Lucia, hundmässa & Julbord!

Publicerat: 2012-12-16 Kl: 15:03:29 | I kategori: Allmänt


Har varit dåligt på uppdatering mina kära vänner! Men det har varit sjukstuga hela denna veckan hos oss, så det har inte varit så mkt att uppdatera om man säger så... Men i torsdags så var det iaf lucia, och eftersom Li var feberfri på morgonen så bestämde vi att åka med henne till dagis strax innan luciatåget så hon fick vara med! Hon blev jätteglad över att träffa alla barnen och fröknarna! Vi hade redan klätt på henne, så vi lämnade bara in henne på dagis och gick runt på baksidan eftersom det var där de skulle komma och lussa!
 
Våran fina lilla tärna!
 
Efter lucia tåget var det lite lussefika och pyssel på avdelningen! Man märkte rätt fort att Li saknat dagis! Hon blev överlycklig över att vara där! Efter hon druckit lite varm saft och ätit en pepparkaka pysslade vi lite.
 
 
När musiken började i lekrummet så var Li snabbt på plats!
 
Efter en stund åkte vi hem igen och myste ner oss i soffan! Li somnade snabbt på kvällen och fredagen var vi ju lediga enligt vårat schema. Vi tog en liten tur till Nacka forum och kikade, tyvärr hittade vi inte mkt. På kvällen blev det bara mys och film och på lördag morgon lämnade vi Li hos farmor! Eftersom vi skulle på julbord med mitt jobb på kvällen så skulle hon sova där. Passade även på att åka in till Älvsjömässan för att titta på fina hundar! Träffade Pluto och massa andra fina vovvar och vänner! Hann inte med så mkt att kolla på grejjer då vi beslutade oss för att åka hem och hinna göra oss i ordning för julbord på Morten Trotzig i gamla stan! Var en himla trevlig middag och det var så himla roligt för detta året fick även våra respektive följa med för första gången! Så roligt! Var tyvärr inte sådär superrolig mat, kanske var för jag enbart äter köttbullar, prinskorv, och ägg? haha! Men sällskapet var betydligt roligare och trevligare, vilket är huvudsaken! Var kvar där till strax innan tolvslaget, sen splittrades vi upp och alla åkte hem till sitt. Jag hoppade i säng så fort vi kom hem! Sov till 10:30! Det är kärlek! Har plockat lite här hemma, Anton är och hämtar trollet hos farmor och sen ikväll blir det middag hos farfar! Sen blir det soffläge igen! :D 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0