Städar och plockar!

Publicerat: 2012-06-02 Kl: 11:37:32 | I kategori: Allmänt


Har städat och plockat imorse. Rensat ur i skåpen och ställt dit det nya glasen jag köpte och kaffekopparna från Blå blom som vi fick ifrån Antons syster. Jättefina! :) Skulle vilja ha lite mer av dessa Blå blom porslinet.
Visst är de tjusiga glasen från Ikea med foten? :)
Igår när vi kom hem ifrån IKEA sprang älskling in på affären och köpte snus, ut kom han med en superfin bukett till mig också, älskar blommor! :)
Nu pryder de köksbordet!
På måndag får vi även besök av fönsterkillarna som håller på och renoverar alla fönster på Bergmossen.. Så då ska alla gardiner plockas ner, alla blommor bort ifrån blombrädorna, allt ska skjutas bort ifrån fönstren så de har plats att arbeta. Så det kommer bli lite drygt att möblera om, köksbordet, soffan och alla andra grejjer som inte får stå i närheten.. drygt värre! ... :/ + att de kommer klockan 7... så då gäller det ju att man redan är påklädd och klar så man inte står där naken helt plötsligt... De skulle komma den 7, så det var ju planerat med semester så vi slapp vara i röran,.. men de knackade glatt på igår och sa att de jobbat in tid och kommer tidigare.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0