Vårat dagsschema

Publicerat: 2011-10-18 Kl: 10:32:25 | I kategori: Allmänt


Tänkte visa hur vi har lagt upp våran dag med måltider och sovstunder. Vi har gått efter Li´s egna rutiner från början så det har varit ganska lätt för oss att göra detta schema. Men jag tror att det är viktigt med rutiner redan från början. Såhär ser våran dag ut


Självklart kan det fortfarande diffa några dagar då hon ibland vaknar vid 7, då brukar vi gå direkt på gröten istället för att ge ersättningen på morgonen. Sen kan det även diffa en halvtimme fram eller bak, men hon följer detta schema för det mesta. Vi försöker ge henne hemlagad mat vid både lunch/middag, funkar perfekt då jag inte tycker hon står sig längre på ersättningen. Mellanmål brukar bli en flaska ersättning, frukt eller lite rån. Alltid vatten till alla mål, så hon har fri tillgång så att säga.

Men ska börja prova med baby smörgåsar. Har även hört något om potatisplättar som folk gett som mellanmål. Avocado, rån, russin m.m. Vi får prova lite olika, brukar sitta och googla mellanmål. Har läst att flera gett yogurt,.. men i vissa böcker osv. står de att man inte ska ge sånt innan 1 års ålder. Olika överallt! Man får väl använda sitt sunda förnuft. Har även lite fler babymats recept som jag körde i söndags! Kommer ut inom kort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0