God morgon!

Publicerat: 2011-04-08 Kl: 12:28:01 | I kategori: Allmänt


Idag fick vi sova lääänge! Eller vi gick upp sent iaf, vid halv 10 kändes det som att det vore dags att gå upp och äta frukost! Li sover som vanligt jättebra på nätterna och vi får sova vi också. Sista måltiden som brukar vara vid 4 innan vi går upp får hon amma liggandes i sängen så jag också kan vila en stund till innan vi går upp. Det är lite skillnad mot mina 12 timmars sömn jag behövde förut för att må bra, mot dessa kanske 4-6 sovtimmar per dag.



Var ute med Texas och han var inte halt denna gång heller trots den ökade simtiden och springvändorna vi körde för sjukgymnasten. Känns toppen, hoppas det fortsätter såhär så vi slipper ett bakslag! Men nu kunde vi uttöka promenaderna till ca 10 minuter för att de hur det går. Blir han halt eller reagerar så får vi gå tillbaka till kortare turer. Inom 3 veckor borde vi vara uppe i ca 20-30 minuterspromenader iaf! OM allt går som det ska.

Idag ska vi åka och handla lite hundfoder, människomat och vänta tills ikväll då familjen Lindberg-Mattson dyker upp! Ska bli kul att träffa er! Längtar massor!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0