Begravning

Publicerat: 2013-04-19 Kl: 23:56:27 | I kategori: Allmänt


Idag var det begravning för Antons mormor, Li´s gammelmormor Hilda. Det var såå fint med kistan och blommorna. Hilda var en riktigt krutgumma som hade lätt för skratt, var varm och kärleksfull men hade även lite jävlarannamma i sig! Li har fått sitt namn efter Hilda och när vi berättade för Hilda att om vi skulle få en tjej så skulle hon heta Hilda, så brast hon ut: "Om ni döper henne till Hilda så skjuter jag er!" Hon tyckte inte alls om sitt namn, men jag tycker det är hur fint som helst! När Li föddes så var hennes namn redan bestämt, och vad passade inte bättre än Hilda Li!  Namnet hoppas jag att hon kommer bära med stolthet och göra namnet rättvisa. Hon är på god väg redan nu, den lilla damen vet precis vad hon vill och om andra inte förstår så gör hon sig förstådd!
 

Begravningen var i Värmdö kyrka, vilket är en superfin kyrka! Vädret var tyvärr inte det bästa, men vad gör det när det var så mycket värme och kärlek!
 
Li var på dagis under begravningen och vi hämtade henne efter och åkte direkt till farmor i Nacka där vi skulle ha middag med Antons långväga släktingar. Det var en trevlig middag med god mat och Li lekte med Pelle, som är ett halvår yngre än henne och Antons kusins barn. De var lite blyga för varandra i början, men med tiden så började de busa riktigt bra! Li höll igång fram till sena småtimmar då vi bestämde oss för att åka hem. Så jag & Li åkte hem till Gaston och Oliwer och pappa var kvar en stund till. Vid 22 somnade våran lilla ärta, och förhoppningsvis kommer hon åtminstonde sova till 8 i morgon! Men.... kanske bara är önsketänkande!

Li & Hilda sommaren -11


Vila i frid Hilda! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0