Nyår 2012!

Publicerat: 2013-01-01 Kl: 12:22:54 | I kategori: Allmänt


Spederades med Micke, Angelica & Liam! Detta har vi gjort de senaste 4 åren, så det har blivit som en liten tradition! Tyvärr så kunde inte Elin, Chris, Olle, Linus, Sandra & Juni komma pga. sjukdom.. Tråkigt! Får sikta på nästa år! Dessa basilusker! 
 
Till förätt blev det en toast skagen!
 
Vill inte ha party hatt!
 
Sötnos!
 
hmm
 
Det här var inte roligt...
 
Oxfilé!
 
Oxfilé med kantarellsås! 
 
Smaksens! 
 
Självklart fanns det tid att busa i Li´s rum! Det lagades mat samtidigt som det byggdes lego på mattan, älskade ungar! Man blir så varm i hjärtat när man ser hur fint de leker och pratar med varandra. Tidigare under dagen passade jag på att klistra upp Li´s julklappar ifrån gammelmormor Viola, sockersöta cupcakes!
 
Självklart måste det finnas en café lista på godsakerna som säljs! Gjord av AnnaForm
 
Liam handlar glass!
 
Mums!
 
 
 
 
 
Liam leker med Lego!
 
Nyårspuss!
 
Efter att ungarna somnat rätt så sent och fyrverkerierna började öka så var det dags för efterätt! Självklart måste vi ju ha tre rätters på nyår! 
 
Denna gång blev det denna goda choklad/kladdkaka ! Mums! 
 
Vid 00:00 slaget var vi ute och skulle skicka upp våra tjusiga rislampor... Men det blåste, duggade och var risigt väder så den ville inte alls lyfta sådär fint mot himlen! Tycker ändå inte det var lika mycket raketer/smällare i år som det har varit förut. Det som också var bra var att de faktiskt var slut vid 00:15, då var det helt tyst på bergmossen och förhoppningsvis så kunde de som har rädda hundar pusta ut och ev. ta en kort liten rastning. Gaston har inga problem alls med raketer och det är så skönt. 
 
Nu har vi plockat undan julen här hemma! Granen åkte ner i kartongen så fort jag vaknade. Packade ihop tomma flaskor, tog morgonpromenaden med Gaston ner till återvinningen och slängde alla flaskor. Dammsugit och plockat lite, dags för tvätt och sedan blir det nog soffläge med min fina familj hela dagen! 
 
GOD fortsättning mina fina vänner och kom ihåg att
Idag är första dagen på resten av ditt liv! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0