Borlänge!

Publicerat: 2012-03-30 Kl: 15:37:38 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Foderkursen har varit jättebra! :) Mkt intressant och man har gått igenom mkt information om hur allt fungerar också. Inte bara typsikt för just det fodret, så det är toppen! :) Nu är vi i Dalarna och myser med mormor och gammelmormor. Vi blev bjudna på lunch idag hos gammelmormor och det var smaskigt!
Gaston är hos Daniel, så där har de myst som bara den! I morgon ska vi träffa Maria som talar med djur. Ska bli sååå spännande! Kommer självklart lägga ut allt hon säger så ni får ta del av det! :) Ni som är intresserade iaf!

Tandkurs på jobbet!

Publicerat: 2012-03-27 Kl: 18:37:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag blev det ingen ledig dag utan vi besök av Accesia till kliniken! Var hur bra som helst, då vi hade bokat våra egna fall och fick hänga över axeln å kika på Susanne när hon abretade. Hur bra som helst! Tog även mkt bra röntgenbilder! Varför blir det alltid så? Att man gör allt så bra när det finns en lärare på plats, sen när man står där själv så är allt som bortblåst? Övning ger färdighet, eller hur? :)

Li har varit med farmor på Skansen idag! :) De har haft en kalasdag ute i solen och kollat på björnarna och matat både ekorrarna och ankorna. Tittat på lemurerna som suttit och solat, en kanondag helt enkelt!


Cool tjej på djurgårdsfärjan! :)


Snart klart! :)

Publicerat: 2012-03-24 Kl: 20:38:53 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har vi pillat på Li´s rum! :) Vi har handlat den pastellgröna mattan på rusta


Blev jättefint inne i hennes rum! Sen har vi borrat upp hennes fina tavla som jag beställde ifrån Anna Form


Som nu sitter inramad ovanför hennes säng. Har lite småsaker kvar tills i morgon som ska fixas. Vill ha två blommor som ska stå där inne på fönsterbrädan, hittade en supersöt liten kruka igår med plättar i luften, så den fick stå på bokhyllan. I morgon ska vi även borra upp en lampa samt en liten holk som ska sitta på väggen. Bilder kommer i mogon! :) Så ni får vänta lite till på slutresultatet.

 Men hon sover där inne nu! Första gången i eget rum! Hon somnade på som vanligt, så jag tror inte det är något problem. Men vi får se om hon kanske vaknar till inatt då kanske hon inte riktigt vet vart hon är någonstans. Men hon brukar inte göra det så jag tror det går bra :) Är nog mest jag som kommer tycka det är lite jobbigt! Har satt på baby radion så jag hör henne om det skulle vara något. Dock hör jag nog ändå, men känner mig lite tryggare om den är på.

Hoppas ni har haft en kanon lördag! Nu blir det mys med kärleken i soffan framför en film!


Tröttmössa!

Publicerat: 2012-03-23 Kl: 13:05:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


När det bli tyst så vet man att det är något hyss på gång,.. men denna gång








En liten tuta som somnat på golvet!


Bus med Gaston!

Publicerat: 2012-03-22 Kl: 22:06:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Älskar verkligen att titta på när Gaston & Li leker, de leker så himla fint tillsammans. I den här situationen litar jag på Gaston till 100% Han har alltid varit väldigt duktig med barn. Har ju haft min fina vän Kristin & Roberts Neo att öva på. De träffades när Gaston var bebis och Neo bebis, så det har alltid varit barn runt honom även innan Li kom. Så det är så roligt att titta på dem när de byter leksaker och tittar vad den andra leker med för leksak.

















Mina fina!


Bus på kyrkettan! :)

Publicerat: 2012-03-20 Kl: 12:04:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag vaknade vi tidigt,.. som alltid nu mer! Klockan 6! ... Inte somna om heller, det går inte! Men det är väl lika bra att kliva upp! ... Dock vill hon ju sova igen sen vid 8!... Jäkla unge, men idag fick hon inte det utan vi klädde på oss och tog en tur med Gaston sen kilade vi ner till kyrkettan en sväng! Jösses vad glad hon var! Hon busade och lekte med alla barnen och idag var hon till och med självständig. Hon kröp ifrån mig och kunde röjja runt överallt, annars har hon ändå haft lite koll och varit lite gnällig om jag rest på mig. Men idag gick det jättebra! Sångstunden klockan 10, roligt! Hon är så himla go och glad vår lilla tjej!


Tittuuuut!

Eftersom hon inte fick sova när hon brukar så somnade hon på stört så fort jag la ner henne i vagnen! Lilla tutan, så glad ändå in i det sista, brukar ju annars bli en hel del gnäll å grin, men idag körde vi på den lugna varianten!


Nu sover hon på balkongen, Gaston ligger också där ute så hann jag dammsuga och torka golven! Toppen! Här hemma har vi varje dag ett grustag.. Lortiga kläder och vita strumpor som blivit svarta.... Information om hår behöver vi inte nämna ;)


Dagens tips: Aldrig halkstrumpor i skorna!

Publicerat: 2012-03-17 Kl: 23:32:01 | I kategori: Dagens tips! | 6 kommentarer


Dagens tips: Aldrig halkstrumpor i skorna!

I
mitt inlägg där jag berättade om Li´s nya läragåskor så skrev jag även att hon behövde strumpor. Gulliga Monica berättade då för mig att man inte skulle använda strumpor med halkprickar i skorna. De får fäste inne i skons sula som gör att de dras uppåt foten och tårna trängs ihop. Resultatet blir felställning av tårna och kanske att det gör ont. Ortopeder varnar för dessa strumpor! När hon berättade det för mig så låter det som en självklarhet! Hade inte alls tänkt tanken! Blev så glad när hon berättade! Tänkte därför också sprida detta inlägg och information vidare, kanske finns det någon mer som inte tänkt på detta.


Välbehövlig shopping!

Publicerat: 2012-03-17 Kl: 21:41:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Detta är nog faktiskt första gången som vi verkligen behövde handla kläder till Li! Hon har verkligen växt ur allt! Så fick lov att ta lite pengar ifrån sparkontot och ge oss iväg för att handla! Ungen har ju inga skor heller, utan hon har haft sina mysiga tossor hela vintern, men känner att hon måste kunna hoppa ur vagnen och leka! Igår lånade vi kusin Ians skor, och det är verkligen läge att köpa henne ett par ordentliga läragåskor!


Såklart blev det ett par hederliga Kavat skor! Superfina!


Ett par gröna fina byxor!


Vanliga blåjeans




Nu har hon lite tröjjor och byxor,.. dock behöver hon större strumpor! Men någon som kan tippsa om bra stumpor med halkskydd under? Hittade 3pack på lindex, men de var ju skitdåliga.. vill ha enkla, vita eller svarta. Inte så knussligt med massa mönster! :)








Lowe 1 år!

Publicerat: 2012-03-17 Kl: 16:26:09 | I kategori: Tårtbakning | 0 kommentarer


Idag levererade jag en tårta till Lowes 1 års kalas! Blev till och med hemleverans till ytterdörren. Vilken service jag har va? :) En tårta med mumintema var beställningen.

 









Tårtan är fylld med hallonmousse och chokladfluff med crisp.
Spacklade med grädde och täckta med marsipan.
Figurer är modellerade i sp och stinky i överbliven fp från bro tillverkningen, inte det lättaste men det gick!


I det stora hela är jag nöjd, men det finns allltid saker man önskar som man kunde gjort bättre. Fick inte till den gröna färgen jag egentligen var ute efter. Men jag är nöjd!


Unik!

Publicerat: 2012-03-16 Kl: 20:37:09 | I kategori: Djuren | 0 kommentarer


Igår morse kom det in den finaste lilla svarta kisse jag sett på jobbet. Han var så utmärglad och liten, men ändå spann han och ville gosa in sig i mig! Han hade hittats i Hemmesta och kördes till oss för att kontrollera om han var märkt. Vilket han inte var, omärkt och okastrerad. 1-2 år gammal men mager som en liten sticka, med sår på haserna. Kvinnan som lämnade in honom sa att hon gärna hjälpte till och att han fick bo hon henne om vi inte hittade något annat alternativ. Vi tog in honom på operation för att se efter vad det för för sår han hade på benen. Skulle raka och tvätta då jag ser att huden släpper från såret och det blir ett stort köttigt sår och likadant på andra hasen.



Sederade honom så vi kunde titta ordentligt och göra rent. Svårt att säga vad han hade gjort, men antagligen hade han släpats eller bränt sig då trampdynorna också var bortfrästa. Det gjorde så ont i mitt hjärta! Vi gav honom smärtlindring, antibiotika och fina Kristina la bakteriedödande bandage åt honom. Jag kan säga att denna katt fick mitt hjärta att smälta. Vi får in mååånga hittekatter, men denna lilla varelse var speciell!

Hon som hittade honom kom och hämtade honom på eftermiddagen och vi önskade henne lycka till och sa att vi kunde hjälpa till med omläggningen. När jag kom hem till Anton igår så kunde jag inte släppa denna vackra varelse utan berättade om honom och hur jag kände.

I morse kom kvinnan tillbaka och sa att hon inte kunde ta hand om katten då hennes egna katt inte gillade honom. När jag såg henne i morse gick mitt hjärta i tusen bitar! Det här var ödet! Min fina lilla kisse! Jag plockade in honom igen och lyfte upp honom. Han var lite osäker idag, men det är väl inte så konstigt om han hade slagits med den andra katten. Men tillslut började han spinna och la sig i min famn igen! Hade dock inte tid att stå där och gulla, men mina kollegor sa att jag måste behålla honom! Det kan ju inte annat än vara ödet!

Hela förmiddagen funderade jag om det ens skulle vara möjligt att ta hem honom, men det går verkligen inte. Vi har redan Oliwer hemma och jag vet inte hur Oliwer skulle fixa om det kom en till katt. Jag ringde polisen igen för att kolla om det kommit in någon anmälan om en saknad katt. Ingenting. Ringde då fina familjen Bermar och berättade om denna lilla unika katt. Hon föll såklart pladask och lovade att försöka hjälpa till. Denna familj brukar hjälpa hittekatter och försöka omplacera dem med hjälp av Djurhjälpen i Vaxholm. Tänk att det finns sånna fina människor! Kan säga att vi stog några minuter inne på operation och funderade på om det ens skulle vara möjligt att det skulle kunna läka ihop. Jag började gråta. Det har verkligen aldrig hänt mig förut, att jag börjat gråta över ett djur som ingen vill ha. Men denna lilla katt berörde mig så himla mycket, har aldrig varit med om denna känsla förut. Jag döpte honom till Unik. Kvinnan som hittade honom hade även plockat ut hans smärtstillande och antibiotika så allt fanns för honom. Stannade över 1 timme på min fritid och böt bandage och fixade i ordning för att de skulle komma och hämta honom.



Satt med honom tills de hämtade honom. Kan säga att jag var så himla nära till gråt hela tiden, och jag försäkrade mig om att OM de inte skulle klara av att byta bandage så kunde hon ringa mig och jag skulle kunna komma och hjälpa till! Lämnade mitt mobilnummer och bad att hon skulle ringa så fort hon lämnat av honom hos Djurhjälpen.


Fick denna bild av Bermar i eftermiddags, så nu bor han i ett eget stort rum i karantän, i väntan på att läka och få en egen familj!


Playdate med Olle & Elin!

Publicerat: 2012-03-13 Kl: 16:44:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har vi haft en heldag med Elin och Olle! Läänge sen vi sågs och äntligen fick ungarna busa av sig! Jösses så de har lekt inne på Li´s rum! Populärast var helt klart ballongen och lektältet!











De är så gulliga när de leker så jag dör! Roligt att se hur de utforskar i minsta detalj och ändå leker de tillsammans! Efte lunch och lek så tog vi en långpromenad, Olle sov, det gjorde inte Li. Sen var de fullt ös igen i någon timme! Nu har de åkt hem igen,. Tomt blev det, men vi får ses snart igen! Li snusar i sängen och Gaston ligger i hallen och sover. Håller för övrigt på att baka en tårta till farfar som ska ha kalas i morgon. Li ville bjuda på en tårta! Så det är väl de vi ska pyssla med ikväll.


Li´s rum!

Publicerat: 2012-03-12 Kl: 20:51:49 | I kategori: Renovering | 1 kommentarer


Helgen har vi jobbat som attans med Li´s rum! :) Blev en jättefin rosa färg, så är nöjd med färgvalet!


Nu ska det bara målas på elementen, fixa i ordning lite med leksakerna, fixa klart byrån helt och sen upp med lite tavlor. Vill iaf fixa i ordning allt måleri innan jag flyttar in hennes säng i rummet. Slutligen ska det in en grön matta som hon kan mysa på! Kommer bli helt perfekt!



Tvätt av babykläder!

Publicerat: 2012-03-10 Kl: 19:16:23 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har jag tvättat alla Li´s babykläder och kläder hon har vuxit ur. Det har tagit hel förmiddagen att tvätta, torka och vika sen placera alla kläder i en stor vaccumpåse! Hittade även lite gamla kläder ifrån när jag var liten som vi tvättade upp igen.


Så gulligt! Dessa måste ju finnas att köpa igen?!











Paketet blev hälften så stort! Fy fasiken så smart förvaring! + att det förhindrar att kläderna blir slitna, luktar illa och malätna! Perfekt! Nu har vi en nybadad liten smurfa här hemma och snart blir det målning av väggen så vi kan ställa allt i ordning i morgon! :) WoHooO! Några avsnitt at Sons blir det också.. Kunde inte hålla mig!


Renovering,... igen!

Publicerat: 2012-03-09 Kl: 23:01:28 | I kategori: Renovering | 0 kommentarer


Fasen så vi håller på! ... Men vi stod ju i valet och kvalet att ha kvar den fondtapet som vi satte in för 1 år sedan. Jag gillar den tapeten, absolut. Men det var bara det att jag kände att det blev lite rörigt med Li´s alla leksaker och hennes underbara träd hon fick. Det passade helt enkelt inte in längre.





Så jag tänkte alltså måla om den väggen. Men den hade redan innan lite luftbubblor i tapeten, så vi stod i valet och kvalet mellan att ta ner hela tapeten eller bara skära upp och limma fast tapeten igen. Sen måla. Vi valde det senare alternativet, men när Anton började skära upp kanten på tapeten så lossnade fan hela väggen! ....


Eller ja, tapeten, men det kändes som hela rummet gav vika och tapeten lixom ramlade ner,.. såg inte ut som att den suttit fast ens! Inte ett spår av limmet eller dyligt, förutom där i kanten där vi från början fick skära upp och peta in lite tapetklister när det bubblade.



Helt otroligt! Så nu är tapeten och alla de andra lagren borta, och kvar blev en betongvägg! Som vi här på kvällen har spacklat, slipat och tillslut målat vit!



I morgon tänkte jag gå till ByggOlle å köpa en burk med färg. Vet dock inte vilken färg jag vill ha på väggen ännu, det står mellan den ljusgula (inuti ugglorna) och den rosa färgen som ekkorn har. Vad tycker ni?


Toarullä!

Publicerat: 2012-03-09 Kl: 17:09:19 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


Vår lilla tjej äääälskar toarullar... Hon trycker i sig en toarulle på mindre än någon minut om man råkat lämna någon tom toarulle på toaletten. Det blir pape mache på en gång :) Så det gäller att snabbt fråga om man får smaka innan den är slut!








Mums!


1års vaccin!

Publicerat: 2012-03-08 Kl: 23:03:00 | I kategori: Allmänt | 2 kommentarer


I veckan har jag börjat jobba mer och det var pappas tur att ta tutan till BCV för 1 års vaccinationen! :)
Det hade gått jättebra, såklart hon blev lite ledsen, men sen gick det fort över. Har för övrigt helt glömt bort att hon fått den, då det inte har blivit någon feber eller liknande. Skönt!



12 månader, 4 dagar

V
ikt: 11.470 g
Längd: 77 cm
Huvudomfång: 46,5

Vår stora tjej! Hon ligger 1 över på både längd och vikt i sin kurva, så det går som det ska! Tungviktare! Men de brukar väl räta ut sig snart när de börjar gå sen antar jag. Jag är inte orolig och Anita hade sagt att hon var såå fin! Känns roligt att höra. Fick även tipset att smörja lite miniderm på hennes otroligt torra kinder. Får prova det!




Dagens tips: Fotobok!

Publicerat: 2012-03-06 Kl: 09:49:20 | I kategori: Dagens tips! | 0 kommentarer


Dagens tips: Fotobok!

H
ar länge vela gjort en fotobok med Li´s alla bilder, så tråkigt att bara ha de på datorn! Har suttit och kollat runt på flera olika företag som erbjuder allt från gratis fotoböcker, till lyx varianter, böcker med kristaller på osv. Men jag har själv sett fotoböckerna ifrån ifolor så de vet jag ger bra och fina bilder. Men sen så hittade jag fotoklok som jag känner att jag skulle vilja prova på! De ligger ungefär lika i kostnader mellan de böcker jag vill ha. Men fotoklok sätter ingen egen stämpel på sina böcker och heller ingen streckkod som ifolor har. Sen är jag redna bekant med ifolors programvara, men det kanske inte är så svårt. Hmm.. har ni några erfarenheten av fotoböcker? Jag vill inte välja någon liten gratis variant, utan jag behöver en stor bok med ca 100 sidor i för jag tänkte göra en bok om Li´s första år. Det är rätt mkt bilder, så allt måste med! :)



Så har ni gjort en fotobok ni är nöjd med, säg till och vart ni beställde ifrån! :)


Djurpsykolog

Publicerat: 2012-03-05 Kl: 21:08:50 | I kategori: Djuren | 3 kommentarer


Gastons problem verkar inte försvinna och som jag tidigare skrivit så vet jag inte varför han beteer sig som han gör. Vill verkligen göra allt och hjälpa honom så han kan bli trygg igen. Har därför bokat en tid hos Maria, som är en djurpsykolog. Kan tänka mig att många av er inte alls tror på sånt men det bryr jag mig inte om. Det är något jag tror på och jag hoppas verkligen att hon kan hjälpa oss.

Har för ca 10 år sedan varit på en föreläsning då Maria berättade om sin förmåga att "tala med djur" när jag sedan fick tipset om att kontakta henne så kom jag ihåg henne och hennes föreläsning. Hade helt glömt bort det alternativet så jag ringde upp henne direkt. Vi pratade lite allmänt om rasen, ålder och att jag vill boka ett besök. Så himla trevlig och gullig och jag känner mig så förväntansfull och spänd att jag hoppas att dessa veckor går fort. Hon säger själv att hon inte kan hela någon eller laga någon. Det enda hon kan göra är att ta reda på vad som är fel. Det är precis det jag vill ha reda på! Jag känner att detta kan vara lösningen på våra problem.

Jag hoppas att Gaston kan förklara varför han är osäker och vad som är fel, samt hur vi kan hjälpa honom. Maria håller till strax utanför Borlänge så det är toppen! Då ska vi passa på att hälsa på släkten där uppe och sedan åka till Maria på lördgen. Mötet uppskattas ta ca 2,5 timmar och sedan får vi med oss allt material och allt som Gaston "sagt" på ett papper. Sedan kunde vi gärna ha med oss anteckningar om vi ville fråga något själva. Vilket vi självklart vill! Ser så mycket fram emot detta besök! Kommer självklart att skriva hur det gick och vad vi pratade om. Så kan ni som är intresserade läsa :) Kan tänka mig att det finns en och annan skeptiker, det brukar det alla vara sa Maria. Så det ska bli spännande att höra vad hon säger så hon övertygar oss.


Födelsedagskalas x 2 !

Publicerat: 2012-03-05 Kl: 16:06:14 | I kategori: Li´s 1 års kalas | 2 kommentarer


Gud det är inte alla ungar som får fira sin födelsedag 3! dagar i rad! :) Igår kom våra vänner som ville gratta Li på hennes födelsedag! Vi blev några stycken, Mange, Elisabeth, Stina, Niclas, Bella, Johan, Angelica, Emmelie, Micke & Liam. Fick supermycket fina presenter igen och Stina & Niclas hade med sig presenter ifrån vännerna som tyvärr inte kunde komma ner. Gud så bortskämd med paket hon blev! Vår fina lilla 1åring!


Stina & Li


Massa paket!


Så gullig! Det såg verkligen ut som att hon läste och tittade på kortet!


Kalas paret!


Radarparet!


Kitty var med på kalas!


Fick dinosaurier av Mange som var huur roliga som helst!


Wohooo!


Liam var på kalas!


Kalaspinglor! :)








Johan hade partyhatten på! :)


Li´s alla födelsedagskort!


Li & Bella! :)


Massa pussar blir det!


Myser med Johan!


Liam och pappa Micke!


Fina Emmelie & Li :)

Li fick ett presentkort på PoP, kläder, dinosaurier, en råtta, leksaker, pussel, böcker, badleksaker :) En toppenfödelsedag med andra ord! Tack alla fina vänner och släkt som har varit med och firat Li´s 1 års dag! Det betyder så himla mycket och jag är så glad att hon har så många fina människor runt om sig!
Hon kommer aldrig att vara ensam.


Födelsedagskalas!

Publicerat: 2012-03-03 Kl: 20:51:31 | I kategori: Li´s 1 års kalas | 0 kommentarer


Idag kom släkten på besök för att fira lilltjejens födelsedag! :) Blev en hel del tårtbakning i panik i morse då ena tårtan dog innan den ens blivit spacklad så det fick helt enkelt bli en fruktårta! :) Jättegod ändå, men trist när man lagt ner så mycket tid med bakning av tårtbotten och fyllningar. Kalaset blev helt underbart ändå och spenderades med fina familjen! Bjuder på några kort ifrån vår fina dag!


Pappa, Mamma & Li!


Fina Oskar & Jennifer kom med paket!


Paket öppning!


Massa fina presenter!


Snöre är gott!


1 års tårta! :)




Oskar & Li läser bok som hon fick i present


Mera paket!


Storasyster & Lo kom på kalas! :)


Tjocka släkten!


Farfar var kalassugen!






Inte helt solklart om det var gott med tårta, det blev inte många skedar med tårta...


Öppnar några fler paket :)


Fina syster & Lo busar i bollhavet :)


Li bjuder på bollar åt lilla Lo :)

Li har fått massa fina paket! Massa böcker i olika former och storlekar, en fjällräven kånken, en lampa, en hängare, pengar, docka, bord & stolar, kläder, halsband & en resväska. Tack så hemskt mycket för en jätte trevlig dag! Li har varit superduktig hela dagen! Våra stora fina tjejj!


Li 1 år idag!

Publicerat: 2012-03-02 Kl: 22:00:00 | I kategori: Li´s 1 års kalas | 0 kommentarer


Jag vet inte vad jag ska säga mer än att tiden har gått så fruktansvärt fort att det är helt galet. Det känns verkligen som här om dagen då vi packade väskan och åkte in till BB. Kommer aldrig glömma känslan när hon helt plötsligt var en del av vårat liv. Helt underbar känsla som inte går att beskriva med ord. Det måste helt enkelt upplevas. Idag för ett år sedan klockan 9:42 föddes en liten tjej som var 50 cm lång och 3510g tung. Vår lilla guldklimp som fick namnet Hilda Li. Idag har hon fått öppna sitt första paket och lekt med en ballong!













Kan säga att våran lilla 1 åring blev överlycklig över sin drake som hade ett bollhav i magen! I morgon kommer släkten på kalas så då blir det nog lite fler paket för tutan! Nu är det dags att hoppa i säng så vi får äta lite tårta i morgon! Kommer bli en marsipan tårta och en gräddtårta, så det är lite att göra i morgon på förmiddagen då vi sen har öppet hus från klockan 1 :)


Lilla O 7 år!

Publicerat: 2012-03-01 Kl: 11:44:39 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag firar vi lilla O´s födelsedag! Hela 7 år blir han! :) Vår fina lilla kisse!



Jag kommer fortfarande ihåg när jag hämtade hem honom, pluggade och praktiserade på Västerort. Han var heeelt galen och jag hade gärna reklamerat honom eftersom han högg efter en när man sov och var ingen snäll katt över huvud taget. Men det gick inte eftersom ingen ägde honom och han kom in till kliniken helt lortig och utmärglad efter att ha bott under en gammal buss. Men när vi flyttade till ett radhus där han kunde gå ut blev han en helt annan katt, och idag ligger han gärna och snuttar på Anton och mig när han vill mysa!

Tiden går så himla fort... I morgon är det en annan liten som fyller år! Jag kan inte förstå.. Jag kan verkligen inte förstå att det har gått 1 år... 1 år! Det är helt otroligt!


RSS 2.0