Äntligen!

Publicerat: 2013-05-14 Kl: 19:16:09 | I kategori: Allmänt


Nu är resan bokad! Vi kommer åka till Turkiet den 4de juni hela familjen! Ska bli sååå skönt att komma bort och faktiskt bara koppla av och njuta av lite sol och bad! Sitter och kollar på bilder från hotellet och drömmer mig bort, hoppas de är lika fint på plats också! 
 
Alanya, Green Garden
 
Det finns allt möjligt på hotellet, självklart valde vi ett hotell som är lite mer anpassat för barn, med barnpooler, Lollo & Bernie, lekplatser, nära stranden, gym, ja lite allt möjligt verkade det som att det fanns. Jag ser verkligen fram emot detta alltså.. Valde även flygplatsen i Gazipasa som ligger ca 30 minuter ifrån detta hotell, de andra som man kikade på låg lixom en resväg på ca 3-4 timmar från planet. Känns som att om man kan minska resvägen så mkt som de går så är nog det klokt. Vem vill sitta 3-4 timmar på en buss för att komma till hotellet direkt när man kommer fram? Har precis bokar parkering för bilen på Arlanda och sitter och kikar lite på tips och trix inför resa med barn. Verkar som de finns väldigt mkt tips och råd och länkar att läsa. Sunt förnuft är ju också bra, men det är kul att läsa andras reflektioner och tips. Behöver också boka en sån där påse för att skydda vagnen när vi åker, vi kommer ta med våran lilla vagn ner till Turkiet så vi kan rulla hur vi vill. Skönt att ha så Li kan sova om hon vill. Blir att ta en sväng till apoteket och inhandla ett litet reseapotek, mkt viktigt! Måste kolla lite med mobilerna hur de funkar och om de är värt att ens ta med dem överhuvudtaget eller lämna hemma? Vill inte komma hem med en teleräkning på 20.000:- sen !
 
 
Snart, snart snart! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Amelie

Ni har väl smartphones? Är ju bara att sätta på "flygplansläge" så kan ni ha lurarna till att ta kort med, surfa (om det finns wifi) och ringa ifall det skulle hända något :) Ha så kul! :D

Svar: men vill inte få en dyr räkning, såg att man måste ställa av internet på något vis.. får försöka fatta hur man gör :)
Jennifer

2013-05-17 @ 11:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0