Matlagning!

Publicerat: 2011-10-26 Kl: 17:32:03 | I kategori: Barnmat


Nu kokas det mat för fulla muggar! Åker upp till Dalarna på fredag, så måste ha med mig lite barnmat. Så ikväll får det bli till att laga lite barnmat och fylla upp frysen. Det blir att göra baby Jakob, kycklignågonting och nå mer. Vi får se vad jag hittar på :) Håller på å tinar köttet. Så någonting med kött också.. undra vad de kan bli, kanske något köttigt med sötpotatis.. hmm :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Det är jätte kul att följa din blogg. Jag förstår inte hur du hinner med allt du gör på dagarna. Li måste vara otroligt snäll. Isak är också snäll och sover bra men han vill inte vara själv många minuter och vill helst vara sysselsatt hela tiden. Jag hat kopierat dina recept för det är alltid roligt med nya recept. Eftersom jag har tagit dina recept så tänkte jag dela med mig med det receptet jag har hunnit testa.

Lilla Laxgrytan

2 potatisar

1 morot

1 bit laxfilé

1 scharlottenlök

Dill

Smör

En skvätt grädde

Hacka potatisarna, moroten och löken och koka tillsammans. Skär laxen i mindre bitar. Ha i laxen och dillen när det är ca 5 minuter kvar av koktiden. Häll av spadet men spara lite. Mixa och ha i smör och grädde och ev lite kokspad om det behövs.

Ha det så bra!

Kram

2011-10-26 @ 22:36:03
Postat av: Jennifer

Hej Anonym! Är det du Louise? ;)



Vi pysslar mest hela tiden. Hon är otroligt snäll, hon kan ligga och roa sig själv på golvet ganska länge, älskar att ligga i sitt gym! Det har nog varit min räddning. Hon kan ligga där och leka i en timme utan problem, sen somnar hon oftast vid sin sovstund. Men så finns det dagar då det inte funkar alls.



Jättekul att du följer och prova så många du vill! Det är meningen! :) Säg gärna vilka/vilken Isak gillar! Kan vara spännande.



Tack! Provar gärna ditt recept!

Kram!



2011-10-27 @ 10:11:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0