Städlördag!

Publicerat: 2013-02-23 Kl: 17:17:21 | I kategori: Allmänt


Inspiration på topp efter att jag fått låna Hasse & Hélene´s bakmaskin! Har inte börjat ännu, utan började såklart med att städa hela köket, vilket resulterade i att jag städat alla skåp och luckor också! Mina bakgrejer har fått flytta in i ett helt eget skåp och det blev kalasbra! Lite ovant kanske, men det blir lättare att ha allt samlat i ett skåp! Lite roligare att plocka fram också kanske. Besticklådorna är rengjorda, tvätten är tvättad, gardinerna ska strykas, det är dammat och sammsuget överallt! Dags att baka bullar och cupkakes för provsmakning inför helgens kalas! Det är massor som skall göras, men mkt kan jag förbereda innan så det är skönt! Har fortfarande inte börjat med dekorerna till tårtan, som självklart skall inspireras av Lis stora favoriter! Det kommer nog bli hur coolt som helst om de blir som jag planerar, förhoppningsvis så krashar inte denna tårta som hennes 1års tårta gjorde.. Det blev lite smått panik, men då fick de bli en vanlig gräddtårta. Det funkade det med, men i år ska det bli andra bullar! 
 
Idag har vi varit på loppis! Gustavsberg bjöd på en stor och fin loppis som vanligt! Hittade dock inte så mkt, men det blev iaf en tårtspade samt gaffel. Vi har inga tårtspadar, så det blev ju passande att ja hittade dessa sockersöta "bestick" 
 
 
Ikväll är det tjejkväll då pappa är ute på träff med Mange, de ska titta gå på bio! Så vi får se hur länge hon tänkte vara uppe, för sen är de bakdags! Då är de skönt om liten sover,.. men vi får se!
Pizza ikväll kanske, Li får bestämma! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0