Babymonitorer

Publicerat: 2011-06-15 Kl: 23:11:26 | I kategori: Allmänt


Vi kommer förmodligen att köpa en babymonitor! Låter som en perfekt grej att ha, speciellt nu på sommaren då man kanske vill sitta på balkongen, ute och grilla på kvällen fast man vill att bebis ska sova i sin säng. Samtidigt då ha koll så att hon inte vaknar eller gråter. Den stora frågan är nu istället vilken man ska välja. Märket är redan valt då Topcom är den ledande tillverkaren, då företagen endast specialiserar sig på babymonitorer.

Frågan är om man vill ha med eller utan videoövervakning. Kan vara skönt med en videoövervakning så man kan titta på henne och se att hon mår bra. Samtidigt så hör jag ju om hon inte gör det, men det är väl mer för att kunna hålla koll och man skulle nog kanske känna sig säkrare att gå ut och sätta sig på altanen om man kunde titta på henne också. Det är ju en ganska stor prisskillnad, nästa det dubbla om man vill ha med videoövervakning. Dock inte ett för dyrt pris enligt mig då detta kan göra att jag kan springa ut och kissa Gaston med gott samvete utan att vara rädd att hon vaknar. Sover hon nu så lämnar jag ju inte henne för att gå ut, utan då får han vänta tills husse kommer. Men om det skulle behövas någon gång.



Eller



Någon som har babymonitorer och kan ge lite råd, vad ni tyckte ni behövde och inte? Mottages tacksamt! :)

Kommentarer
Postat av: Ida Gunnteg

Jag har en babymonitor ifrån ikea utan videoövervakning, den fungerar jätte bra iaf. Jag rekomenderar dock starkt att införskaffa en babymonitor med eller utan videoövervakning,för det är toppen att ha en! :) Lycka till & hoppas ni hittar en som passar er :)

2011-06-17 @ 10:35:18
Postat av: Emma

Vi har babyvakter utan videoövervakning. Har ALDRIG använt dom.

Nu är jag jämt hemma när Melvin sover, men kan tänka mig att de kommer användas mer när han blir lite större och lägger sig tidigare på kvällarna.



För dig kanske den är ganska användbar redan nu, som du skriver kan det ju vara bra att kunna gå ut med Gaston fast Li sover. Men jag tycker inte att ni behöver lägga ner så mycket pengar på monitorer, tror inte att det är värt det..

2011-06-18 @ 09:18:46
URL: http://emmahoel.blogspot.com
Postat av: sofia

jag tycker det räcker med att du hör henne. en videoövervakare kan trotts allt inte ersätta att själv gå in å kolla till med jämna mellanrum, tycker jag. asså ljud, men att man ändå kollar till henne då å då å sparar en tusenlapp :)

2011-06-19 @ 14:08:56
URL: http://soffilina.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Tack söta ni för era kommentarer! hjälper jättemycket!

2011-06-19 @ 22:59:14
URL: http://vilddjurens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0