Svamp!

Publicerat: 2011-09-10 Kl: 19:41:00 | I kategori: Allmänt


I morse tog jag en tur med Emmelie & Mollie i skogen! Det var tänkt att vi skulle gå en rask promenad genom skogen och runt Kvarnsjön, men det slutade med att vi gick och letade svamp! Haha, ja men det är motion det med. Hundarna sprang runt och busade, dock på en lugn nivå! Medans vi letade låg de ner och röjde i lingonriset! Det blev även ett par lerbad också,.. vilket var mindre underhållande! Plockade ihop en bajspåse med trattisar.

Sen åkte vi vidare till gammelmormor Hilda och farmor Eva och fikade! Trevligt, tänk att det ska vara så svårt att försöka ses lite oftare fast man bor i samma stad! Är det inte konstigt, måste skärpa oss! Dags att försöka hålla uppe regelbundna besök så Li känner igen alla sina släktingar!

Efter fika hos gammelmormor åkte vi ut mot Ingarö för att plocka svamp! Fick lite mersmak efter morgonplocket så vi tog med oss babybjörn och gav oss ut i skogen! Vi hittade lite trattkantareller, eller höstkantareller som folk säger, för mig har de alltid varit trattisar.. Men vad gör de, så länge man plockar de man faktiskt kan äta! :) Några gula kantareller också,.. men det är fan dåligt med kantarellerna..! Jättemysig aktivitet! Blev nog närmare 3 timmar i skogen!










Lilltutan slocknade i pappas trygga famn!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0