Första smakportionen med gröt!

Publicerat: 2011-08-18 Kl: 09:11:04 | I kategori: Allmänt


Igår fick Li prova gröt för första gången, usch säger jag bara. Smakade typ sand och luktade ingenting... Fy så äckligt.. Li tyckte det var lite knasigt hon också, men får ge det några gånger, klart man gör miner när det stoppas något nytt i munnen! Hade persiko/päron burk för att gotta till det lite extra, men haha jösses vilka miner! Var inte som med blomkålen om man säger så ;)






haha Min lilla sockertopp!







Men hon äääälskar vatten! Hon blir sådär exalterad så hon skakar och vibrerar! Fick ingen bra bild, men ögonen stora som bollar och hon skiner upp, sträcker ut händerna och vill smaka! Bara i glas dock....

Kommentarer
Postat av: Emma

Melvin HATADE den där gröten (läs grusigt tapetlim)! Försökte hur många gånger som helst, men det ville sig inte. Sen fick han hem ett smakprov på Äpplegröten, och den gillade han så den kör vi som kvällsmål här hemma :)



Prova att blanda med bröstmjölk/ersättning istället för vatten då? Det kanske blir en smak hon känner igen, det rådet fick vi på bvc.

2011-08-18 @ 11:43:51
URL: http://emmahoel.blogspot.com
Postat av: Jennifer

ja det var verkligen som tapetlim! Men som sagt, värt å prova iaf så får vi se :)



Kör du på nestles barngröt?



Tack för tips!

2011-08-18 @ 16:55:53
Postat av: Emma

Vi kör nästan bara Nestlé, gillar de mer än Semper. Så vi har både Nestlés gröt och majsvälling. Provade den vanliga vällingen, men M verkade få ont i magen av den, och majsvälling är lite mildare för magen.



Iofs var tapetlimmet från Semper..

2011-08-19 @ 20:30:46
URL: http://emmahoel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0