Temakalas för Li

Publicerat: 2014-01-17 Kl: 18:22:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


I år har vi bestämt att det ska vara pippi kalas när Li fyller 3 år !
Det stod antingen mellan MyLittle Pony eller Pippi, och då fick det bli pippi kalas! Jag har massor av idéer som sprutar och bubblar så hoppas de går att göra något skojj med dem! 
 
Har hittat ett pippi utklädningskitt på en köp och säljmarknad för 100:- som jag ska köpa i morgon och en jättefin "pippiväska" för 30 kronor som jag köpte idag på samma sida! 

Denna tänkte jag fylla med lite guldpengar! 

Det är ju ett tag kvar, men det gäller att vara ute i god tid med tanke på att vi har släkt & vänner som inte kommer från Stockholm. Så får se hur många vi blir, det viktigaste är att Li har kul och hon berättar för alla vi möter att hon ska fylla tre år och visar stolt med fingarna hur gammal hon skall bli!

Min fina lilla tjej, tiden går för fort och snart är hon 18! ... Men inte än på ett tag, men i denna takt så kommer jag knappt hinna blinka innan hon börjar skolan! Tur hon är mer väluppfostrad än Pippi iaf! 

 

Årets första Borlänge besök!

Publicerat: 2014-01-13 Kl: 21:13:43 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer


I helgen var vi till Borlänge! Var dags tyckte jag då det var längesen vi var där. Träffade alla mina fantastiska vänner hemma hos Kicki och det var så mysigt att så många kom å ville träffa oss! Så mkt lättare att kunna samla allihopa på samma ställe, hinner inte åka runt till allihopa som man önskar när man enbart har en helg på sig. 
 
Li har en sån fantastisk moster som heter Lina som gör allt för henne! Är så glad och trygg med att min lillasyster Lina tar hand om Li så det är inte klokt! De leker, hon byter kläder, duschar, hon gör allt med Li och Li älskar det! I helgen har de ritat, ätit godis, pärlat pärlor och busat!
 
Li pärlar med pärlor hon fått av Mari, Lina och Emil ! 
 
Fyndade även lite på Lager 70 till Anton som hade 30% utförsäljning på hela butiken! Hans favorit märke DePalma finns där ibland, och denna gång fyndade vi en tjocktröja, en t-shirt och 2 par kalsonger :)
 
Hittade ingenting till mig själv tyvärr.,, men de får bli nästa gång vi åker upp! 
 
 
 

Bärgarn till Elias

Publicerat: 2014-01-05 Kl: 17:04:00 | I kategori: Tårtbakning | 0 kommentarer


Då var det dags igen, snart 1 år sedan jag bakade en tårta! Men nu är årets första tårta bakad, och den är till Elias. Han fyller fyra år och önskade sig en tårta i år igen. Första gången han ville ha en tårta skulle det vara Blixten Mcqueen, som ni kan se nedan.I år var det samma tema, men bärgarn som skulle pryda tårtan! Självklart skall han få en bärgarntårta! 

 


 


Tårtan är fylld med hallonmousse och geischa fluff 
Spacklad med Carolas marsmallowssmörkräm och täckt med Tårtdecors sockerpasta.
Dekor gjord i Tårtdecors sockerpasta 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0