Göteborg

Publicerat: 2012-08-01 Kl: 15:41:00 | I kategori: Allmänt


Som vanligt med vår familj så bestäms grejjer på en sekund och likaså denna resa! Dock har den legat och grott läänge då vi hemskt gärna ville åka och träffa den nya lilla stjärnan som skulle födas. Han kom lagomt till semestertider, och efter resan till Skellefteå så kände vi att vi skulle passa på när vi hade semester att åka ner.
Vi fick äran att låna Elisabeth & Erics husbil.
 
 
 
 
 Vi åkte kvällen mot söndag så Li fick välling och pyjamas så åkte vi ner mot Göteborg. Vi tog dock en avstickare mot Ullared. Hittade lite fynd! är så himla roligt att vara där och handla, dock tyckte jag de hade dåligt utbud med babykläder, eller rättare sagt inga som föll i min smak. En huvtröjja fick iaf följa med hem.
Kommer ett senare inlägg om våra fynd. 
 
Åkte vidare mot Göteborg och fick äntligen träffa den lilla sötnosen Hector! 
 
Li var så himla duktig och hämtade Hectors nappar och tyckte de var konstigt då Erika ställde flaskan på bordet och det fanns mat kvar, så den ville hon gärna ge Hector. Dock var det första gången som jag sett henne avundsjuk! Jösses, när ja höll Hector och pratade med honom så blev hon genast intresserad av vad jag gjorde. Gnällde och ville vara med, sitta i mitt knä och när Hector grät så ville hon gärna tröstgråta med honom. Underbara unge! 
 
 
Li & Hector
 
Li kärlekas med Stella! 
 

På måndagen åkte vi till Nordstan och mötte upp Migge i deras butik där de säljer skal, laptoskydd mm. Kul å se att de har gått så bra! Vi var på jakt efter ett par stövlar till Li och när vi provade flera olika insäg vi att hennes fötter har växt och att hennes sommarskor snart är för små. Så det blev att köpa ett par vardagsskor också.
 
Ett par Puma med kardborre ska de va till dagisstart!
 
Ett par rejäla stövlar för utelek i regn och rusk!
 
Efter ett par dagar i Göteborg tog vi vägen upp genom Borlänge för att hämta hem våran fina Gaston också! Han har ju som sagt varit på semester hos underbara Daniel, så det var mysigt att äntligen få se hans tomma tryne! Älskade hund! Li blev överlycklig och Gaston pep och skällde som aldrig förr! Hoppade rätt in i husbilen och var redo för att åka hem till vardagen då semestern var slut! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0