BoooooOorlänge!

Publicerat: 2012-10-29 Kl: 23:35:34 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag åkte jag och Li till Dalarna :) Gick hur bra som helst att köra, dock började de snöa och vid Hedemora var vägen avstängd så vi blev slussade in på en lite mindre väg,.. Där åkte jag i över 3,5 mil i 37 km/h på en 90 väg! Höll på å bli tokig! Väl framme så hämnade jag lååååångt utanför Falun! Usch vad arg jag var!

Fick hemmagjorda köttbullar hos mamma! Sen åkte jag & min fina Jejje till kupolen och kikade lite. Blev ett par nya fodrade jeans till Li, en pyjamas och strumpor! Sen kom Helen och Fia över och fixade min utväxt från helvete! Jösses så fint det blev!! :) blond som det ska vara nu! Emelie kom över lite senare och sen kom även mamma hem från jobbet. Nu är de god natt och tutan sover sen en tid tillbaka! Lite svårt att sova men hon slocknade i soffan vid 9 tiden! Men var väl mkt nya intryck kanske :)

Få se vad morgondagen bjuder på!


Internet/fönster shoppar!

Publicerat: 2012-10-25 Kl: 20:12:33 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Ja det är det jag har gjort ikväll! :) Tittat på kläder, på internet. Inte beställt något, men har fönstershoppat lite! Dock skulle jag verkligen behöva lite nya kläder... ffa strupmor/trosor/tröjjor.... De två förstnämnda är det ren bristvara på! Helt otroligt,.. men det blir till att köpa på sig ett gäng helt enkelt! Vi fick ju lön idag, så det är bra! 
 
Har tittat på lite fler tröjor till Li. Gillar faktiskt Villervallas tröjor nu då de är lite tjockare och förmodligen lite varmare såhär på hösten/vintern! Jag älskar ju som sagt färger! Dessa två har jag fastnat för nu!
 
Kul med lite färg som lyser upp i höstrusket! :) 
 

Jag själv har kollat lite på H&M, Ellos, Nelly... men hatar att köpa kläder ifrån sånna ställen då jag inte kan se/prova kläderna som jag vill innan. Dessutom har jag blivit så snål med saker åt mig själv sen Li kom. Men nu är de dags att unna sig själv lite kläder, det är ju bara som så att när man väl ska handla något åt sig själv så brukar man ju oftast aldrig hitta något. Varför är de så? Är de uträknat att det ska bli så? :)
 
Kommer även åka hem till Dalarna nästa vecka då jag har tagit semester! Ska bli såå skönt! Men eftersom allas uppdateringar på FB skriker "Jag ser det snöar"  så borde jag nog byta till vinterdäck innan jag åker upp. Panik om det skulle bli snö så har man inte vintersulorna på lixom! Älskling kanske får byta dem i morgon på förmiddagen då han jobbar kväll. Så är de klart! 

Lång dag!

Publicerat: 2012-10-24 Kl: 21:29:32 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag har jag jobbat 8-17 ett av mina senare arbetspass förutom kvällen. Men den dagen då Li är på dagis längst, 8-17:00 ... Det är lång tid tycker jag! Idag när ja dessutom kom 20 minuter senare än vanligt, så var det helt släkt & låst på Li´s avdelning och jag kände lite panik när ja inte visste var jag skulle gå in. Men det var öppet på avdelningen brevid, och där inne i lekrummet var hon med en fröken. Sist kvar,.. inte för att hon led utav det utan mer för att jag kände mig som den sämsta mamman i världen! .... Den gulliga fröken svarade när jag berättade om min ångest att jag inte alls skulle ha det utan att det är fler barn som är kvar längre på dagarna än vad Li är. Kändes lite bättre, men hade fortfarande ont i magen. Hur är det tänkt egentligen att man ska kunna jobba 100% egentligen? Nu jobbar ja 82,5 % tror jag och vissa dagar känner man till och med att det är för mkt! Jag vill ha fler timmar med Li och känner att hon utvecklas så himla fort att jag inte riktigt hinner med! .... Ångest till 1000!
 
Man kanske skulle söka ett jobb på ICA där arbetstimmarna är 8-15 varje dag, det hade ju varit himla toppen! Skulle säkert tjäna mer också! Jobbet som djurvårdare är inte direkt lönsamt med tanke på allt slit man gör. Men så är det väl i fler yrken kan jag tänka mig. Fast de som jobbar i affär tjänar väl på att jobba helger och OB och det är ju inte så himla roligt heller.. Märks det att jag dessutom har ångest inför den största tentan i mitt liv? Vad gör jag 2014 om jag inte har klarat av tentan? Hur ska jag hitta tiden till att plugga? ... Det är ju helt otroligt.. Då får jag kanske söka ett jobb som kassabiträde på ICA! Så man ska nog inte klaga för mkt ;) Aldrig är man nöjd!
 
Men jag ska iaf ha semester nästa vecka och då får jag vara med mitt lilla hjärta heeela veckan! Vi kommer åka till Dalarna och träffa släkt och vänner! Det behövs! Inte varit hemma på 4! månader... så det är välbehövligt! Träffa Li´s gammelmormor som jag inte gjort på hela sommarn! Kommer bli kul! Borde man kanske sätta på vinterdäcken? jag tror nästan de! ... Tänk om de blir snö under veckan så kommer man inte hem för det är glashalt ute! ...
 
Nä, nu får de vara slut på alla tankar! Dags för att lägga sig! Upp tidigt å jobba! Min gulliga kollega har tagit mitt kvällspass eftersom älskling ska ha en spelning inne i gamla stan i morgon. Så då ställde Sofia upp och böt pass med mig! Sen är det lön i morgon! Det behövs också,.. men de försvinner lika fort de med.. haha :)
 
Min fina vackra ljusstake som ja köpt på Brisak för ett tag sedan! I love!

Färdigt! (Nästan!)

Publicerat: 2012-10-23 Kl: 20:50:34 | I kategori: Renovering | 1 kommentarer


Idag åkte spisknapparna på och ett paket på posten levererades! Eller jag menade Li har bakat såhär på kvällskvisten! Fortfarande saknas en kran, men det får komma när det kommer! Nu går det att leka i köket iaf! 
 
 
 
 
 
 
Jag är sååå nöjd! Jag är så himla imponerad av Anton att han faktiskt har byggt detta kök! Så mycket finare än alla dessa IKEA kök, dessutom billigare! 
 
Kostnad för vårat kök inklusive byggmaterial, gångjärn + magnet till spisuckan, "glaset", skruvar, skål till diskho, krokar till köksredskapen, 977:- Färg, hade jag hemma, så det blir väl någon hundralapp på färgen annars. 

Liten tjuvkik!

Publicerat: 2012-10-21 Kl: 16:24:01 | I kategori: Renovering | 2 kommentarer


Nu har vi pysslat här hemma! Som vanligt nu för tiden, Anton får inte en lugn stund! Jag är på honom hela tiden med mina idéer,.. Men idag har vi fixat till spisluckan, hängt upp krokar. Anton har även snickrat ihop fina spisknappar! Han kan min kära sambo! 
 
Spisknappar som ska sprayas svarta med hobbylack! Sen kommer jag nog måla lite vita prickar som siffror
 
Lite små söta burkar med socker, mjöl, havregryn är ett måste i ett kök! 
 
Burkarna är ifrån IKEA som kostade 29:- och sedan har ja klippt sönder en diskhandduk och knutit på ett natursnöre. 
 
Tjusigt va?
 
Li har redan hållt på massor i köket! Här får man inte fixa och dona själv inte utan hon ska vara med och grejja minsann, att det bara tar längre tid, det spelar ingen roll tycker hon. Mamma och pappa är av en annan åsikt, men hon vet ju att det är hennes kök! Så det är bara att anpassa sig och låta henne leka!
 
En liten minibok om cupcakes och små, små söta siliconformar får självklart plats på hyllan! Dessa fick jag av min barndomsvän Erika i somras, men Li får låna dem! 
 

Så fort trollet har somnat ska ni få en bild hur köket ser ut idag efter vi hängt upp krokar och fixat lite. En beställning på lite kakor ska väl också göras! Snart kanske hon kan inviga sitt kök/café!
 
 

Snart så!

Publicerat: 2012-10-19 Kl: 21:43:32 | I kategori: Renovering | 1 kommentarer


Snart står det äntligen färdig! Anton har verkligen gjort ett hästjobb med detta kök som vi har byggt! Vilken toppenpappa! Tänk om man själv hade fått ett sånt här fint kök som liten! Min pappa var dessutom snickare! Vi har slitit som djur i flera veckor, jobbat långt in på småtimmarna. Grannarna har inte klagat ännu, och tutan hon har dunat fast vi har slipat, dammsugit hamrat å snickrat! Hon sover som en stock! 
 
Köket börjar ta form! 
 
Café delen där det ska säljas tårtor och cupcakes såklart! 
 
Det kanske inte syns på bild, men det är ett glas (polykarbonat som är okrossbart) som ska skydda alla tårtor ifrån små, små sockertjuvar! Man måste ju faktiskt betala innan man får provsmaka! :)
 
Leksakskök 
 
Självklart det bästa till den bästa! Leilas köksgrejer ska självklart finnas i köket tyckte farmor! 
 
Original. Leila´s fine quality goods 
 
I morgon ska jag försöka att hitta krokar som ska sitta där slevarna ska vara. Fortfarande saknas en blandare/kran till köket och spisknappar. Det verkar vara sjukt svårt att få tag i en blandare! Trodde inte de skulle vara så svårt eftersom min inte ens behöver fungera! .. Men har slängt ut lite krokar så förhoppningsvis så kanske vi finner en! Vad vore ett kök utan blandare? 

Fortsatt målning...

Publicerat: 2012-10-18 Kl: 21:00:40 | I kategori: Renovering | 0 kommentarer


Fan alltså vilken tid det tar att måla! Man blir ju tokig!...... Det ska målas en sida, sen torka, sen ska de målas den andra sidan efter 24 timmar då det ska ha torkat, å man inser att det inte alls är torrt! ....... 
 
Idag har iaf Anton skruvat fast "glaset" i ena delen och satt fast ena hyllplanet. Sen råkade vi (Anton) sätta handen så han rev upp färgen så de krullade sig.. Så där fick vi måla om igen! ... Så har vi satt fast diskhon med silicon. Har fortfarande inte hittat någon blandare.. Lite tråkigt, men har lagt ut lite krokar, kanske får ja napp! Om ja har tur.. Vi får se! Annars får hon diska utan kran till å börja med! 
 
Idag har faktiskt jag målat! :) Så i morgon hoppas jag vi kan färdigställa köket lite mer än sist så får ni en ny fräsch bild! :)
 
I morgon hoppas jag vi kan få på lite plattor, sätta in hyllorna skruva fast dem. Fixa spisknappar,.. någon som har tips på hur man snyggast kan göra dem? Idétorka nu! Sen ska det upp krokar under hyllan där vispar osv. ska hänga. Det är inte "bara" men det är mkt kvar... Sen ska det stå kvar i köket ett tag så det inte luktar alltför starkt då det ska in i hennes rum. Det måste få vila en stund. Om de bara kunde gå lite fortare!
Dessa finns på IKEA, 79:- bra pris tycker jag!

Föräldramöte!

Publicerat: 2012-10-17 Kl: 21:39:27 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag har jag och Anton varit på vårt första föräldramöte! Vilken känsla! Började med en liten presentation, sedan grupparbete då vi föräldrar delades in i en liten mindre grupp för att diskutera lite frågor om trygghet, arbetssätt och vad vi tycker om dagis. Sedan läste alla grupper upp vad de skrivit tillsammans och sedan fick vi lyssna lite på läroplanen. Det mesta låter toppen! Vi har nog hamnat på en väldigt pedagogisk förskola, med underbara fröknar! Känns tryggt!

Är dock lite tvådelad med att dagis har köpt in Ipads till barnen. Jag kan känna att tekniken går så himla långt ner i åldrarna. Jag kan tycka att de kan leka med varandra istället för att sitta still och kolla/pilla på en Ipad... Jag menar Li är lixom 18 månader,. Inte ens 2 år,. Men som sagt, utvecklingen går ju framåt, eller längre ner i åldrarna. Li är ju himla fascinerad av våra iphones så hon blir ju säkert nöjd! :)

Det visades bilder, material och fröknarna gick igenom lite hur dagarna ser ut och visade vilka grejer som plockades fram i alla olika moment. Tänk att de lär sig räkna i så ung ålder! Li kan räkna till 3 vad vi har hört! Jag som hatar matte,.. Kanske kan lära mig något jag också ;) Är fortfarande så nöjd över att de får lära sig teckenspråk i både prat och sång! Vilken kunskap! :)

Känns bra! Är nöjd och tack farmor för att du kunde ta hand om Li och tack för den goooooda maten! Lyx att maten står färdig på spisen! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f07ede087c34b20151f12.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f07ede087c34b20151f12.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f07ede087c34b20151f12.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f07ede087c34b20151f12.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f07ede087c34b20151f12.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f07ede087c34b20151f12.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f07ede087c34b20151f12.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f07ede087c34b20151f12.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f080fe087c34b044bdd6f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f080fe087c34b044bdd6f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f080fe087c34b044bdd6f.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f080fe087c34b044bdd6f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f080fe087c34b044bdd6f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f080fe087c34b044bdd6f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f080fe087c34b044bdd6f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f080fe087c34b044bdd6f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f08119606ee0879fb356c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f08119606ee0879fb356c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f08119606ee0879fb356c.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f08119606ee0879fb356c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f08119606ee0879fb356c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f08119606ee0879fb356c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f08119606ee0879fb356c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2426944/images/2012/pic_507f08119606ee0879fb356c.jpg" class="image">


Vill ha helg!

Publicerat: 2012-10-16 Kl: 20:27:31 | I kategori: | 3 kommentarer


Jag är så trött! Skulle behöva helg så jag kan få vila upp mig. Skulle även behöva greja klart här hemma. Men det finns inte riktigt med tid :) Kan inte någon uppfinnare hitta fler timmar om dagen, som man kan få utnyttja som ledig tid? Vilken grej det skulle vara sånna fall! :)

Har jobbat och sedan hem till fortet för att grädda pannkakor till familjen och sedan badade jag & Li i över en timme! Där kan man koppla av och njuta medan hon suger på alla schampo flaskor,.. Vad är det med de egentligen? Flera gånger pillade hon ner fingret i hålet och stoppade i munnen. Till och med tog flaskan och typ skulle dricka ur den? ... Då hostade hon iaf och var nära på att kräkas,.. Borde man inte då kunna förstå att man inte ska suga/äta på schampo? :) Nä, inte Li och så tog hon en slurk till! :D

Nu sover lilltrollet, Älsk är å repar med bandet och tränar. Själv myser ja i soffan fast disken står kvar. Snart är de dags för Hollywood fruarna ! Förhoppningsvis håller ja mig vaken tills dess! :)


Söderfors herrgård

Publicerat: 2012-10-14 Kl: 17:33:49 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Igår åkte vi med jobbet till Söderfors herrgård som ligger efter Uppsala. Där skulle vi bara ta det lugn, umgås, prata lite jobb och äta gott. Det blev lite övningar på förmiddagen sedan lite tebjudning med fika!
 
Hela gänget!
 
Fick prova 4 olika sorters rödtjut, dock är det inte riktigt min grej men det blev bättre ju mer man drack! 
 
 
3 rätters middag som var helt ok, Sedan blev det prat och lite fortsatt alkohol intag för alla inblandade. Hade en trevlig dag med mina kollegor och jag har sovit gott! Ändra fram till halv 9 i morse! Sovmorgon ju! Sedan frukost och så åkte vi tillbaka mot ön. 
 
Här hemma har vi pysslat lite, eller ja jag säger vi men det är faktiskt Anton som har målat klart Li´s kök och nu väntar vi på att det ska torka! Sen blir det att skruva fast glaset till spisluckan och lite mer småpill som skall göras. Tänkte försöka åka ut till återvinningen i morgon och kolla om det finns några gamla kranar man kan norpa till köket.Vore ju himla fantastiskt om de fanns! Sen ska det såklart inredas med massa kraffs! 
 
Han är så duktig!
 
 

Lite finputs!

Publicerat: 2012-10-11 Kl: 13:59:00 | I kategori: Renovering | 0 kommentarer


Idag jobbar ja kväll, så har hunnit med att träna 1 timme på gymmet i morse, sen städat här hemma. Passade även på att slipa, på köket efter spacklingen igår. La även på en omgång till med spackel där det sjunkit in i skruvhålen. Det här kommer bli så himla fint! Längtar tills ja får alltihopa klart! Det som ska göras är:
 
- måla
- knappar 
- "glas" där det ska vara
- spisplattor
- hyllplan
- blandare
- sen all inredning! 
 
Sen kan Li få börja använda sitt kök! :) Förhoppningsvis hinner jag måla på fredag iaf, grundmåla så kanske vi kan måla klart på söndag! Vem vet! Sen väntar ja även på polykarbonat som ska vara glaset till spisluckan.
Sen kanske köket börjar ta form! 
 
 

Jobbig dag!

Publicerat: 2012-10-08 Kl: 21:05:43 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag blev jag lite sen ifrån jobbet så ringde dagis och allt var ok, hon var ute och lekte. Kom till dagis och hon blev glad att se mig, gladare att se Gaston, som alltid. Men vi började gå hem, allt gick toppen. Sen helt plötsligt tappade hon en kotte, skulle plocka upp den, men råkade trilla framlänges. Sen var hon som förbytt! Jag försökte trösta men hon stek och puttade bort mig, jag försökte lyfta upp henne men hon ålade sig ur mitt grepp, kunde inte lyfta henne alls. Jag försökte fråga vad som var fel men hon bara skrek, skrek och skrek! Jag fick panik och trodde hon kanske hade dragit knät ur led då benet bara hängde, hon fick av sig skorna och jag försökte sätta henne i knät. Men inget fungerade. Hon var otröstlig och helt okontaktbar. Jag kom ingenstans, hon låg på asfalten och snurrade runt och grät och skrek. Folk tittade på mig som om jag försökte kidnappa ungen, det kändes nästan som det! :( Ringde Anton, bad han komma och hämta oss, visste inte hur jag skulle få hem henne. När han kom var hon fortfarande likadan och grinade och hulkade hejdlöst. Tills han tog upp henne, DÅ lugnade hon ner sig och slutade gråta och åla sig... Kände mig värdelös som inte ens kunde trösta eller ha en aning om varför hon var så ledsen. I bilen fortsatte dock paniken, hela vägen hem, jag bar ut henne ifrån bilen hon skrek och grät. Väl inne så släpper jag ner henne. Tar fram snutten, då är hon redan i Antons famn och vill absolut inte komma till mig, bara ha snutten.

Jag blir helt knäckt,.. Börjar storgråta och tårarna sprutar! :,( Anton försöker trösta både mig och Li som sitter i hans famn. Det var en obeskrivlig känsla a hopplöshet och att för första gången inte vara den som Li kommer till. Anton började spåna lite på varför hon panikade, mest för att trösta mig som grät som ett litet barn.

Men igår kväll så stod hon på stolen som tippade och ramlade i golvet vilket resulterade i ett klämt finger, näsblod och en stor bula i pannan. Blod i munnen och jätteledsen. Tanken han fick var att hon fick samma känsla och blev så himla rädd idag när hon trillade att det blev en otrygghet och sedan att jag var med i samma fall. Jag vet inte,.. Jag hoppas aldrig att hon får ett sånt där "anfall" igen,. Var sjukt läskigt och jobbigt. När jag sedan satt i soffan och grinade kom hon med snutte och klättrade upp bredvid mig och ville trösta mig och kröp upp i min famn. Då grät jag för det istället, så det har varit lite av ett grin kalas idag, men fick sån värme och kärlek av henne då hon säkerligen inte visste varför jag var ledsen... Sen var allt som vanligt,, mammas lilla tjej var tillbaka. Glad och lycklig som hon brukar vara!

Nu sover hon och jag ligger utslagen på soffan, vi har badar och myst hela eftermiddagen. Min lilla trollunge som fyller mitt hjärta med all kärlek. Kommer säkert hända flera gånger till, men jag hoppas jag slipper!


Det börjar ta sig!

Publicerat: 2012-10-07 Kl: 20:43:00 | I kategori: Renovering | 0 kommentarer


 Oj så vi har grejjat idag! Först har vi haft städdag här på bergmossen, där vi har klippt buskar, krattar och donat. Som alltid så är det minimalt med folk, där vissa gör massor och andra bara tittar på och dirrigerar. Idag var jag nog lite på krigsstigen då ja hamnade i luven med en gubbe. Jag brukar för det mesta säga vad jag tycker, och denna gång var det inget undantag. Han fick då höra vad jag tyckte! Efter lite korvgrillning så träffade vi lite nyinflyttat folk som var jättetrevliga, kul! Barn i samma ålder så där hoppas jag vi kan ses fler gånger och låta barnen leka tillsammans. 
 
Anton hade jag parkerat ute på altanen,.. Självklart ville jag att han skulle försöka grejja med projektet istället för att kratta löv. Men han var ute i några timmar sen fortsatte han med projektet, som han har gjort hela dagen! Duktig är han! Det är så himla fint, och han är så noga! Kommer bli så himla fint!
 
Nu kanske man ser lite bättre vad vi pysslar med!
 
Det ska självklart bli ett kök till Li! Inte en soffa som många av er trodde, utan det blir ett kök, med spis, diskho och sedan ett litet projekt som sticker ut. Mer om det senare, det blir en liten delux grejj! 
 

Nytt projekt! :)

Publicerat: 2012-10-06 Kl: 21:53:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Har länge gått i nya byggtankar, men det har inte ritkigt funnits varken tid eller motivation. Men idag så satte vi oss ner och skissade på en design! Jag förklarade hur jag ville ha och Anton ritade. Perfekt! Han är så himla duktig!
När han väl sätter igång med ett projekt så är han noggrann, duktig och väldigt smart! Det säger jag inte bara för jag tvingade honom att göra detta projekt utan han är faktiskt riktigt händig! Så vi åkte ner till ByggOle och fixade lite material, MDF skivor och vi hade turen att hitta lite inne i slängkontainern som funkade perfekt! En kille där på ByggOle hjälpte oss att kapa upp dem i bra bitar och så var det bara att åka hem och bygga! 
 
En mkt fin idé och en duktig snickare! Kan ju faktiskt inte bli mer än perfekt! Dock ändrade jag mina planer lite i sista sekund, men de funkade det också, bara lite mer MDF så fixar han de också, Li kommer bli så himla nöjd och jag, framförallt! Vad det ska bli får ni se sen, eller kanske gissa redan nu? 
 
Bakstycket har fått inspiration utav Li´s sänggavel 
 
En sektion är stommen är klar, dock är de massa kvar, sen är de såklart målning också! 
 
Någon som kan gissa vad det ska bli?

Trollmors trollunge!

Publicerat: 2012-10-04 Kl: 17:03:30 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


Idag hade dagis trollfest! De som ville skulle komma utklädda till troll och självklart var Li utklädd! :) Farmor hade gjort en superfin trolldräkt till Li som hon först absolut inte skulle ta på sig... Farmor hade försökt läänge och Li hade bara sagt "Nej, nej nej!".. Men med lite våld går allt! Efter mycket om och men så fick vi på henne den och i morse var det inte alls lika svårt. Hon hade på sig den till lunch och sedan åkte den av innan vilan.
 
 
Vi har iaf världens finaste lilla trollunge! 
 
 
På dagis hade de tittat på trollteater, gjort trollsvansar och busat som små troll! Hämtade en trött med glad unge på dagis idag! Nu är de äntligen helg! Ska bli så skönt! 

RSS 2.0