Dagens tips: GoBoken!

Publicerat: 2011-07-25 Kl: 19:00:00 | I kategori: Dagens tips!


Dagens tips!

H
ar alltid lyssnat på vad andra tycker och tänker om det mesta men ibland gäller det att följa sin egen väg och våga prova något som människor har ratat. Nu pratar jag om ex. Goboken som man prenumererar på som kommer en gång i månaden. Har läst på så många bloggar och föräldrasidor där folk säger att det bara är skit som sen ligger överallt och bara dammar, inga roliga böcker osv. Igår hämtade Anton ut vårat månadspaket som innehöll en ljudbok, en sångbok med tillhörande skiva. Jösses vad hon gillade den prassliga "sjung och lek" boken!


Den lilla röda med lila "tassar" spelar och låter när man öppnar den och den kunde vi ligga och bläddra i medans vi lyssnade på den fina musiken. Sen brukar man alltid få med lite "föräldra" böcker med tips och trix på lekar och aktivering osv. Jättebra ifall man är slut på egna idéer!

Man kan även avbeställa nästkommande paket om man inte tycker det verkar intressant, så man behöver inte köpa hem det om man inte vill, vilket jag tycker är toppen! Har avbeställt 2 gånger och då var det några paket som jag inte tyckte verkade så roliga, kanske hade Li gillat dem vet vet :) Detta bokpaket kostade 196:-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0