Bakdag med systra mi!

Publicerat: 2011-04-03 Kl: 19:40:38 | I kategori: Allmänt


Idag har min syster varit här och bakat inför Ians 1års dag! :) Jäklarns vad massa gott han ska bjuda på när han ska ha kalas! Hoppas vi är friska och kan gå på hans kalas, dock kommer vi nog att gå dagen efter, eller innan för det kommer komma rätt mkt familjer med barn som går på dagis och är så rädd att Li skulle åka på något när hon är så liten, kanske inte behöver utsätta henne för miljoner baciller första gången... Kanske löjligt men det är så ja känner.

Det blev bullar, kärleksmums, cocostoppar, sirapskakor & syltkakor! Syster var helt slut nu när hon åkte, efter att ha bakat sen 11 tiden! Duktiga du! Får hem och slänga sig på soffan och vila lite. Var kul att ha dig här! <3





Li har för övrigt haft en liten "gnäll dag" idag, första gången som ingenting verka duga åt lilltjejen. Men efter mat, blöjbyte och massa gos så kunde hon iaf ligga i babygymmet en stund innan hon blev lite grinig igen.





Nu sover mamma & pappas lilla mirakel! Tänk att man kan ha så starka känslor för något så litet!

Kommentarer
Postat av: sofia

sötnos! en mini-anton!!



detta med legitimationen. fy fan. jag kommer inte skriva nu iaf. inte innan jag får klartecken på att det är ok att vara mammaledig ett år, å få nånstans dispans... jävla legitimationsjävel.

2011-04-05 @ 18:34:01
URL: http://soffilina.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Ja jag vet..!

Är det någon som vet något om det ännu eller hur blir det?? Har du hört något?

2011-04-05 @ 19:59:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0