Barnmorskebesök & Läkarbesök

Publicerat: 2011-03-18 Kl: 16:00:00 | I kategori: Allmänt


Idag var vi hos barnmorskan igen för att kolla Li´s gulhet. Ibland tycker jag hon ser väldigt gul ut och sen i nästa veva tycker jag hon blir mindre och mindre gul. Mamma tyckte också att hon ljusnade under de dagar hon var här.

Hos barnmorskan vägde vi henne på vågen som fanns i hennes rum och det visade samma vikt som i måndags, alltså 3200 så jag blev lite orolig att hon stod kvar på samma vikt. Bad henne hämta den där "hängvågen" för att se om det skiljde något då, och det gjorde det, inte så mkt men ändå 30g. Vilket är rätt mkt på små bebisar. Hade dock önskat att hon gått upp lite mer på 4 dagar, men det kanske rullar på lite mer tills nästa vecka vi ska dit. För de senaste vägningarna har hon ju gått upp med bravur!

Barnmorskan tyckte dock hon var lite för gul fortfarande och vi fick en tid bokad hos en barnläkare på vårdcentralen. När vi kom dit så tittade läkaren på Li och hon tyckte inte alls att hon var speciellt gul för sin ålder och sa att det kommer gå över med tiden och hon sa som alla andra att vi skulle försöka sola henne hemma i dagsljus. Så var det med denna gulhet, och vi får hoppas hon bleknar tills vi ska till barnmorskan på onsdag igen! Alla dessa besök hit och dit, man blir ju lite nervös, samtidigt som det är det man ser fram emot under veckorna för att se hur hon växer! Hon hade för övrigt växt en cm till på längden och är nu 52 cm lång och en till cm på huvudet hade hon lagt på sig! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0