fota när de blir skit kort. Gillar egentligen inte att fota med blixt inomhus, men vad gör man inte då det inte går annars?.. Pisstråkigt!

Väntar för övrigt på att mina tårtbeställare ska komma och hämta tårtan. Lägger självklart ut en bild så fort jag kan! Har ringt runt en massa viktiga samtal när jag kom hem. Betalat räkningarna. Ränka ihop Oktobers utgifter. Behöver dock inte dammsuga idag då jag gjorde det igår kväll :) Finns som sagt alltid något att göra! :)

30 års kalas!

Publicerat: 2011-11-27 Kl: 19:44:27 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Anton fyller egentligen 30 år i morgon, men vi firade idag så alla kunde vara med. Trevligt med folk och goda bak jag hade gjort. Med undantag för tårtan (enligt mig själv iaf) smakade alldeles för mkt AfterEight för min smak. Absolut ingen favorit... Fick vääldigt fina kommentarer om mina kärleksmums iaf! ;) Det bjöds på kokostoppar, pepparkakor, glögg, lussebullar & tårta.


Fika!

Li åkte för övrigt runt hos alla i släkten, med glädje! Vårat lille charmtroll!


Li & kusin Tobbe


Faster Jenny


Mange och Li


Li & Farfar!


Supertjusiga gammelmormor Hilda!


Undrar om någon ser?


<3




Sen kom även Olle med familj och grattade pappa!


Li & Elin


Inte bara pappa som fick en present! Li fick av Olle :)


Olle & Elin


Tårta!


Mamma fick en puss hon också!


Pappa öppnar paket!


Mamma & Li!

Födelsedagstårta!

Publicerat: 2011-11-27 Kl: 10:27:41 | I kategori: Tårtbakning | 2 kommentarer


Igår kväll gjorde jag Antons födelsedagstårta. Jag hade i mitt huvud bestämt hur den skulle se ut. Röd, gul och svart utan någon dekorkant. Men eftersom jag la på fondanten helt snett så halva tårtan var avklädd fick jag snabbt dra av täcket och lägga om det, vilket resulterade i att en bit av spacklet och botten följde med och gjorde tårtan bubblig. Försökte smoota ut och göra den så jämn och kunde, men det fattades en bit runt ena kanten. Skitbesviken men inget att göra åt. Hur som helst så ska den ändå ätas upp! Men jag harar när det är knöligt och bubbligt. Ja man ska väl misslyckas någon gång också! ...






Tårtan innehöll AfterEight fluff & Päron mousse

Julpynt!

Publicerat: 2011-11-26 Kl: 21:55:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jösses! Lika produktiv idag också, men efter helgen är det slut och då ska jag koppla av och ta det lugnt! Fick sovmorgon till 11 idag av älskling, det behövdes,.. är så vansinnigt trött om dagarna så det är inte klokt! Har nog brist på något,.. För såhär trött är inte normalt! Men men igår natt var jag vaken till 01:30 och pysslade med tårtbeställning! Vad är det egentligen med att sitta uppe på nätterna, får bli slut med det! Dock inte förren efter helgen.. För antar att jag får sitta en stund ikväll också med Antons tårta tills i morgon! :)

För övrigt har vi varit duktiga idag och rensat ut våra garderober och byråar. Slängt massa skit och kläder som vi inte använder. Skönt! Även fast jag har en sambo som gärna spar allt, och jag är precis tvärt om! Vi kompletterar varandra, bra det! Sen hämtade jag jullådan nere i källaren och slängde fort upp julgardinerna och stakarna i fönstret. De blev inte ens strukna... men men, det får bli så nu! För i morgon är de kalas och första advent! I morgon innan alla gäster kommer blir det att dammtorka lite och göra i ordning för kalaset.

Nu har jag inte tid att sitta här längre, dags att täcka tårta och dekorera! Dock har jag inte så mkt att dekorera med Antons tårta, så det är skönt! :)









Hittade förr, förra årets julkort i en kartong nere i källaren! Min vackra fina Tex <3

Baddags!

Publicerat: 2011-11-25 Kl: 22:08:56 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Vårat underbara lilla hjärta älskar att bada! Jag blir helt varm i kroppen när jag ser på henne. Att kärlek av denna kraft fanns visste jag inte var möjligt! Min familj betyder allt för mig!














Överallt och ingenstans!

Publicerat: 2011-11-25 Kl: 14:28:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har jag varit hos doktorn en sväng, gick bra så inget att oroa sig för! :) Sen åkte jag in på foum en snabbis och köpte en jacka jag vela ha sen jag såg min barndomsvän Emelie ha den på sig, såå fin!


När jag sen kom hem stod mina favoritblommor på bordet! Vita liljor! Åh min prins är väl för go! Underbara du!



N
u håller jag på och bakar tårtbotten till Antons tårta som vi ska ha på söndag. Igår natt efter allt bullbak så kom jag på att jag måste förbereda hans fyllning. Denna gång blir det AfterEight och päronfluff. Så nu är allt i kylen och väntar på att bli uppvispat och sen fylla tårtan. Blev sen igår kväll, närmare 01:40 .. Så var rätt trött i morse när klockan ringde vid 8:30 .. Men nu är jag på gång igen och sen i morgon ska det bakas ytterligare en tårta som ska till en vän vars mamma fyller år. Ska bli spännande att få pyssla lite med temat kring tårtan!

Li har börjat å visa rätt rejält när det inte passar henne längre och är hon dessutom lite trött så är det grinigt på kartan. Försökte ta henne med mig in i våran säng och mysa lite, men det blev ju 100 gånger värre.. La henne i sin egen säng så slockande hon efter lite knölande. Vi har för övrigt tagit bort babygymmet då hon verkligen inte vill ligga där längre, haha kanske dags :) Så nu får vår nya rutin bli att hon får sova en sväng i sin säng istället. Kommer nog funka lika bra det också.


Bus med giraffen!

Bullmamma!

Publicerat: 2011-11-24 Kl: 23:28:35 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nu kan jag verkligen kalla mig för bullmamma! Jösses! Åkte och handlade efter att vi gått och mött upp Anton på jobbet. Sen hem och lämna av man och barn så åkte jag och handlade inför kalaset som Anton skall ha på söndag. Vi kommer fira med lite glögg, pepparkakor, lussebullar, kärleksmums, kokostoppar å frukt. Självklart en tårta! ;)

Köpte även med mig Pad Thai ifrån nudelvagnen, sjuuukt gott! Jag och Anton kan lätt dela på en maträtt och bli mätta! Mer äter man ju bara för att det är gott, men det är fruktansvärt billigt 70:- för oss båda :) Kan rekomenderas!

Väl hemma och mätta i magen körde vi igång med lussebullbaket. Jag fick tyvärr enligt mig själv tag i ett riktigt tråkigt recept. Jag tyckte inte alls att det smakade någonting! Luft ... om nu det smakar något! .. Besviken, verkligen besviken. Följde ju receptet till punkt å pricka, men nästa gång får det bli något annar, helt klart! Så om ni ska baka, välj ett annat! Eller så var de ICA´s egna saffran som var skit, de sålde inte ens SantaMaria. Hmm..






Välkomna på smaklösa lussebullar!

Hallon!

Publicerat: 2011-11-24 Kl: 16:18:37 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Mumsiga hallon som mamma och pappa plockade i somras hos gammelmormor Viola! Har haft dem som fyllning till tårtorna men självklart ska Li få äta upp dem! Finns ju mer att köpa i affären. Hon älskar hallon och mumsar på utav bara den! Fic lite extra gott till mellis idag efter leverpastejjmackan! Har även kommit på att hon inte är så sugen på att dricka ur sin "spillfria" pipmugg. Men om man ger henne ett glas istället går de bättre. Växer upp lite för fort nu tycker jag...

















Min vackra lilla tjej! Kan inte sluta titta mig mätt på henne. Jag kan inte förstå att jag & Anton har gjort något så fint och vackert som denna lilla varelse, det är helt otroligt.

Morgonpromenad och plugg!

Publicerat: 2011-11-24 Kl: 12:27:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


I morse följde vi med pappa till jobbet! Vi tog en morgonpromenad tidigt i morse, och det var fan fortfarande mörkt ute! Vart är snön!? ... Jag vill ha snö så det blir lite ljusare här ute, skulle vara trevligt! :) Husse kastade massa pinnar med G och han ääälskar verkligen att jaga efter pinnar,.. När vi kom hem satte jag Li på golvet så hon fick leka lite med sina leksaker. Brukar byta ut dem så att de är olika iaf 1 gång i veckan försöker ja byta ut allihopa. Man ser verkligen när en favorit kommer fram, gullunge!



Efter de blev hon lite smågrinig och eftersom hon inte sov något i vagen så tröttnade jag praktiskt taget och slänge in henne i hennes säng. Ibland är det som att hon blir förbannad när man håller henne, försöker få henne att sova osv. Då funkar det bättre att låta henne vara för sig själv, då somnade hon nästan på en gång. Sov iaf i 1 timme, så nu ska vi käka lunch! Idag blir det pasta/köttfärs/cremefraisé/tomater som jag slängde ihop igår. Hade inte så mkt hemma, men det blev som en köttfärs. Gick iaf ner så det blir det till lunch idag! :)

Under tiden hon sov så har jag själv suttit och pluggat lite och tänkte åka och handla mig en stor pärm till all information och göra det lite mysigt! Blir trevligare att plugga då! :)

Underbart besök!

Publicerat: 2011-11-23 Kl: 23:26:57 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag kom min kära vän och gamla kollega, Linda hit direkt efter jobbet! Guud så länge sen vi sågs! Kan säga att vi pratade om allt mellan himmel och jord! Våra munnar gick i ett och med sig hade hon sin lilla borderterrier Griff! 1,5 år gammal. De gick super bra ihop och det var inga problem, de körde några vändor genom hela lägenheten sen la sig Gaston ner och busade med honom på golvet istället. Duktiga hund!






Det var mkt röj och bus, upp och ner!

Li fick en present av Linda & Danny!



Det var en supersöt liten mjukgroda!






Li älskar djur! Självklart ska hon vänjas på en gång! :)

Vi käkade tacos och tog en promenad med hundarna och jösses vad de busade och sprang! Så roligt! Griff var van med stora hundar och kunde röjja gärnet och trötta ut G så det var toppen! :) Älskar trötta hundar! Käkade dajmtårta som Linda hade med sig till efterätt! Mums! Kan säga att jag är proppmätt!

Linda lämnade även lite bra kursmaterial till mig inför tentan... kan säga att det var ingen dålig hög med papper och pärmar. Plockade fram mina anteckningar och kompendium.. Jösses säger jag bara! Det finns en hel del att läsa! Bara att börja sätta igång och plugga på!



Tack Linda för en kanonkväll! <3

Nya kläder!

Publicerat: 2011-11-23 Kl: 10:13:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag fick det bli de röda snygga jeansen som vi köpte igår på kappahl! Använde mig av en rabattkupong och betalade endast 104:- för brallorna! Supersnygga tycker jag! Tröjjan köpte vi i somras när vi var på Ullared, kommer ej ihåg vad jag betalade, kanske 50:- Supergullig med sin Hello Kitty både framifrån och bakifrån!











Min duktiga tjejj!

Skrik och panik!

Publicerat: 2011-11-22 Kl: 19:32:24 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag vet inte vad men idag har det inte alls varit någon bra dag, den började som vanligt lugnt och skönt! Tog till och med en rask powerwalk och en dusch efteråt. Kände mig glad och sen kom både Anton och faster Jenny och käkade lunch med oss. Jag & Angelica åkte till Nacka forum å kollade lite på kläder. Li behövde en pyjamas, och byxor. Sprang runt där å kollade sen en mysig fika!

Sen blev det bara en massa stress och röj,.. Skulle skynda mig hem för att hinna lämna över bilen till Anton som skulle iväg och repa.  Sprang in på affären med Li under armen. Tungt, okontrollerat och stressigt. Slutligen hemma och dags att börja med mat! ... Allt sket sig och Li skrek å grät.. Kände bara hur paniken kom och såsen blev skit så fick kasta och göra om.. Svetten började rinna och tillslut så fick jag lov att ge henne en burk mat mellan matlagningen. Men när hon väl fick sin mat så var det inte så intressant längre och hon tittade hellre på spisen där all mat kokade över.... Irriterad samtidigt som man har en trött unge är ingen vidare kombination, det kan jag lova!

Slängde i mig lite mat medans jag mutade Li med en majskrok efter hon käkat. Sen i med henne i vagnen så jag kunde rulla in till tvättstugan eftersom hon inte har NÅGRA rena kläder att ha på sig, så behövde jag ju tvätta. Mellan skrik och panik så skyndade jag mig att sätta henne i badet och duscha av henne sen på med ren blöjja och pyjamas fort som bara den. Värma välling och sen var det godnatt!

Nu sitter jag här med ett kök som är överfullt av disk, tvätt överallt, grusiga golv och en trött mamma. Men jag har en underbar unge som sover sött i sin säng.. Jag måste ändå vara nöjd, trots att det har varit jobbigt.


Fullproppad?

Publicerat: 2011-11-21 Kl: 13:29:46 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Har just kommit på att det är väldigt mkt att göra denna vecka.. Först å främst åka och handla en present till min kära hjärtevän som fyller 30! år den 28, så får försöka hitta på något riktigt skojj! Sen ska det då bakas, både bullar å kakor sen såklart också en tårta! Sen har jag fått en beställning på en tårta som ska vara klar tills på måndag nästa vecka, så det är lite förberedelser där också som skall hinnas med denna vecka. Kul!

Sen har lilltutan fan växt ur alla sina kläder... Byxorna sitter som korvskinn på benen.. så måste åka och handla lite nya kläder till henne. Dags för strl. 80! Jösses så fort tiden går.. :,( känns fortfarande som igår när vi kom hem med lilltutan! Sjukt att det snart är 9 månader sedan! Fick hem i brevlådan en sån där upong på 30% på kappahl och sen har jag några på lindex som ligger i plånboken! Bra med sånna tycker jag! :) Det går ju åt några kläder per dag om man säger så. Sen stimmar hon ju så jävla mycket ibland så det kommer en och annan kräka. Nu luktar det inte riktigt mjölk längre heller om man säger så....


Får bli en liten utflykt i morgon!

Tårtbeställningar

Publicerat: 2011-11-20 Kl: 19:17:00 | I kategori: Tårtbakning | 1 kommentarer


Har fått lite förfrågningar över både mailen, facebook och bloggen av personer som vill beställa tårtor av mig, kul! Det är som sagt en hobby som jag har låtit växa fram och självklart om jag kan/hinner så hjälper jag gärna till om du vill ha en tårta till dig själv eller någon du känner! För mer info skicka iväg ett mail,
[email protected] eller skriva en kommentar i bloggen!


Fler tårtor hittar ni under kategorin Tårtbakning


Hästkurs! Djursjukskötare momentlista.

Publicerat: 2011-11-20 Kl: 15:48:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jag älskar mitt jobb! Jag är så glad att vi har folk som är villiga att ställa upp och på en helg och göra en insats för att vi sköterskor ska kunna få ta legitimationen. Tack till våran hästveterinär Maria som gick igenom momentlistan med oss! Vi gick igenom förberedelser inför operation, narkos, suturmaterial, preop, tryck bandage, sedering, intuberingsteknik, klinikstatus, lite AF, HF temp, hur man lägger permanentkanyl, blodprover, märkning, ledinjektioner, böjprov, utfodring, rengöring av häst m.m.! En kanon dag helt enkelt! Jag är inte alls hemma på sjukvård på häst, så det var lite roligt!


Maria visar var man sätter en permanentkanyl i den stora halsvenen, vena jugularis


Vi får även visat för oss hur man gör ett böjprov!

Känner att jag har lärt mig massor idag! Jag älskar att lära mig nya saker! :) Tack till hästen Plätten också som ställde upp i närmare 2 timmar som försökskanin så vi fick klämma, känna, lyssna på hjärtat osv. Nu har jag lite pyssel framför mig att skriva rent mina anteckningar och försöka lära mig lite mer om hästens anatomi!

Vi avslutade med en lunch på Vita hästen! Passande namn ;)





Julgardiner och plock!

Publicerat: 2011-11-18 Kl: 19:03:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ja nu är gardinstänger och julgardiner upphängda! Hittade jättefina julröda gardiner på dollarstore för 50:- st. Blev jättefint i fönstren. Sen till våren byter vi ut dem mot lite ljusare gardiner :) Kraffs i skåpen, toaletten i ordning och gardiner i sovrummet åt pappa. Anton har varit så duktig att sätta insynsskydd på fönstren så nu kan han röra sig utan att alla grannar ser honom. Sen har vi även varit på Jysk och beställt en soffa åt pappa. Hoppas den blir bra, den var förvånansvärt skön att sitta i, annars skulle jag nog vara lite osäker på soffor från Jysk.. men det blir nog bra. En matta och ett soffbord får vi försöka hitta och sen skulle jag vilja att han köpte ett nytt matbord. Dags för lite nytt, men det kommer när det kommer.
Li har varit med mormor heela dagen och hon är så duktig! Min lilla tjej är så snäll och hon har sina egna rutiner så mormor tycker hon är så lättsam. Men så fort jag kommer hem blir det gnäll ;) Då är det BARA mamma som gäller.. Hon håller koll så jag inte lämnar rummet igen utan henne! Just nu sitter pappa och Li och myser i soffan. Lite gnäll och det är nog dags att slänga på henne pyjamasen så hon är redo för sängen! Men lite puss å kärlek ska det bli innan! Hon kommer inte undan varken mamma, pappa eller mormor! :)

Fram och tillbaka! :)

Publicerat: 2011-11-17 Kl: 16:40:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Blir en sväng upp till Dalarna igen! Har handlat med mig lite saker till pappa som han behöver nu när han har flyttat. Ska hjälpa han att sätta upp gardiner och göra lite hemtrevligt. Sen blev det lite nya fräscha handdukar, badrumsmatta, duschdraperi, diskställ, skoställ, spislock, grythandskar, m.m. Kan säga att det som han hade/har nu är lite för välanvänt så det är dags för lite nytt. Var på Brisak & Jysk. Får bli dollarstore när vi kommer hem till Dalarna, de har fina och billiga julgardiner som kanske kan passa! Sen försöka hinna med att träffa lite kära vänner medans man ändå är uppe vore ju väldigt trevligt!


Nu är vi snart framme!

Dagens tips: Personlig almanacka!

Publicerat: 2011-11-17 Kl: 13:24:27 | I kategori: Dagens tips! | 0 kommentarer


Dagens tips: Personlig almanacka!

Ä
ntligen har min personliga almanacka kommit i brevlådan! Gjorde en sån här förra året, och självklart gjorde jag en till 2012 också! :) Är helnöjd med den och att man får dessutom designa den helt själv och utforma den precis som det passar en själv. Förra årets var i det gröna hållet så i år tog jag den i rosa. Lite väl mkt rosa blev det men det får jag leva med i ett år nu! ;) 275:- betalade jag för denna!









Det som är så himla bra är att man med hjälp av facebook kan lägga in de födelsedagar man vill ha med! Såklart kan du göra egna födelsedagar och även andra anteckningar som redan då blir printade i boken. Som ex. Gastons vaccination, istället för att skriva det själv så la jag in det på en gång! Smart va?
Den lilla notisen med sommardäcken är redan inlagda i boken, även kanelbullens dag osv.

Här är sidan du beställer din personliga almanacka!

Tillbaka i Stockholm!

Publicerat: 2011-11-16 Kl: 14:35:09 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Har varit lite mkt nu dessa dagar jag var i Borlänge. Men det har gått bra, huset är sålt och vi hann som sagt klart med städningen tack och lov! Pappa hade inte hunnit klart utan min hjälp, så det känns bra att jag åkte upp!m Han har fortfarande kvar saker i garaget. Så jag och Anton åker upp i morgon för att hjälpa honom med det sista. Sen ska jag även köpa lite nya gardiner och sätta upp åt honom så det blir lite fint där hemma åt honom. Kommer nog bli bra!

Igår tog jag, Mari, lillebror och lillasyster en repa på Kupolen, hittade ingenting som vanligt! Men ett måste att kolla runt innan jag åker hem. Mötte upp Emelie för en fika, men det blev lite stressigt. Får bli nästa gång som vi får ses under bättre förutsättningar. Längtar!

Anton mötte oss idag vid stationen på hans lunch! Mysigt! Nu är han dock och jobbar igen men han slutar vid 5 så då får jag pussa lite mer på honom! :) Sen ikväll är det tjejjkväll för hela slanten!! :D Twilight premiären! WooOOhoo! Har längtat som en tok, men vet att jag kommer få vänta ytterligare ett år igen efter ikväll... men ska bli sjukt roligt! Vi är 5 tjejjer som ska gå å kolla, så ska vi käka lite mat innan och mysa!




Hej då Ekorrstigen!

Publicerat: 2011-11-14 Kl: 20:22:50 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Heela dagen har jag hjälpt pappa att städa ur huset. Har torkat ur alla skåp, torkat alla lister, diskat och torkat ur kyl/frys, rengjort spisen, torkat alla golv, städat heela källaren och försökt torka golven. Blev sådär bra, då det är skitsvårt att torka och städa cementgolv i tvättstugan osv. Sen kom jag till mitt gamla rum... Var huuur lortigt som helst, massa massa dam. Ingen som varit där nere på snart 8 år. Det samlas rätt mkt skit då. Samtigt har jag ju alltid vetat att det funnits kvar där. Som det gjort så länge jag minns!
Fick en liten tår i ögat då jag insåg att det här var sista gången jag skulle vara i huset. Har många minnen, många husdjur som kommit och gått. Upplevelser, kärlek, sorg och skräck. Ja, huset har sin charm! Men nu blir det ett minne. Har ända sen jag var liten velat köpa huset och bo där när jag blev stor. Kunde ha blivit så fint, men renovering, färg och kärlek så hade huset verkligen kunna blivit något stort! Enorm potential! Stor tomt, dubbelgarage och lada. Hade sett mina framtida gårdvaktare springa lösa på tomten och ha en egen ingång till ladan och hästar som gick på åkern bredvid. Men jag, Anton Li och djuren kommer hitta vårat drömhus! Vare sig det är i Stockholm eller Dalarna ;)

Frukostmys!

Publicerat: 2011-11-14 Kl: 09:05:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Nyss vaknat och Li har käkat gröt! Blev en härlig skogaholmslimpa med hästkörv på för min del! :D
Mumms! Nu sitter mitt lilla hjärta och leker med en gammal telefon och jag ska slänga på mig mina mjukisar och åka till pappa så fort mamma kommit tillbaka. Hon stack iväg och pumpade däcken,. Så ska jag ta mig till huset sen och städa klart :) Vi hörs lite senare!


Fy fan vilken jävla resa...

Publicerat: 2011-11-13 Kl: 21:39:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Fick ett panik rus och tog tåget till Dalarna för att hjälpa pappa att flytta ur huset och hjälpa han att städa. Jag vet egentligen inte varför jag gör det,.. men jag tror det kommer kännas bättre då jag vet att han kommer in i nya lägenheten i tid och kan lämna över nyckeln och veta att det är städat och klart. Jag bara måste göra det här. Så kanske man slipper oroa sig över honom längre. Det blir nog bra! Har städat ur och torkat ur alla skåp och hyllor i köket och varit i hans nya lägenhet. Superfin! Kommer nog bli fint de där! :)
Men.. Nu till det värsta som hänt mig på länge! När jag skulle gå av tåget så stoppade jag ner Li i vagnen och förberedde mig på att gå av tåget. Samlade ihop alla grejjer då det kommer en tjej som frågar om hon får ta sig väska före och så helt plötsligt kom hela lämmeltåget förbi mig och en man som redan gått av tåget stannade på perongen för att fråga om jag ville ha hjälp ut med vagen. Jag tackade såklart ja och när han hjälp mig av så sa han att jag skulle sluta vara så snäll och låta folk gå före utan att det bara var och ta för mig. Kom helt av mig och fortsatte upp mot rulltrappan och fortsatte tala med mannen. När jag kommit upp insåg jag att jag inte hade min väska med mig! Fick panik och började dra vagen tillbaka och mannen sa att han vaktar vagnen så jag kunde springa tillbaka, men hann inte ens ner till järnvägen då tåget redan började rulla.... Tackade mannen (som jag för övrigt pratat med under resan då han hade två hundar med sig) för att han hjälpte mig och började i panik leta efter någon att prata med eller ett nummer jag kunde ringa. Ringde till kundtjänst och fick till svar att jag skulle kontakta hittegods på måndag... Jag grät och frågade om man inte på något vis kunde få tag i tåget och lokföraren, och fick till svar att det går inte. Förklarade att jag hade min lilla tjej med mig och alla hennes nödvändiga saker låg där i, men fick ett nej ändå. Spang hem till mamma i panik och frågade om jag fick låna bilen till Falun för att försöka hitta tåget då det var slutstaionen. Mormor skjussade mig och under tiden ringde jag till kundtjänst igen och fick då prata med en annan kille som bad mig vänta. Han räddade min dag. Han tog sig tid att kontakta lokföraren och berättade att tåget stod på stationen för att städas. Han hade fått tag i konduktören som ställt undan min väska! Jag hoppade ur bilen i Falun och sprang mot tåget och fick tillbaka min kära väska!
rstår ni hur glad jag blev? Men efteråt blev jag arg! Hur kan de på kundtjänst ha så olika värderingar? Hur kunde den ena killen promt säga att det inte gick att få kontakt med tåget och den andra guidade mig med konduktörens hjälp till att få min väska?.... Ris och Ros! .... Jag hoppas mina hjärnceller kommer tillbaka snart för jag orkar inte glömma bort mer saker.....

Fars dag!

Publicerat: 2011-11-13 Kl: 16:03:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


I morse överraskade jag & Li pappa med stora röda rosor vid frukost! Han trodde jag hade glömt fars dag, men icke sa nicke! Jag kom ihåg och planerade så fint så. Han fick även första säsongen av The big bang theory :) Så nu kanske vi kan dra en ny serie eftersom vi redan bränt av alla Sons säsonger! Går och väntar på sägong 4!
Världens bästa pappa!

Foder kurs!

Publicerat: 2011-11-12 Kl: 08:30:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Just nu sitter jag på bussen in till Hasselbacken för jag ska gå på foderkurs. Kursen är indelad i 2 delar och första delen gick jag tillsammans med min kollega Sofia innan jag fick Li. När del 2 kom så hade Li precis fötts och det var inte läge att åka på kurs då. Men nu i dag ska jag äntligen få komplettera foderkursen med sista delen! Ska bli skoj och jag behöver verkligen lite uppfräsning med alla foder, man glömmer lätt de nya fodren när jag varit borta. Hoppas såklart på god mat också, brukar ju alltid vara kanon mat när man är på kurs, i bästa fall! ;)

Nu ska jag snart kliva av på Djurgårn för att sätta mig i skolbänken ett par timmar!


Bilder på Villervalla kläder!

Publicerat: 2011-11-11 Kl: 21:01:06 | I kategori: Dagens tips! | 0 kommentarer









Superfiiina!

Finns massa byxor, kjolar, klänningar osv. detta är bara lite tröjjor!

Dagens tips: Juliet & Små Grodorna!

Publicerat: 2011-11-11 Kl: 20:46:25 | I kategori: Dagens tips! | 0 kommentarer


Dagens tips: Juliet & Små Grodorna!

I
dag åkte vi in till stan en sväng, Anton fick en klipptid hos Nanni och bredvid hennes butik ligger både Juliet och Små Grodorna Favorit butiker båda två! Underbara färgglada kläder, kika in och titta! Li har sedan innan 2 av deras par strumpbyxor. Nu fick hon ett par till!


Kände att det var lite mkt rosa över hennes alla kläder... Går ju dock inte att undvika om man inte vill ha blåa kläder känns det som, men dessa var perfekta! Majoriteten var grönt och så lite små rosa hjärtan!


Detta är en body jag vill ha! Finns även som tröjja, men den kostar 225:- och jag känner att det är lite dyrt för en body,... men någon gång! Finns massa olika färger! Kolla in Juliet.se!

Sen ligger smågrodorna precis bredvid och den butiken har Villervalla & Mee Too kläder som är superfina! Hittade flera Villervalla kläder som jag skulle vilja köpa till henne! Men det får bli en annan gång. Men blev helt kär i en mörklila, turkosrandig tröjja! Sen ett par mörklila leggings till.. Får se vad tomten kommer med i julklapp! Dock blev det en supersöt lindberg mössa som självklart fick följa med hem!






Kreativ!

Publicerat: 2011-11-10 Kl: 12:20:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Jösses så duktig jag har varit idag! :) Under tiden Gaston var på semester hos Daniel så damsög jag ofta, men nu är det sjukligt! Måste dammsuga varje dag om det inte ska vara grus och hår överallt. Inte så roligt då hon ålar runt på golvet så när man plockar upp henne så är hon full i hår och grus... Nej tack! Nu har mamma till och med legat på golvet och torkat noggrant överallt! Dock är det vårat sovrum kvar att dammtorka. Har slängt alla sängkläder i tvätten så nu ska det bli skiinande rent! Lilltutan tröttnade efter bara en liten stund och skrek. Slängde in henne i vår säng där hon slocknade direkt! Dock hade hon sin sovrutin strax innan ;) Nu är jag klar och plockat ur dismaskinen och tutan har slagit upp hennes små blå, nu är vi redo att invänta pappa för lunch och Lis mat står och kokar på spisen! Idag blir det kött, sötpotatis, palsternacka, morot och lite ärtor.












Lik sin pappa så kan hon vrida tungan rätt i mun!

Myslunch med Mormor, Anton, Ian & Li!

Publicerat: 2011-11-09 Kl: 16:16:21 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag tittade mormor & Ian förbi! Mysigt att träffas och Li blev jätteglad då hon såg mormor! Vi myste lite här hemma och klappade Oliwer, sen tog vi en promenad till Mölnvik och tog lunch på fiket som ligger där. Anton mötte även upp oss på sin lunch så alla fick god mat! Tack mamma! :) Li fick käka sin egengjorda mat och Ian fick köttbullar och pasta. Jösses vad han snackade med Anton, när det bara var jag och mamma sa han inte många ord, men sen så när Anton kom så gick munnen i ett! Så roligt! Sen var vi in på affären och handlade med oss lite lussebullar hem och fikade medans ungarna sov i vagnarna ute på balkongen. Sen blev det mellis och bus med Oliwer. Ian matade honom med kattmynta och tyckte det var superroligt. Li skrattade och Oliwer var ovanligt medgörlig idag. Ian sprang runt och ropade på Anton och mjauade, mosters gulle!






Bebisträff!

Publicerat: 2011-11-08 Kl: 19:01:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Äntligen kom dagen då vi hade bestämt träff allihopa! :) Såå kul att se hur alla växer och utveckligen de alla går igenom. Vi har ju som sagt träffats sen de var väldigt små, så det är så roligt! Idag blev vi hembjudna till Sara för lite fika och prat! Barnen lekte och käkade mellis och busade igen. Fick iaf en hel del bilder på ungarna när alla försökte få dem att vara glada och titta. Det blev en hel del sång och röj för att alla skulle vara nöjda ;)























Inte det lättaste att få alla bra på bild kan jag lova, men med lite krokodilsång så kunde man få fokus några sekunder ;)


Urmysig fika bjöd Sara på!


Marie hade bakat gulliga och matchande mini muffins!


Ungarna fortsatte leka efter fikat, nu hade även lilla Tilde vaknat!





Tack för en kanondag alla inblandade! Hoppas det inte dröjjer länge innan vi kan ses igen!

Personalmöte!

Publicerat: 2011-11-08 Kl: 08:30:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår hade vi personalmöte som vi alltid har första måndagen i månaden :) Lätt att komma ihåg då! :) Vi tog en promenad mot jobbet och jösses vad det börjar bli mörkt fort nu! Li var dock lika glad och skrattade åt träden, men ändå! :) Mest mamma som tycker det är lite för mörk.


Li & Kerstin fixar det sista innan stängning på kliniken! :)

På hemvägen stötte jag nog på det värsta jag sett iaf.. En kvinna kom cyklande med en sån där "barnvagn" efter cykeln ni vet? Vet inte va de kallas men hur som så hoppade hon av cykeln när hon såg oss och ställde sig för. När vi passerade satt det en hund där inne och gjorde världens utfall och var rent ut sagt ilsk! Ingen liten heller som hon lyckats klämma in där inne. Blev lite orolig att tygen skulle hindra den från att komma ut, men det gick bra. Är detta något nytt folk har börjat med? Att skjussa sina hundar i en cykelbarnvagn? .... man slutar aldrig bli förvånad...

Målarmåndag!

Publicerat: 2011-11-07 Kl: 13:18:05 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har jag varit och jobbat! Öppnade för första gången på sisådär 9 månader! Gick som vanligt, kändes som att man alltid har öppnat, var lite orolig att jag skulle glömma koden till larmet, men det gick bra! :) Var lugnt idag, annars brukar måndagar kunna hålla ett skönt tempo. Men då hann vi istället med att måla lite på kliniken! Jag målade om det blå rummet och fixade i ordning där den förra målaren hade varit och målat en fondvägg blå. Kan lova att han inte var någon höjdare på att måla och jag gjorde det 1000 gånger bättre. Han hade till och med målat uppe på listen.. ? Vem gör något sådan? ... Synd jag inte tog någon förebild! Men det finns fler rum så kan ni få se vad tjusigt det blev *stolt!* Sen hade vi vår ära stamkund på besök som lyckades få jackan vitmålad... Så roligt att det var den enda väggkanten som var målad och så drog hon jackan emot där.. ;) Men hem å tvätta å går de inte bort får vi ju skicka jackan på kemtvätt! Skyltar kom upp efteråt.. :P

Blev lite sent då jag tvättade penslar så 5 minuter över 12 mötte Gaston mig i receptionen och tyckte att det var dags att gå hem! Han är så duktig och ligger stilla utanför köket, inte instängd utan han ligger så fint där. Men idag kom han och menade på att klockan faktiskt var 5 över! Hur kan de veta sånt? Det är ju helgalet! Sagt och gjort så klädde jag på mig så kilade vi hem till mina två kära! Li käkade lunch med pappa som kilade iväg så fort jag kom hem. Nu sitter tutan och leker på golvet och jag funderar på att slänga mig i duschen och försöka få bort all målarfärg! Komiskt de där att varenda gång man börjar måla så är man skitnoga med att inte spilla, råkar man sen få på sig en liten droppe är det som att då spelar det ingen roll längre och man kladdat hej vilt!




Födelsedagsfirande i Bålsta!

Publicerat: 2011-11-06 Kl: 21:35:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Självklart ville vi vara med och fira Chris ute på deras nyköpta tomt! Vi tog bilen och begav oss låååångt ifrån ön och hamnade i Bålsta! Mysigt att vara ute i naturen och ha lite korvgrillning och trevligt sällskap! Massa hundar och ungarna eldade grenar och lekte i lekstugan. Fasen så härligt!


Mina fina!


Gäststugan där vi ska bo i sommar!


Självklart går det inte att få ett normalt kort på födelsedagsbarnet!


Alla sätt är bra utom de dåliga! Li fick käka direkt ur kastrullen som vi värmde på grillen!


Köttfärssås och rissoni!


Mätt och belåten!


Kö till grillen!


Olle & Elin



Hjärta


Myspys!

Publicerat: 2011-11-06 Kl: 10:24:08 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


I morse vaknade vi och det blev som vanligt lite mys i sängen! :)






Mina fina! <3

Nu har vi käkat frukost och ska göra oss i ordning för att ta oss ut till Bålsa för att gratulera Chris för han har fyllt år och titta på deras nyköpta hus! Det blir lite korvgrillning, ska bli mysigt! :)

All helgona

Publicerat: 2011-11-05 Kl: 21:21:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår var vi hos Anton mormos Hilda och fikade med bullar och saft! Sen när skymningen kom gick vi ner till kyrkogården och tände några ljus för våra bortgångna vänner. Det är så fint när det är så mkt ljus och människor som finns hos sina nära och kära. Blev ett ljus på minneslunden också för mina släktingar som finns där. Li tyckte det var spännande med alla ljus. Gaston var också med på kyrkogården så hälsade vi på Texas, och tände ett ljus för honom och min morfar.





Efter besöket på kyrkogården somnade Li i vagnen så då tog vi en promenad hem medans pappa åkte och handlade. Farmor kom och äkade med oss på kvällen, trevligt! Sen blev det bad och godnatt för lilltjejen. Jag och Anton kikade på Benjamin Buttons otroliga liv, vilken film! Har sett den förut, blir alltid lika ledsen!




Djursjukskötare..

Publicerat: 2011-11-04 Kl: 14:54:02 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarer


Håller på för fullt och pillar med information om provet. Det är så sjukt mkt man ska kunna! Blir helt stressad när man slår upp all den information och kunskap man ska besitta inför provet. Mkt kan jag men det finns en del saker man har lagt på hyllan sen man klarade C-15 provet som då räckte för att jobba som djursjukvårdare. Men nya regler och ny kunskap ska fram! Vilket är bra tycker jag, men det är lite kämpigt när man jobbat med det i flera år och sen ska det helt plötsligt betyda en massa plugg samtidigt som man jobbar eller är mammaledig. För att bli legitimerad djursjukskötare idag, om man inte går på övergångsreglerna så måste du läsa en 3årig utbildning.

Men jag kommer söka på lång yrkeserfarenhet inom yrket och då behöver jag:
  • kunna visa på vidareutbildning om sammantaget fyra veckor (20 dagar) från minst fyra olika områden som rör yrket
  • få intygat av en veterinär som känner dig väl och har sett att du praktiskt kan utföra och behärskar vissa moment på typdjuren häst, hund och katt
  • göra en teoretisk examination hos SLU.
Har gått några kurser som Anestesi 1+2, Foderkurser, Röntgenteknik, Sjukdomslära, Vetadagarna. Men det fattas fortfarande några dagar för att komma upp i 20 dagar. Det viktiga är att jag har gjort eximinationen hos SLU innan 2014. Så jag tänkte iaf försöka skriva tentan rätt snart för att se vad det handlar om! Lika bra att försöka så man inte står där hösten 2014 och har 1 försök på sig. Klarar man inte provet innan 2014 så är det lixom kört. Då blir det till att söka nytt jobb eller sitta i en reception, och det vill jag inte! :) Det som oroar mig mest är att jag inte alls har jobbat med hästar och kan i princip inget om sjukvård för hästar. Blir till att råplugga! Men tur att vi har en hästveterinär på jobbet som ska ta sig an oss en dag och hålla föredrag och visa hur man gör.




Finbesök! :)

Publicerat: 2011-11-03 Kl: 17:24:08 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag fick vi äntligen lite finbesök här på mossen! Elin och Olle kom hit för en lekstund! Guud vad glada de blev när de såg varandra! Haha, sken upp och blev till och med lite blyga för varandra! Gullungar! Men det släppte rätt fort och de lekte och kramades massor! Blir så lycklig när jag ser att de är så glada! I morgon blir Olle 8 månader!
















Fina fina Olle & Li ! :)

Mellanmål!

Publicerat: 2011-11-03 Kl: 15:20:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har vi inte gjort många knop! Förutom att städa och tvätta :) Anton tog Li och Gaston på en promenad i morse så jag hann iväg å handla lite tvättmedel och slänga i tvättmaskinen! Sen åkte han vidare till arbetet! Nu har vi nyss käkat mellanmål och idag blev det en babymacka med leverpastejj och lite yoghurt!












Gaston gillar leverpastejj han också! Vi har som regel här hemma att han inte får sitta å tarva vid bordet när hon äter. Han väntar snällt tills han får ok med att städa under stolen osv. detta med att slicka på händerna var tydligen ett eget initiativ ;)

Inredning barnrum

Publicerat: 2011-11-03 Kl: 12:30:00 | I kategori: Renovering | 0 kommentarer


Jag vet inte om jag har sagt det förut, men nu ska vi försöka fixa i ordning hennes rum så att hon kan få flytta in dit. Håller på å googlar lite barninredning och barnrum, har hittat massa fint! Men vet inte alls hur jag ska möblera.. Men vet att det är dags snart! :)


Här har jag några grejjer jag är sugen på! :) Finns så mkt fint som man kan inreda ett tjejrum med! Blev faktiskt lite sugen på IKEAS förvaring stuva! Superfint ju!


Eller hur? Man kan såklart köpa separata delar också :) Finns i flera olika färger dessutom!


Dagens tips: GoBoken!

Publicerat: 2011-11-02 Kl: 15:52:00 | I kategori: Dagens tips! | 0 kommentarer


Dagens tips: GoBoken!
Har haft det som dagens tips förut.

I
går var vi och hämtade det nya paketet ifrån Goboken :) Denna gång innehöll det en "Djur & ljudbok" Li tyckte den var superroligt och lärde sig nästan på en gång att man kunde trycka på knapparna så jamade katten och hunden skällde! :) Gulliga unge!

Sen en lite mindre bok som hette "Willes djurbok", hon tittade läänge på böckerna. Tycker det är så bra med denna goboken, då får man ett paket i månaden. Jag hatar och handla böcker annars.. så lika bra att de kommer i lådan för det är ingen jag vill spendera pengar på i affären. Perfekt sätt för oss att få hem barnböcker! :)











Varje paket ligger mellan 180-200 kronor, och man kan när som helst gå ur klubben och avboka paket om man inte tycker de verkar så intressanta eller kanske inte har råd någon måndad. Perfekt!




8 månader & BVC

Publicerat: 2011-11-02 Kl: 11:41:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Hipp hipp hurraa för min lilla tjejj idag! 8 månader gammal idag! Det firade vi med att gå till BVC i morse för att väga & mäta. Gick igenom lite småsaker också, babblade om de mesta, så skönt. Dock är hon lite virrig ibland, men det är lite charmigt nu.

Idag är hon 8 månader

V
ikt: 10 kg
Längd: 70 cm
Huvudomfång: 45


Hon har verkligen blivit stor min lilla tjej! :)

Träffat systerdotter :)

Publicerat: 2011-11-01 Kl: 16:09:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag åkte vi för att äntligen få träffa min lilla systerdotter Lo :) Har inte varit dit innan för Li har varit hostig och snorig men idag åkte vi äntligen dit! :) Gud så liiiten hon var! Kommer inte ihåg att de har varit sådär små! Det är helt otroligt, men Li har ju varit sådär liten hon med.. men man glömmer så lätt! Li såg ut som en jätte brevid Lo.

När vi kom hem tog vi oss ut på promenad då Marie hörde av sig, så möttes vi upp på en promenad! Trevligt! Så skönt att bara kunna träffas sådär ibland, kul att inte gå promenader själv! :) Gaston följde såklart med och jag kan lova att alla tikar i området löper! haha, min lilla kille!

Efter en liten powernap och mys blev det mat och bad! Det är lite roligare nu då tutan kan sitta på stjärten själv i badet! Jag sitter såklart brevid, men nu kan hon plaska och busa som hon vill utan att jag måste hålla i henne.








Massa bus och plask! Nu sover hon i sin säng och nu är det pappa och mammamys!


RSS 2.0